Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Tinesha ~ Klient bez wirusów itp!

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisalem ze dobry jest bo mam w 15 min nawet nie lvl ;) na zinach sie expi jak sie spota bierze a jak ktos na poczatku chce wbic 95lvl to napewno slaby bedzie mial

Przepraszam cie ile ? 3250 ? Jezu skad my tyle tu bedziemy brac myslalem ze to easy

no a jaki lvl masz ? ja mam 87lvl i jakos mi dobrze na zinach leci ;)

edit : Ale troche racji macie powinni wiecej expa dac jak to ma byc easy ..

dokladnie 3250 piaskow i 350 diamentow :D (na zbroje 180) gdyby sie gralo na tych plikach to by sie wiedzialo :D

tak samo zlote perly ich potrzeba w uj zeby cos zrobic :) zielone perly tak samo

czarne lody kwiaty krwiste zolte etc. chlopie ty jeszcze nei wiesz co to bedzie jak takie raty sa ^^ tutaj sie nie dorobisz xD

• Odpowiedzi 459
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Małe info :

1. Graczy na serwie max było 60 .

2. Exp od 80 do 95 jest ciężki

3. Ulepszaczy trzeba sporo aż się człowieku gubi

4. Serw ocena 4/10

5. 1 ch działające a już serw off.. troche lipa serw się okazuje .

f63m.jpg

Opublikowano

dokladnie 3250 piaskow i 350 diamentow :D (na zbroje 180) gdyby sie gralo na tych plikach to by sie wiedzialo :D

tak samo zlote perly ich potrzeba w uj zeby cos zrobic :) zielone perly tak samo

czarne lody kwiaty krwiste zolte etc. chlopie ty jeszcze nei wiesz co to bedzie jak takie raty sa ^^ tutaj sie nie dorobisz xD

No nie gralem na aline2 wiec nie znam tych plików ale jak tak mowisz jak jest to porażka bedzie , ja myslalem ze mam sporo ulepkow a tu taka niespodzianka ze tyle trzeba , to trzeba cos z tym zrobic ;d

Opublikowano

exp na początku jest dobry jak na easy potem exp się robi medium aż w końcu medium/hard nie wiem jak po 95 bo nikt nie dobił (chyba, bo strona nie działa, to nie wiem)

STRONA DZIAŁA LUDZIE. Jest przeniesiona pod inny adres.

STRONA SERWERA TINESHA (Dla ślepych) http://tineshahost.awsome.pl

1390144171-U592769.png

Opublikowano

gdyby dali o 300% wieksze raty expa bylo by juz dobrze a tak to lipnie sie gra (malo osob klient zawirusowany szkaty zbugowane (lub nie nie wiem ale kawalek pekn. kamienia ?!) 1 ch on slaby exp i mozna tak wymieniac .............)

Opublikowano

Małe info :

4. Serw ocena 4/10

Chyba sie cos ci przysnilo, bylo 100+ i serw jest na prawde proo ,tylko exp to totalna porazka i admini w hu*a leca se.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Małe info :

4. Serw ocena 4/10

Max bylo z 80 cos bo patrzalem;d A reszta sie zgadzam i powinni wiecej ch odpalic zwiekszych exp i drop przedmiotów a no faktycznie w is sa szkaty z perlami po 10000sztuk to kto ma is sb zrobi szybko eq ;d

Opublikowano

Małe info :

4. Serw ocena 4/10

GÓWNO WIESZ, WIĘC NIC NIE PISZ.

Najwięcej ludzi było ponad 100+

Exp cięzki ? Może jest troche za cięzki jak na easy ale kur** 2h i masz 90 lv drugie 2h i masz 95.

gdyby dali o 300% wieksze raty expa bylo by juz dobrze a tak to lipnie sie gra (malo osob klient zawirusowany szkaty zbugowane (lub nie nie wiem ale kawalek pekn. kamienia ?!) 1 ch on slaby exp i mozna tak wymieniac .............)

Troche przesadziłeś :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No nie gralem na aline2 wiec nie znam tych plików ale jak tak mowisz jak jest to porażka bedzie , ja myslalem ze mam sporo ulepkow a tu taka niespodzianka ze tyle trzeba , to trzeba cos z tym zrobic ;d

ja troche te pliki znam i naprawde wiem co to jest ;) jesli raty byly by zwiekszone to naprawde wszystko da sie zdobyc ;) juz nawet wiem gdzie co i jak xD

na mapie 95 z metka moze dropnac ci ,,sciagany" pd na 1h (jest napisane na nim ze nie jest ale mozna ^^) ale ten pd duzo nie zmieni wg mnie przy tak marnych ratach ale moge sie mylic i na mapie 95 exp bedzie lecial lepiej nigdy nie wiadomo co administracja sobie wymyslila z tym expem ;)

Opublikowano

W sumie niech team zbiera manatki i nie "próbuje" robić już żadnych serwerów jak im się pojęcia mylą easy/hard/medium/pvp

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

W sumie niech team zbiera manatki i nie "próbuje" robić już żadnych serwerów jak im się pojęcia mylą easy/hard/medium/pvp

kolega ma racje ;) pojecia im sie pomylily lub chcieli poprostu graczy ,,naciagnac" :D w grze bylo widac dzieci is :D ,,polecial po doladowanie na is" ,,idz po doladowanie na is" etc. ;) wszystko tylko po to aby wbic lvl ;) nie wiem jak wy ale ja jestem za zwiekszeniem expa tutaj i to drastycznie ;) komu podoba sie moj pomysl to Lika poprosil bym ;)

Opublikowano

To jest ku*wa medium z domieszka easy, nic dodac nic ujac... . Teraz niech powiedza ,ze ich serwer jest lepszy od kopi to pierdo*lne z krzesla, bo niby w czym ? Ma wiecej Virusow ? Exp proo w hu* ? Zbugowane eventy ? Czy system ulepszen po 3250k :D... Jedyne wyjscie dla Sheila to wyskoczyc za okno... Ps

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

kolega ma racje ;) pojecia im sie pomylily lub chcieli poprostu graczy ,,naciagnac" :D w grze bylo widac dzieci is :D ,,polecial po doladowanie na is" ,,idz po doladowanie na is" etc. ;) wszystko tylko po to aby wbic lvl ;) nie wiem jak wy ale ja jestem za zwiekszeniem expa tutaj i to drastycznie ;) komu podoba sie moj pomysl to Lika poprosil bym ;)

no tak na moje serw easy to jest exp łatwy a ulepszanie już trzeba się pobawić, a jak pvp to exp łatwy w c.... i ulepszanie tak samo, wręcz item-ki same do eq wpadają :rolleyes:, medium exp zrównoważony, ulepszanie trudniejsze niż na easy ale da się zrobić bez no life, a od kiedy "twórcy" serwów zaczęli mieszać easy/medium itp to się serwy w gó... przekształcają, no chyba że znajda jakiś "złoty środek"

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

no tak na moje serw easy to jest exp łatwy a ulepszanie już trzeba się pobawić, a jak pvp to exp łatwy w c.... i ulepszanie tak samo, wręcz item-ki same do eq wpadają :rolleyes:, medium exp zrównoważony, ulepszanie trudniejsze niż na easy ale da się zrobić bez no life, a od kiedy "twórcy" serwów zaczęli mieszać easy/medium itp to się serwy w gó... przekształcają, no chyba że znajda jakiś "złoty środek"

tego tutaj nie ma ;) ,,zloty srodek" nie istnieje (chyba bo nei wiem co jest na mapkach 95+)

ja nadal apeluje o zwiekszenie expa a osoby,ktorym sie podoba exp pewnie przyzwyczajone sa z hardow

ja gram na easy nie od dzis i wg mnie to nie ma nic wspolnego z tym :P no moze ulepszenia choc i tak nie sa zbyt latwe (lecz da sie zrobic tutaj)

@EDIT UP

mi nie dziala nie wiem jak innym :D

Opublikowano

dziala wam serwer ?

Nie dziala...

tego tutaj nie ma ;) ,,zloty srodek" nie istnieje (chyba bo nei wiem co jest na mapkach 95+)

ja nadal apeluje o zwiekszenie expa a osoby,ktorym sie podoba exp pewnie przyzwyczajone sa z hardow

ja gram na easy nie od dzis i wg mnie to nie ma nic wspolnego z tym :P no moze ulepszenia choc i tak nie sa zbyt latwe (lecz da sie zrobic tutaj)

@EDIT UP

mi nie dziala nie wiem jak innym :D

Exp niech zwieksza w av2 ,bo nie wiadomo jak leci na mapie 95, moze nie tak tragicznie.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Nie dziala...

Exp niech zwieksza w av2 ,bo nie wiadomo jak leci na mapie 95, moze nie tak tragicznie.

a co powiesz jesli okaze sie iz na makce 95+ leci jeszcze gorzej ? :D (nie wiem tego ale ,,co by bylo gdyby" :P)

Opublikowano

a co powiesz jesli okaze sie iz na makce 95+ leci jeszcze gorzej ? :D (nie wiem tego ale ,,co by bylo gdyby" :P)

Nie jestesmy od gdybania, okaze sie jak wejdziemy i sprawdzimy na razie niech av2 ogarna ,bo ku*wa grac sie nie da... ludzi w hu* stoi na tym lvl. po czym kazdy spot zajety w grocie.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

Nie jestesmy od gdybania, okaze sie jak wejdziemy i sprawdzimy na razie niech av2 ogarna ,bo ku*wa grac sie nie da... ludzi w hu* stoi na tym lvl. po czym kazdy spot zajety w grocie.

a przyczyna zajetych spotow jest tylko 1 ch ;/ ludzie stoja z lvl bo leci naprawde ciezko (na niejednym mediumie leci lepiej :D)

niech ktos z administracji wypowie sie na temat OFF i EXPA jaki jest ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...