Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co nas czeka w następnych aktualizacjach

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za taki spam powinny być banany.

Skąd informacja? Źródło?

Może i nie potwierdzone info, ale ma dostać buffa do peny, a 190 byłoby w sam raz ;)

ps

http://www.dom1n.com/smieszne/wiemy-bedzie-wygladal/

- bitwy historyczne będą przypominać w pewnym sensie eventy w grze – w jednym czasie będą dostępne maksymalnie 4 bitwy i co jakiś czas będą się zmieniać (ale te stare będą powracać), poza tym będą specjalne medale

- Q: “Czy będzie jakiś prezent, jeśli ilość graczy online na serwerze RU przekroczy 1,1 miliona?” A: “Prezent? O tak, możesz nam dać jakiś prezent z tej okazji, na pewno się ucieszymy.”

- MM w bitwach narodowych będzie się pokrywać z tym randomowym

- obecnie Stug III jest lżejszy, niż powinien, ale zostanie to poprawione najwcześniej wraz z wprowadzeniem alternatywnych kadłubów

- silniki w Hetzerze niehistoryczne? “Straszne.”

- czołgi T-46, BT-7 i T-50 nie posiadały dział 57 mm w rzeczywistości

- według SerB’a pierwszym prawdziwym czołgiem podstawowym był M26 Pershing

- zawieszenie E-10 było bardziej skomplikowane, niż to w Jagdpz 38(t)

- skill Zwiad daje pokaźny (bodajże 20%) bonus do zasięgu widzenia tylko wtedy, gdy optyka jest zniszczona (czerwona) i znika wraz z jej samoistnym naprawieniem

- co do poprzedniego Q&A, w którym SerB zhejtował Veider’a za to, że stwierdził on, iż T23 może zasuwać 56 km/h do tyłu: Q: “No ale co artą na podwoziu Crusadera? Przecież ona też ostro zasuwa do tyłu?” A: “Niach niach dzięki za cynk. Oberwie ode mnie z NerfHammera.”

- Q: “Dlaczego chcecie usunąć bonus do kamo dla TD zamiast zwyczajnie powycinać kilka krzaków z map?” A: “Tego na pewno nie zrobimy.”

- WG nie wie nic o pociskach do dział 76 mm, 85 mm, 100 mm oraz 122 mm, które cechowały się wysoką penetracją. Jedyne, co znaleziono, to nie kompletne dane archiwalne pocisków 85 mm UBR-367

- mając w pamięci pamiętny nerf arty, który odbył się pół roku temu, SerB jest zadowolony z jego rezultatów

- SerB nie uważa, aby obecnie któraś klasa pojazdów miała się źle

- idealny sytuacja do balansowania pojazdów według SerB’a? “Wtedy, kiedy to skill gracza decyduje znacznie bardziej, niż to, czym kieruje.”

- A-44 historycznie miał w planach 3 działa – 76mm, 57mm i 107mm

- kamuflaż nie będzie wspólny dla nacji/klasy – będziesz mógł go używać tylko na czołgu, na który go kupiłeś

- devsi uważają bitwę z 23 TD za normalną

- bitwy narodowe będą mieć te same medale, co zwykłe randomy

- Q: “Dlaczego Conqueror i FV215b nie mają pocisków HESH?” A: “Bo tak zdecydowaliśmy.”

- devsi rozważali kiedyś wiele rodzajów modeli bazy, ale w końcu wybrali ten obecny, gdyż jest najbardziej uniwersalny

- kiedyś devsi mieli pomysł, aby wypuścić wszystkie czołgi do gry naraz

- w tym roku projektanci map skupią się na przeróbce obecnych, gdyż w WoT i tak jest ich już dużo (i co z tego, skoro często gramy całe dnie na 3-4 z nich?)

- według SerB’a bitwy wszystkich tierów są zbalansowane

- Storm twierdzi, że nie powinniśmy się spodziewać prem tanka VIII tieru w przeciągu najbliższych 3 aktualizacji

- znalazł się dość dobry kandydat na rosyjskiego prem MT VIII tieru, ale jeszcze nam o nim nie powiedzą

- T-44-85 został przełożony na późniejsze terminy. Ba, może się w ogóle nie pojawić.

- nie ma pewności, czy Action X Centurion wpasowałby się do gry

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można wiedzieć kiedy w końcu będzie ten test?

50442140989713903247.png

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy w końcu będzie ten test?

http://www.dom1n.com/przyszle-patche/
Przewidywana data wydania: luty 2014 roku. Planowana data włączenia serwera testowego: 23.01.2014 24.01.2o14

Ja już nie wiem. Mówią, potwierdzają, a potem zmieniają. Nie wińcie mnie, tylko WG.

OffTop:

Ja teraz jadę w góry, lapka biorę, jak będzie net, to mój pobyt w górach będzie podobny do tego co w domu, jak nie, to moją pałeczkę przejmuje marvelus (chodzi tylko o pomaganie ^^, za głupoty jakie on będzie gadał o BiA itp. mnie nie wińcie)

Opublikowano

- prace nad wprowadzeniem obsługi wielu rdzeni trwają – niestety nie ma konkretnej daty wprowadzenia wielordzeniowości
- są „plany” dotyczące Micro Mausa (38H)
- nowe france „raczej” nie pojawią się w 2014
- nie ma w planach powrotu Type 59 do sklepu
- nie ma żadnej konkretnej daty wprowadzenia roamingu, sprawa nadal jest omawiana
- zniżki na tiery X powrócą na EU w lutym
- nie ma planów wprowadzenia MM zależnego od skilla dla randomów
- patch 9.0 pojawi się „szybciej, niż byście się tego spodziewali”
- nie ma w planach dodawania do sklepu premium większych (i drogich) paczek, jak ostatnio w US
- T-44-85? „Dajcie nam troszkę więcej czasu, prosimy” – D: z informacji wynika, iż T-44-85 został odstawiony na półeczkę. Tymczasem devsi zajmą się implementacją nowo odkrytego kandydata na sowieckiego prem MT VIII tieru
- Bitwy Historyczne? Już niedługo.
- podobnie do serwera SEA, będzie można głosować na X tierowych kandydatów do zniżki
- nie doczekamy się nocnych map… przynajmniej w dwóch kolejnych updateach

4758463064.png

Opublikowano

Roaming da możliwość logowania graczom np. z servera EU na każdy inny server :D

Ja Ci tylko pomagam :P ^^

Tzn. Jeżeli mam np. konto na EU, to będę mógł grać normalnie na RU i US ? I kupować złoto w tamtych cenach ?

Opublikowano

Roaming da możliwość logowania graczom np. z servera EU na każdy inny server :D

Ja Ci tylko pomagam :P ^^

Chodzi o połączenie wszystkich serwerów w 1, czy tak jak jest np. w metinie - 1 konto i możesz logować się na każdym serwerze gry.

Opublikowano

Tzn. Jeżeli mam np. konto na EU, to będę mógł grać normalnie na RU i US ? I kupować złoto w tamtych cenach ?

Z tego co mi wiadomo to nie. Chodzi tylko o granie na serwerach innych, a nie przenoszenie ich na stałe. :/

A szkoda, bo na RU gold o jakieś 20% tańszy jest :/ Do tego można M4A2E4 kupić. :<

Opublikowano

Za taki spam powinny być banany.

Skąd informacja? Źródło?

Banana to możesz mieć na twarzy.

Źródło? jak byś siedział więcej w informacjach to byś wiedział kto napisał na portalu społecznościowym taką informację.

Opublikowano

- SerB stwierdził, że system kar za TK został zaprojektowany z myślą o recydywistach, a nie jednostkowych przypadkach
- Yurko2F powiedział, że TD nie stracą w całości swojego bonusu do kamo, gdyż składa się na niego wiele elementów (np. bonus do kamo po wystrzale) i tylko niektóre z nich zostaną znerfione. Premium TD nie będą ruszane, ewentualnie będą to minimalne poprawki
- nie zapadła jeszcze ostateczna decyzja co do losu T-44-85, aczkolwiek devsi nie widzą problemu w jego usunięciu, gdyż de facto nigdy nie został zaimplementowany, tylko testowany
- zmiany w T110E3 i T110E4 są już raczej ostateczne
- zasady karania za TK są ostrzejsze na obecnym serwerze testowym (np. jeden dzień bana za TK). Storm potwierdził, że najprawdopodobniej zostanie to zaimplementowane do finalnej wersji 8.11

Opublikowano

Banana to możesz mieć na twarzy.

Źródło? jak byś siedział więcej w informacjach to byś wiedział kto napisał na portalu społecznościowym taką informację.

No to [cenzura] daj źródło, kto napisał, a nie pieprzysz bez sensu.

Poza tym: nie do 190 tylko do 180 -.-

Plotki do 190 nie wchodzą w grę, a WG samo mówiło, że jeżeli będzie buff penetry dla SP, to do takiej penetry jaką ma Persh (180)

Opublikowano

Był ostatnio jakiś buff Lowe albo czy takowy się szykuje, bo nie sprawuje się tak jak na najdroższy premium VIII tieru. Pytam bo dawno nie byłem w grze i nie orientuję się.

Opublikowano

Był ostatnio jakiś buff Lowe albo czy takowy się szykuje, bo nie sprawuje się tak jak na najdroższy premium VIII tieru. Pytam bo dawno nie byłem w grze i nie orientuję się.

Niby dostał tego buffa, ale dalej nie jest godny uwagi. Więcej pancerza teoretycznie ma, lepszą depresję działa, i więcej ammo.

Opublikowano

Niby dostał tego buffa, ale dalej nie jest godny uwagi. Więcej pancerza teoretycznie ma, lepszą depresję działa, i więcej ammo.

Posiadam właśnie go, kupiłem go w wakacje 2012 i żałuję, bo mogłem wziąć KV-5

Opublikowano

Nie wiem jak się zarabia kv-5, ale T34 wg mnie lepsze. Mocna wieża, chyba lepsza mobilność, większa penetracja :) Wydaje mi się że Lew>kv-5. Mówię to, z własnych doświadczeń na polu bitwy, grając przeciwko tym czołgom.

Opublikowano

KW-5 dla ogarniętych graczy tylko.

Loewe dobrze się sprawuje. Wystrczy umieć nim grać. To jest snajper z dobrze opancerzonym bokiem. Walczysz z 2 linii, a jak coś podjedzie, to w miare możliwości sidecrap.

Nie wiem jak się zarabia kv-5, ale T34 wg mnie lepsze. Mocna wieża, chyba lepsza mobilność, większa penetracja :) Wydaje mi się że Lew>kv-5. Mówię to, z własnych doświadczeń na polu bitwy, grając przeciwko tym czołgom.

T34 ma najgorszą mobilność spośród premtanków. Może ma lepszą moc na tonę niż Loewe, ale 2x gorsze opory gruntu...

Najlepszym wyborem jest mimo wszystko IS-6, FCM 50t i JgTiger 8.8, bo nie spotkają T10.

Opublikowano

Nom T34 na testowym sobie próbowałem to Lewkiem lepiej mi się gra, chodż też jest mułowaty przez swoją masę. Tak jak marvel mówisz snajper z niego znakomity. Bardzo często odznaka snajpera wpada

Opublikowano

KV-5 to kupa, tyle w temacie KV-5.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Nom T34 na testowym sobie próbowałem to Lewkiem lepiej mi się gra, chodż też jest mułowaty przez swoją masę. Tak jak marvel mówisz snajper z niego znakomity. Bardzo często odznaka snajpera wpada

Ta, tylko już tej odznaki nie będzie :]

Opublikowano

KV-5 to kupa, tyle w temacie KV-5.

Na kolegi koncie wiele razy grałem KV-5. Weakspoty z przodu są wkurzające, ale ma lepszy MM, często jest na samej górze, a Lwa rzuca na X ;/

Opublikowano

No to [cenzura] daj źródło, kto napisał, a nie pieprzysz bez sensu.

Poza tym: nie do 190 tylko do 180 -.-

Plotki do 190 nie wchodzą w grę, a WG samo mówiło, że jeżeli będzie buff penetry dla SP, to do takiej penetry jaką ma Persh (180)

190mm napisał jeden z developerów. Google [CENZURA] nie gryzie wpisać sobie i sam ujrzysz kto i co napisał dokładnie.

ps. nie sap się już.

Opublikowano

Na kolegi koncie wiele razy grałem KV-5. Weakspoty z przodu są wkurzające, ale ma lepszy MM, często jest na samej górze, a Lwa rzuca na X ;/

Ma do dupy działo, pena gorsza niż w SP. Jest wolny. Ma wielki weekspot z przodu który przebijają V poziomy. Jest duży. To jest przepis na najgorszą zarabiarkę VIII poziomu.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...