Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sheila^^

Kamienie Duszy  

340 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby na serwerze by?y Kamienie Dusz do:

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można spytać na jakim hostingu stoi serwer? Hosteam? (mam zamiar wrócić do gry w metka, dlatego pytam o serwerownie, wiadomo jakie czasy (chodzi o ddosy) ).

A i sorry ale napiszę to, Sheila nice stronka, lecz uważaj bo ktoś może się odegrać za nią :).

4692787228.png

Opublikowano

to start dzis ze dzis czy jutro w pon?

Start bedzie dzisiaj tzn ( niedziela ) w godzinach po południowych lepiej wystartować 1 dzień pozniej i nie miec problemów niż startować na "szybcika" i miec problemy.

Opublikowano

szkoda ze w taki sposob ;/ klient sie uploaduje no dobra ale mogliscie wstawic linki ja osobiscie mam ograniczenia transferu i nie moge pobierac ile mi sie chce w ciagu dnia a w nocy moge ile wlezie ;)
i jak w koncu bedzie z tymi kd ? beda +6 standardowo ? czy te idiotyczne +9 ?

Opublikowano

Mam dokładnie tak samo jak kolega Up. Wstawcie launcher, żeby można było uruchomić na innym kliencie, a w nocy normalnie sobie pobrać :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hahahahahahhahahhahahahhahahahahahahahahaha jebłem :D

Projekt wykonał Weles & Darwor

Tak bardzo beka :D Strona jest turecka a Wy sobie przypisujecie że Wasza :D

Jedynie co zrobiliście to spolszczyliście stronę i tyle, tak bardzo Wasz projekt?

Co do samego serwera niby wszystko wygląda fajnie, ale no tak jest jedno ale, Admin czyli znany wszystkim Sheila.

Te jego gatki na Aline2 że "byle był hajs i tak niedługo zamykam" :D

Beka całkowita z tego projektu. Wiem jak to będzie, albo sobie poradzicie z atakami albo padniecie przed startem :)

Narobiłeś sobie zbyt wielu wrogów bo jesteś tak fałszywą osobą że to bania mała.

Potem będziesz pewnie straszył ludzi policją za ataki na serwer :D

Nie minie miesiąc a Ty już będziesz chciał sprzedać te pliki komu innemu :)

Ogólnie rzecz ujmując nie polecam i grajcie wszędzie byle nie tutaj :)

Opublikowano

Jedynie co zrobiliście to spolszczyliście stronę i tyle, tak bardzo Wasz projekt?

Co do samego serwera niby wszystko wygląda fajnie, ale no tak jest jedno ale, Admin czyli znany wszystkim Sheila.

Beka całkowita z tego projektu. Wiem jak to będzie, albo sobie poradzicie z atakami albo padniecie przed startem :)

Narobiłeś sobie zbyt wielu wrogów bo jesteś tak fałszywą osobą że to bania mała.

Nie właśnie nie wiesz jak to będzie, skąd możesz wiedzieć jak to będzie jak nawet nie grałeś na becie a co dopiero na oficjalu?

Nigdy nikomu nie groziłem policją zastanów się co mówisz ja bym zebrał grubszą karę za nie legala niż ten co dosował <głupek>

Skąd wiesz że na miesiąc a może teraz będzie stało dłuuugo i plików nie sprzedałem tylko je udostępniłem..

Opublikowano

Jak to jest przypisywać sobie prawa autorskie do nie swojej strony, hmm?

Powinieneś dobrze już o tym wiedzieć wykorzystując inną stronę na serwer Ravian****.com.pl więc nie oceniaj innych.

Te sam hejt proszę również kierować do ekipy z Balm**.pl

Prawa autorskie obejmują w tym przypadku treść, logo serwera oraz wszelkie informacje związane z Tinesha.

Opublikowano

Powinieneś dobrze już o tym wiedzieć wykorzystując stronę na serwer Ravian****.com.pl więc nie oceniaj innych.

Te sam hejt proszę również kierować do ekipy z Balm**.pl

Prawa autorskie obejmują w tym przypadku treść, logo serwera oraz wszelkie informacje związane z Tinesha.

Strona Raviansa należała do naszego sponsora,heuhasuhusa.

Nie, prawa autorskie obejmują całą strone jako iż są one zawarte w stopce. A sama strona nie należy do balmory.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Strona Raviansa należała do naszego sponsora,heuhasuhusa.

Nie, prawa autorskie obejmują całą strone jako iż są one zawarte w stopce. A sama strona nie należy do balmory.

To nie zmienia faktu że Ty byłeś w team i Ty miałeś na to wpływ a nic nie zrobiłeś.

Więc nie tłumacz się teraz głupio bo ta Wasza strona Ravi**** była już na wielu, wielu serwerach Metin2 polskich jak i zagranicznych.

I nie wierze w to że jest to strona sponsora i tylko on ją ma.

A ta strona którą my posiadamy jest tylko użyta na 2 serwerach.

Opublikowano

To nie zmienia faktu że Ty byłeś w team i Ty miałeś na to wpływ a nic nie zrobiłeś.

Więc nie tłumacz się teraz głupio bo ta Wasza strona Ravi**** była już na wielu, wielu serwerach Metin2 polskich jak i zagranicznych.

I nie wierze w to że jest to strona sponsora i tylko on ją ma.

A ta strona którą my posiadamy jest tylko użyta na 2 serwerach.

Mam tą wasza strone na kompie z all skryptami, heh.

Poza tym strona raviansa jest w necie, nie problem poszukać.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Mam tą wasza strone na kompie z all skryptami, heh.

Poza tym strona raviansa jest w necie, nie problem poszukać.

To że masz to nie znaczy że jej użyjesz, bo nie chce Ci się jej spolszczać i edytować grafiki.

Co do klienta będzie ważył on 1,02 GB przed rozpakowaniem, jest skompresowany w 7z.

Rejestracja jest ciągle otwarta i został napisany nowy skrypt gdyż wiele osób ma problem z zarejestrowaniem się na obecnym skrypcie.

Opublikowano

sheila nie kloc sie z hejtaklient i serwer on oraz czy bedzie mozliwosc pobrania lunchera jakiegoc (nie chodzi mi o jakies smieszne patchery, ktore itak pobieraja calego klienta tylko ze w dluzszym czasie)mi ;) tylko napisz kiedy bedzie dostepny

Opublikowano

Miałem kiedyś okazję współpracować z Sheilą jeszcze Welesem wtedy ^^ więc zapewniam Was wszystkich tutaj dla mnie on nie był człowiekiem ani fałszywym czy też w jakiś sposób nie miłym - wywiązywał się z każdej umowy i w razie jakiegokolwiek problemu wbijał o 3-4 rano mimo, że też ma życie prywatne. Nie rozumiem waszych hejtów nie znacie go a oceniacie.

Ja mu dam szanse i jest to mój ostatni Prywatny Serwer Metin2 na którym zagram :)

Pozdrawiam i życzę Udanego Startu ! :)

Opublikowano

O której bedzie client ?

24790528697226300755.png

Opublikowano

To że masz to nie znaczy że jej użyjesz, bo nie chce Ci się jej spolszczać i edytować grafiki.

Co do klienta będzie ważył on 1,02 GB przed rozpakowaniem, jest skompresowany w 7z.

Rejestracja jest ciągle otwarta i został napisany nowy skrypt gdyż wiele osób ma problem z zarejestrowaniem się na obecnym skrypcie.

No więc będzie ten launcher ;d?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

sheila nie kloc sie z hejtaklient i serwer on oraz czy bedzie mozliwosc pobrania lunchera jakiegoc (nie chodzi mi o jakies smieszne patchery, ktore itak pobieraja calego klienta tylko ze w dluzszym czasie)mi ;) tylko napisz kiedy bedzie dostepny

xxxx

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...