Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sheila^^

Kamienie Duszy  

340 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby na serwerze by?y Kamienie Dusz do:

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z rejestracją.? Bo nawet strony głównej nie umiecie postawić..

Wszystko będzie spokojnie nie bulwersuj się.

Opublikowano

6cffde1bd139b8a6d93de7c4a0eacf24_origina

Co wy mu zrobiliście?Chłopak spierdolił w okopy vpsa schował w szopie i się boi :(

Opublikowano

xVeyS a kiedy bnedzie start, bo wchodzilem na forum i nic tam nima ;P

NOSZ KIEDY TEN START?!

Do niedzieli, prawdopodobnie w sobotę.

Opublikowano

Sam exp na Aline2 był słaby... ten będzie 4x mniejszy, więc <nie skomentuje tego- kumaci wiedzą bugach expa>

Serwer fajny, ale to nie będzie Easy/4fun czy nawet to czym to nazwaliście.

Powodzenia

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Ty serio jakiś (wstaw odpowiednie słowo).. i przy tym dwulicowy(he, to nie jest flame) bo latasz do wszystkich i liżesz dupę, dobrze pamiętam co było w wakacje, jak aline padało i to nie z byle jakiego powodu. "bez błędów" Tak, czyli kolejny serwer którym będziesz się 2 tygodnie interesował a potem będziesz pisał że Cię kot ujebał? Misiaczku, Ciebie już wszyscy znają, i nie pie-dol że będziesz mieć reklamę i 1000 graczy, ha! Ja się nie zdziwie jak tam 50 będzie grać. Mało graczy - napiszę że serwer nie spełnia jego wymagań i go zamknie. O naprawę bugów tak samo możecie go prosić, będzie tak przez miesiąc gadał że naprawia. ^_^

I proszę Cię, nie wypowiadaj się z tymi gównixami jak Veys, Drawor, Keysha i inne gówna które są u Ciebie w teamie (oprócz Marume :P ) nie zdziwiłbym się gdybyś dał dostęp TGM do FTP. :mellow:

Nie pozdrawiam, nie polecam gry tutaj, elo.

Przed "że" nie wstawiłeś przecinka i przed "a" :)

No i zapomniałabym o przecinku, który wstawiłeś przed "i",który tam nie powinien się znajdować. Każdemu wyliczasz błędy ortograficzne i interpunkcję, a sam nie potrafisz dobrze. Ja nie mówię, że ja potrafię bardzo dobrze, ale źle nie ma.

Po co tu siedzisz, spadaj i nie hejtuj jak dziecko.

Ps. Chyba,że nim jesteś :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Przed "że" nie wstawiłeś przecinka i przed "a" :)

No i zapomniałabym o przecinku, który wstawiłeś przed "i",który tam nie powinien się znajdować. Każdemu wyliczasz błędy ortograficzne i interpunkcję, a sam nie potrafisz dobrze. Ja nie mówię, że ja potrafię bardzo dobrze, ale źle nie ma.

Poco ( Po co) tu siedzisz, spadaj i nie hejtuj jak dziecko.

Ps. Chyba,że nim jesteś :D

:)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A ja tam zagram dam serwerowi szansę, kto wie może serwer daleko się wybije :P

Grałem na chyba wszystkich kopiach i to na jednym tępi technicy co nie potrafią zrobić zakładek w sklepie, to na drugim nie stabilny serwer non stop OFF a na trzecim jakieś oszukane pvp, gdzie jedna klasa jedzie inne... Tu jedyna nadzieja ^^

55jk0m.jpg

Opublikowano

Sam exp na Aline2 był słaby... ten będzie 4x mniejszy, więc <nie skomentuje tego- kumaci wiedzą bugach expa>

Serwer fajny, ale to nie będzie Easy/4fun czy nawet to czym to nazwaliście.

Powodzenia

Tez sie boje , skoro na starym aline nie bylo szalu z dropem , exp byl dobry. Boje sie co teraz bedzie skoro raty zmniejszone o 4x

Opublikowano

To kiedy dokładnie ten start wiadomo coś ?

4uc581.jpg

Opublikowano

"Prawdopodobnie" dajcie jakies info o starcie... xD

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Prezka przypadła mi do gustu :)

Wbije i pogram :)

Serwer bardzo ładny, podoba mi się a prezentacja w końcu cieszy oko :) Brawa :)

Cieszymy się i dziękujemy :> oraz Zapraszamy na serwer.

Opublikowano

Jak dla mnie troche slaba reklama , malo osob wie o starcie serva.

Jak dla mnie na oko bedzie okolo 90-130 graczy

To się okaże na starcie zobaczymy ile będzie tak to nie ma co na oko sprawdzać. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...