Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha ~ Klient bez wirusów itp!

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobieraliście nowego klienta gry ze strony głównej ? http://www.tineshahost.awsome.pl
Jeśli natomiast nie chcecie czekać aż się pobierze proponuję:
skopiować plik Metin2.bin z Głównego katalogu z grą na np. pulpit,
zmienić jego nazwę na Metin2.bat i ponownie wkleić do głównego katalogu gry po czym

uruchamiamy dzięki temu bez gra zostanie uruchomiona bez patchera.

Mam nadzieję że każdy już wie jak problem lunchera można rozwiązać

W przyszłości lepiej pobrać jeszcze raz całego klienta.

Pozdrawiam
arhon

Opublikowano

Mam pytanie bo w zapowiedzi ludzie plakali ze slaby exp i drop naprawione to jest? :)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Mam pytanie bo w zapowiedzi ludzie plakali ze slaby exp i drop naprawione to jest? :)

Exp jest dobry jak sie expic umie i drop jest znakomity mam juz w ciagu 2h 3k perel i sporo ulepszczy i to z dropu z mobow nie z metinow

Opublikowano

Exp jest dobry jak sie expic umie i drop jest znakomity mam juz w ciagu 2h 3k perel i sporo ulepszczy i to z dropu z mobow nie z metinow

Dziekuje ci Bardzo, Ile ludzi tak gra okolo ? ;)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

exp jest slaby nie wiem dlaczego kolega napisal ze drobry :) to napewno nie exp na medium easy

yang leca ladnie ale co do ulepszaczy to chyba kolega ma na mysli szkatulki blasku z ktorych leci najczesciej syf (w dodatku on znika hah)

perel po 3k hmmm no jest to mozliwe bo mam 2,4k (mniej wiecej kazdej)

a co jest z tym serwem ze sie zalogowac juz nie moge ?

Opublikowano

Dlaczego off?

Exp do 70-75 ok ale potem ciężko av2 okupowane bo 1 kanał kumpel w lesie expi przez to, gz dla niego bo ja już bym monitor przez okno wypier,,, :D

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Kolejny Twój serwer.

Aline w sumie też nie było złe.

Ale szybko Twoje serwery padają, co widziałem oraz słyszałem. Nie zagram.

No nic powodzenia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

No bardzo malo teraz

Pewnie logowanie wywalilo ;)

"teraz" ? ale tak gra 500+ ?

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

Co ty gadasz za glupoty wchodzi sie do av2 i to z tym smiesznym 50% expa to leci jak krew z nosa, ja osobiscie podziekuje za taki "easy". Jeszcze kur*a zeby bylo malo jak nie virus to jakies pier*olone obejscia itp. hu* w ten serwer.

W is chyba jest jakiś lizk z pd :D

Co kasy malo w kieszeni... dlatego daliscie taki piekny exp zeby na is zarobic... Fu*k you !

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

"teraz" ? ale tak gra 500+ ?

ile ?! tu max bylo 100 osob + :)

nie bylo wiecej moze tez przez tragiczny exp ja naprawde nie wiem dlaczego taki exp dali ... jeszcze nikt nie poszedl na nastepna mapke ...

w sumie chcialem tu grac bo podobaja mi sie te pliki ale nie exp (na tym serwie) zmniejszyli go tak ze serwer zmienia sie w hard/easy hard pod wzgledem expa a easy ulepszania etc. (oczywiscie poczatkowych itemkow bo pozniej po 3250 kwarcy potrzeba etc. ;))

Opublikowano

exp jest slaby nie wiem dlaczego kolega napisal ze drobry :) to napewno nie exp na medium easy

yang leca ladnie ale co do ulepszaczy to chyba kolega ma na mysli szkatulki blasku z ktorych leci najczesciej syf (w dodatku on znika hah)

perel po 3k hmmm no jest to mozliwe bo mam 2,4k (mniej wiecej kazdej)

a co jest z tym serwem ze sie zalogowac juz nie moge ?

Napisalem ze dobry jest bo mam w 15 min nawet nie lvl ;) na zinach sie expi jak sie spota bierze a jak ktos na poczatku chce wbic 95lvl to napewno slaby bedzie mial

nie bylo wiecej moze tez przez tragiczny exp ja naprawde nie wiem dlaczego taki exp dali ... jeszcze nikt nie poszedl na nastepna mapke ...

w sumie chcialem tu grac bo podobaja mi sie te pliki ale nie exp (na tym serwie) zmniejszyli go tak ze serwer zmienia sie w hard/easy hard pod wzgledem expa a easy ulepszania etc. (oczywiscie poczatkowych itemkow bo pozniej po 3250 kwarcy potrzeba etc. ;))

Przepraszam cie ile ? 3250 ? Jezu skad my tyle tu bedziemy brac myslalem ze to easy

Co ty gadasz za glupoty wchodzi sie do av2 i to z tym smiesznym 50% expa to leci jak krew z nosa, ja osobiscie podziekuje za taki "easy". Jeszcze kur*a zeby bylo malo jak nie virus to jakies pier*olone obejscia itp. hu* w ten serwer.

Co kasy malo w kieszeni... dlatego daliscie taki piekny exp zeby na is zarobic... Fu*k you !

no a jaki lvl masz ? ja mam 87lvl i jakos mi dobrze na zinach leci ;)

edit : Ale troche racji macie powinni wiecej expa dac jak to ma byc easy ..

Opublikowano

Napisalem ze dobry jest bo mam w 15 min nawet nie lvl ;) na zinach sie expi jak sie spota bierze a jak ktos na poczatku chce wbic 95lvl to napewno slaby bedzie mial

kolego nie kazdy gra wp zeby ogarniac sobie tam spota ;) a po 2 grupki na zinach to tak samo jak spota na poczatku ;)

wiec sryyy na easy nie wbija sie 95 lvl w 6-10 h chlopie to napewno nie jest easy ani medium ;)

Opublikowano

Wezcie pod uwage ,ze jest jeszcze 50% expa + ,a co bd jak on zniknie hahaha, totalna porazka.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

100osob to kiepsko strasznie wejde zaraz na serwer pobierze mi sie i zobacze jak tam . ;)

@Edit

50% expa jest? i tak slabo leci ? to podziekuje. ;c

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

kolego nie kazdy gra wp zeby ogarniac sobie tam spota ;) a po 2 grupki na zinach to tak samo jak spota na poczatku ;)

wiec sryyy na easy nie wbija sie 95 lvl w 6-10 h chlopie to napewno nie jest easy ani medium ;)

Nie gram wp tylko Smokiem buff wiec :)

Napisales ze po 2 grupki na zinach to spot jak na poczatku ?To jak biore calego duzego spota zinow to policz ile daje mi expa wiecej niz na poczatku

Opublikowano

exp na początku jest dobry jak na easy potem exp się robi medium aż w końcu medium/hard nie wiem jak po 95 bo nikt nie dobił (chyba, bo strona nie działa, to nie wiem)

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...