Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co nas czeka w następnych aktualizacjach

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież KV-5, typem59 rozmwalisz na lajcie nawet cie nie drasnie tym KV-5, wgl mnie nie mogę jakoś...ale skoro T34 i inne będą miały takie zarobiki jak Jagoda, to i Typ59 też nie? Bo chyba źle zrobiłem :D, ale i dokładnie w którym to Patchu będzie..

• Odpowiedzi 534
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- utemperowanie ostatniego z dedykowanych zwiadowdów – M24 Chaffee,

Bardzo niefajnie. Ale zapewne nie będe już wtedy grał bo WT.

- rebalans TD X tieru.

- sowiecki tier VII premium MT – T-44-85

- buff Super Pershinga,

- rozdzielenie KV-1S na dwa czołgi (KV-1S na V tierze i znerfiony względem poprzednika KV-122 na VI),

- SU-85i jako zwykły czołg premium,

- Storm chciałby zrównać rentowność wszytkich premium VIII tieru do Jgtigera 8,8, który obecnie jest trzecim najlepszym zarabiaczem w grze

Za mało zarabiają, stanowczo za mało.

- Havok nie przyniesie żadnych cheat’ów, gdyż wszystko, co jakkolwiek wpływa na rozgrywkę, jest obsługiwane przez serwer

Jeżeli tak myślą to to nowicjusze są :) Gracze wszystko potrafią na cheaty przerobić :D.

- WG nie wprowadzi pocisków APHE do WoT

A co z pociskami APFSDS?

- jest jeszcze za wcześnie, aby opublikować screeny grafiki z 9.0

Oprócz faktu pokazania krótkiego momentu gameplay'a z 9.0(ASAP).

Opublikowano

Bardzo niefajnie. Ale zapewne nie będe już wtedy grał bo WT.

WT jest pod każdym względem gorsze od WoT'a, ale jak odejdziesz nie będę płakał.

Jeżeli tak myślą to to nowicjusze są :) Gracze wszystko potrafią na cheaty przerobić :D.

Jest przynajmniej 1 cheat do wota?

Oprócz faktu pokazania krótkiego momentu gameplay'a z 9.0(ASAP

Ponieważ przerobili tylko czołgi, a zostały im całe mapy.

Opublikowano

Typ59 też będzie miał zwiększona Zarobki ? i wgl mnie w jakim to Patchu ?

Opublikowano

Typ59 też będzie miał zwiększona Zarobki ? i wgl mnie w jakim to Patchu ?

raczej zmniejszone

Opublikowano

WT jest pod każdym względem gorsze od WoT'a, ale jak odejdziesz nie będę płakał.

Jest przynajmniej 1 cheat do wota?

Ponieważ przerobili tylko czołgi, a zostały im całe mapy.

A grales w czolgi od WT??

A zeby tylko jeden.

Juz screeny wyciekly jakis czas temu.

860331433165800174608.png

Opublikowano

to kurwa bede zarabiac wiecej czy nie po piszesz tak i nie wtf ?

mam t34 i jg tiga beda one zarabiac wiecej ?

T34 więcej, jg zostanie

Opublikowano

zmieną cos w T110E4?

Czytaj ziomuś ;)

Storm na temat nadchodzącego nerfu TD: DPM generalnie powinien zostać na tym samym poziomie, ale alpha dmg będzie mniejszy. Jgpz E-100 ma pozostać bez zmian, T110E4 ma dostać nerfa do alpha dmg (w zamian za większy rof)

W języku newbie: Mniejsze obrażenia, większa szybkostrzelność.

Opublikowano

ale oni kombinują :( Td'ek ma walnąć i tyle. Wolę mieć mniejszy RoF i większy dmg... :( Niech jeszcze dadzą dmg 390 i reload 5 sec...

Zgadzam się. Mają zmniejszyć aż do 650 dmg ;/

Opublikowano

Na przykładzie czołgu "WhatTheFuck" na jeden magazynek 2-3 czołgi 8 Tieru..serio?...to się robi nie powazne..to już..mhm..nie jest World of tanks po mału tylko jakieś nie wiem...BlackOps w sensie nie z tej ziemi...

Opublikowano

Na przykładzie czołgu "WhatTheFuck" na jeden magazynek 2-3 czołgi 8 Tieru..serio?...to się robi nie powazne..to już..mhm..nie jest World of tanks po mału tylko jakieś nie wiem...BlackOps w sensie nie z tej ziemi...

Chodzi Ci o typową strzelankę ? :D Patrzeć jak niedługo dodadzą system automatycznej regeneracji Hp :D

Opublikowano

Ehhh nie ma polskich czołgów czekanie na marne :(

Będą w drzewku europejskim który będzie w 2 części roku, albo w przyszłym.

Opublikowano

No chodzi mi o to, że za niedługo jakieś BWP dodadzą do MT z rakietnicami...ale to nie jest World of tanks po mału jakieś czołgu WTF,fv i wiele innych, jeszcze Typ59 wszystko pieprzy zarobki jak KV-1 ma..

Opublikowano

No chodzi mi o to, że za niedługo jakieś BWP dodadzą do MT z rakietnicami...ale to nie jest World of tanks po mału jakieś czołgu WTF,fv i wiele innych, jeszcze Typ59 wszystko pieprzy zarobki jak KV-1 ma..

Type59 zarobki jak KW-1? XDXDXDXDXDXDXD

Nie masz dostępu do planów wojennych i powojennych pojazdów pancernych, WG ma. To, że o czołgu nie słyszałeś, nie znaczy, że nie było go w planach...

I pisz pan kurwa po polsku...

Opublikowano

Czyli sport spieprzony, tdki amerykańskie i francuskie do których idę też, fajnie się zapowiada. ^^

nerf sporta zapowiadali od 1,5 roku, a TDki zgadzam sie, nie zasluguja na nerfa. Jedynie wtf jest troche zbyt op

Opublikowano

Panie jak piszę po Polsku...to zagraj sobie teraz Typem59 bez premki i zrób oko 2k DMG to pogadamy i napisz ile zarobisz 40k to max nosz kurwa KV-1 tyle zarobi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...