Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sheila^^

Kamienie Duszy  

340 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby na serwerze by?y Kamienie Dusz do:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ładnie Weles ładnie :P

Co do KD to troszkę lipa bo będzie klasówki można robić a mało osób takie coś lubi .

Gdzie TS3 ? :x jeżeli trzeba zrobić to pisz GG

NieFikaj GM ? :D no ładnie pozdrawiam NieFikaj'a pamiętasz mnie z aline2 , oczywiście to nie jest sakrastyczna wymiana GM'a tyko z podziwu bo widzę sporo się angażował co to server'a i zasłużył na to .

Ogólnie powodzenia może troszkę za bajecznie wcześniej Weles robiliśmy tego Aline za dużo nawalone lecz to też ma swoje uroki .

Jak najbardziej polecam póki co :)

nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I co znow bedzie to samo hue hue hue

Moge sobie dac reke upierdolic ze padnie i wrzucisz pliki na mpc :D

Jeśli miało by mieć takie miejsce to na pewno by nie wrzucił drugi raz bo napracował się i to jest jego praca.

Lecz tak się nie stanie i będzie serwer na długą metę.

Opublikowano

Jeśli miało by mieć takie miejsce to na pewno by nie wrzucił drugi raz bo napracował się i to jest jego praca.

Lecz tak się nie stanie i będzie serwer na długą metę.

Nad Aline2 niby tez sie naprawcowal, i co ?

No niby teraz dodal bronie :D i pare bugow ogarnal :D

Zobaczymy jak to bedzie, jak postoi minimum 2 tyg i bedzie zadwowalajaca liczba graczy to wbije, bo same pliki sa fajne.

I mam nadzieje, ze teraz nie bedzie tak nieogarnietego systemu ulepszen w sensie po pare k ulepszaczy ^^

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nad Aline2 niby tez sie naprawcowal, i co ?

No niby teraz dodal bronie :D i pare bugow ogarnal :D

Zobaczymy jak to bedzie, jak postoi minimum 2 tyg i bedzie zadwowalajaca liczba graczy to wbije, bo same pliki sa fajne.

I mam nadzieje, ze teraz nie bedzie tak nieogarnietego systemu ulepszen w sensie po pare k ulepszaczy ^^

To nie Aline2 tak więc nie widzę tutaj podstaw do wątpliwości, bo gdyby Sheila opublikował prezentację z innego konta lub to komuś zlecił zadanie, spięcia zazwyczaj by ucichły.

"(...) i parę bugów ogarnął " - Jeśli wiesz ile ich było tak więc możesz tak napisać, ale jeżeli nie masz bladego pojęcia to proszę nie wprowadzać innych użytkowników w błąd.

Proszę bacznie obserwować serwer i myślę że zawitasz w progach Tinesha

Twoją nadzieję muszę rozwiać gdyż system wysokiej ilości ulepszaczy się nie zmienił, oczywiście wszystko zależy tutaj od przedmiotu na który poziom jest ulepszany (lvl)

Pozdrawiam i zapraszam

Opublikowano

Wiadomo czy dzis bedzie start ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Bedzie dzisiaj start ? ( mam nadzieje ze tak xD )

4uc581.jpg

Opublikowano

w ankiecie wyszlo ze nie bedzie kd +9 :) ciesze sie z tego bo te kd +9 to porazka ;/
wbije na serwa jesli poprzednik (da**2) nie bedzie on :)
moze nawet zalatwie kilka osob jesli bedzie wszystko git :)
co do klienta i startu wiadomo juz cos ? bo nie chce czytac tych 11 stron :)

Opublikowano

to kiedy serwer startuje ? niech wypowie sie ktos z administracji :) bo chetnie bym zagral ale jak juz wczesniej pisalem bez kd +9 :)

Opublikowano

No bez kitu co sie dzieje, 0 info od Adminow, a mial byc sart slyszalem o 15-16 srodek dnia.

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Nie podali ŻADNEJ informacji. W końcu to Sheila.

Informacja została podana na pierwszej stronie ( max 2-3 dni tzn piątek, sobota lub niedziela)

W końcu to Sheila ? Jakieś insynuacje w tej kwestii ? Bo myślę że jest to zbyteczne.

to kiedy serwer startuje ? niech wypowie sie ktos z administracji :) bo chetnie bym zagral ale jak juz wczesniej pisalem bez kd +9 :)

Kiedy Start Serwera żadna informacja w prezentacji nie została dołączona na ten temat.

Tak jak zostało napisane na pierwszej stronie tematu - (2-3 dni) zostało to specjalnie umieszczone ze względu na możliwość "zapięcia na ostatni guzik" startu serwera. Tak więc proszę o cierpliwość.

Oficjalna informacja dotycząca startu oraz dokładnej godziny zostanie umieszczona tylko i wyłącznie gdy wszystkie prace zostaną ukończone max. niedziela.

Pozdrawiam

Opublikowano

KURWA ZACZAYNAJMY GRAC KURWA MAC W DUPE WENZA BO KARWA KAWDA W DUPSKO KAWKA WEZA NIE DAM RADY KURWA GRAC GRAC GRAC!!!!!!!

Adhd (slowne)?

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Jest już podobny serwer - Laneris.pl kopia raczej.

A co serwera to mam mieszane uczucia wygląda mega team też dobry, ale wiadomo co Weles robił na Aline. Aby teraz to się zmieniło ;-)

denzel.png

Opublikowano

Lenar*s.pl jest fajny, ale coz z tego jak nie potrafia nic ogarnac... pojechali na gotowcu. Tutaj przynajmniej mamy o tyle pewnosc ,ze bd ladnie dopracowane... w koncu to tworca tych plikow ;).

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Niby start miał sie odbyć dzisiaj, ale sie na to nie zapowiada.
Start jutro?
Czekam na odpowiedz od teamu.

DomaN.

Opublikowano

Kiedy start? klient? cokolwiek?

Niby start miał sie odbyć dzisiaj, ale sie na to nie zapowiada.

Start jutro?

Czekam na odpowiedz od teamu.

Start, klient będzie w dniu dzisiejszym (niedziela)

Co do godziny - póki co nie mam informacji na ten temat.

Jeśli będzie mi już coś więcej wiadomo napisze od razu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...