Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NexBot

Aslani

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 578
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co tu gadać Aslani: Jak na Full i na HD to mogę grzebać procek...

Mam starego kompa...(8 letni a NosTale zasówa lepiej niż u wója na 7 :))

I jeszcze dobija mnie ten radiowy necior...

Będę próbował może jeszcze u kolegi.

Będę jeszcze ten filmik kilka razy oglądał może znajdę ten błąd...

A i pytanko: NexBota będziez robił w AutoIT czy w VTasku i w AutoIT?

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

W autoIt tylko. Z Vtaska już wycisnąłem wszystko co się dało.

Właśnie skończyłem prace nad autoupdatem bota. Od v4.1 bot będzie sam aktualizował się do najnowszej wersji :)

Co jeszcze nowego będzie? Popracowałem co nie co nad GUI, a co za tym idzie - bot mniej będzie obciążał wasze kompy. Miały być jeszcze alarmy i skille. Alarmów raczej nie będzie w tej wersji jeszcze a co do skilli to jak pozwoli mi jutro czas to będą.

Opublikowano

A Aslani. Jeżeli obraziłem Ciebie tą prawdą, że na 8 letnim kompie(przynajmniej u mnie) NosTale działa lepiej to sory ;)

Ale nie o to mi chodzi :)

Mam pytanie co do Wykrywania GM- Czy będzie? :ninja:

I czy działa w tle? Że można robić coś innego?(typu granie w Battlefield Heroes, czy w Shakes&Fidges)

Aslani, pewnie w większości ja nurtuje Ciebie pytaniami, ale (na razie ostatnie). Czy ten bot botuje grę z przeglądarki? Że się gra z przeglądarki

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

Dobrze że zadajesz dużo pytań, później inni nie będą musieli tych samych pytań zadawać :)

Będzie wykrywanie graczy (w tym GMów), analizowanie wiadomości na czacie. Jednak to nie prędko dodam bo mam inne priorytety teraz.

Póki co nie działa w tle być może będzie przyszłości, hehe :)

Bot nie działa z wersją w przeglądarce.

Opublikowano

Siema jestem nowy mam problem bo bot nie uzywa skili prosze o pomoc

RicomenPL.gif --==RicomenPL ==--
Opublikowano

Jeszcze jedno czemu bot nie siada nic nie zmieniałem i nie siada z góry thx

Opublikowano

Cześć Aslani, fajnie widzieć ze ciągle rozwijasz swoje pomysły co do botowania w Nostale ;) Piszę ten post aby podsunąć ci pewien pomysł. Z tego co widzę te boty służą raczej do początkowego etapu gry. Posiadam 85lv maga i bardzo często lootuje piorą anioła na spocie gołębi+jaszczury naraz :) Myślę, ze zapotrzebowanie byłoby ogromne na program, który działa na minimalizacji / bije dany typ potworów (załóżmy gołębie tylko) i biega po określonym spocie oczywiście przy okazji sygnalizuje obecność graczy,gm...

PS. Jak wszyscy wiemy "pióra anioła" to waluta w świecie Nostale ;)

Opublikowano

Aslani naprawder masz leb ze napisałes takiego skomplikowanego bota

Ps. Dzieki za pomoc leci like

Opublikowano

Cześć Aslani, fajnie widzieć ze ciągle rozwijasz swoje pomysły co do botowania w Nostale ;) Piszę ten post aby podsunąć ci pewien pomysł. Z tego co widzę te boty służą raczej do początkowego etapu gry. Posiadam 85lv maga i bardzo często lootuje piorą anioła na spocie gołębi+jaszczury naraz :) Myślę, ze zapotrzebowanie byłoby ogromne na program, który działa na minimalizacji / bije dany typ potworów (załóżmy gołębie tylko) i biega po określonym spocie oczywiście przy okazji sygnalizuje obecność graczy,gm...

PS. Jak wszyscy wiemy "pióra anioła" to waluta w świecie Nostale ;)

Jednak to nie jest takie proste do zrobienia a przynajmniej dla mnie. Minie sporo czasu zanim dojdą te rzeczy które napisałeś.

Póki co i tak NexBot oferuje najwięcej spośród botów do NosTale. Oprócz mojego bota to chyba nie ma takiego drugiego który potrafi odczytywać wartości z gry i na ich podstawie wykonywać jakieś czynności, co dla mnie jest sporym sukcesem :D

Opublikowano

Jednak to nie jest takie proste do zrobienia a przynajmniej dla mnie. Minie sporo czasu zanim dojdą te rzeczy które napisałeś.

Póki co i tak NexBot oferuje najwięcej spośród botów do NosTale. Oprócz mojego bota to chyba nie ma takiego drugiego który potrafi odczytywać wartości z gry i na ich podstawie wykonywać jakieś czynności, co dla mnie jest sporym sukcesem :D

Jest NosBuddy płatny, ale nie na wersje PL.

Opublikowano

NosBuddy już nie działa. Electrochemie wrzucił wersje beta bota, na dodatek płatną(co jest imho głupim pomysłem, by brać kase za bete)...i porzucił projekt bo zaczął się bawić w tworzenie "gier". Ostatnio chyba powrócił do NosBuddy(po raz 3 chyba już). Ale mniejsza o to.

W niedziele lub poniedziałek NexBot v4.2.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięks kolejny problem

Wali z prędkością taką ze kurczak zabija szybciej ...

czyli co jakieś 5 sekund nastawia potwora po następnych 5 go bije.

@edit

Naprawiłem.

POLECAM DOBRY BOT ! :D

Opublikowano

Czemu nie działa ???? ma napisane we all links że nie ma takiego pliku prosze o odnowienie plików a jak zostały skasowane to daj news links

Opublikowano

ok soory okazało sie ze wziełem te stare version :unsure: :unsure: :unsure:

poza tym nie ma tam wirusów? nie mam antywirusa oprócz anti-malware ;) :rolleyes: :rolleyes: ;)

bo nie chce mieć kompa rozwalonego ... :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

zainstaluje jak dostane odpowiedź <_< <_< <_< <_<

Stary rozumiem, że boisz sie o komputer taty, ale jedna emotka w zupełności wystarczy. Naprawdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...