Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha ~ Klient bez wirusów itp!

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o dodanie skanów do każdego pliku w innym przypadku będą warny, tyczy się to także użytkowników podających linki.

Opublikowano

Hehe no ladnie ;) Kopia Verunisa!!! Bądz to VerunisMT2 pod Nazwa Tinesha, Załosne :)

Pozdrawiam. Szybko upadnie jak ten Verunis.Na co stawiasz serwer pod inna nazwa? Jak te same bugi sa ;/ hehe Patologia!>

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

mi do obejscia nic wiecej nie bylo potrzebne :D obejscie zrobilem wczoraj i dziala ;)

hahah nie wlewaj sobie sam nie zrobiłeś ja ci musiałem ;p

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Naprawde nie ma wirusów ? usunęliście starego klienta ze strony i jest nowy teraz ? jak tak to wbijam

Tak i na stronie masz również skany.

Hehe no ladnie ;) Kopia Verunisa!!! Bądz to VerunisMT2 pod Nazwa Tinesha, Załosne :)

Pozdrawiam. Szybko upadnie jak ten Verunis.Na co stawiasz serwer pod inna nazwa? Jak te same bugi sa ;/ hehe Patologia!>

To nie jest żadna kopia jakiegoś beznadziejnego serwera Verunis...

Opublikowano

To chyba Verunis był kopią tego serwera. To są pliki Sheilli, który je po prostu udostępnił. A ten serwer odbiega lekko od aline, inna rozgrywka, pozmieniane raty, wiele nowości, normalne pliki bez 'dziur'

Opublikowano

mozna

to moze wyjasnisz w jaki sposob, bo administracja ma jedym slowem to w dupie...

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Kurde zagralbym ale jak widze nick Sheila to juz mi sie odechciewa znow nie ogar bedzie na serverze...

SORY ZA SPAM NIE MOJA WINA ZE BLEDY WAM WYSKAKUJA I NIE WIADOMO CZY POST ZOSTAL NAPISANY..

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...