Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sheila^^

Kamienie Duszy  

340 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby na serwerze by?y Kamienie Dusz do:

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IS mógłby zostać, jeśli konkursy typu OX były odbywane 2/3 razy w tygodniu po jednej rundce. + może jakieś specjalne bossy na zuo, których nie ma nigdzie, a dropią same przedmioty z is.

Opublikowano

Zawitam na pewno, czy na 100% dziś będzie start o 17, bo nie ma żadnych fajnych serwerów jak na razie :x

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

nie rozumiem co macie do tego koloru ale ok :D przestane pisac na kolorowo w tym temacie dla cb ;D

w sumie masz racje ale jesli w is zostanie dodany ,,kupon SM" to wszystko sie wyrownuje ;) bo jak to napisales ,,ludzie potrafiacy...." moga za kupon dac dane ulepki/ yang :)

Grałem już na takim serwerze, gdzie były kupony do handlu, pisałem na wołaj, że "kupię kupony" jak ten przysłowiowy debil przez 1,5h i nikt się nie kwapił, aby mi napisać jakiekolwiek PW.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Ale co ty masz z tym " jak mogę kopiować swój serwer" dobrze nie kopiujesz startujesz X raz... to jest nudne bo to nie jest twój 2 start po Tineshi miales Aline2 potem jeszcze jakieś kilka rekatywacji i nawet nie przez bugi padliście przez cudwoną administracje raz Flourine coś nie tego potem wy i tak co chwila. Albo nie było kasy na maszyne albo nikt w isa nie pakował...Dajcie sobie spokój bo to znowu padnie

Opublikowano

mi ten download nie dziala ;/ jest napisane ,, uaktualnij przegladarke" a po uja to ?
​tak samo ,,strona zawiera niebezpieczna zawartosc"

Opublikowano

Tak jak już pisałem dajcie do tego ISu 500% expa, 1000% na potwory 1000% na większy drop przedmiotów, ale pvp powinno być fair.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Powiedzieliście, że IS będzie dobrze rozplanowany i mam się nie martwić, że będzie nierówność względem graczy " biedniejszych". Z tego co czytam to jednak ludzie z BaoBao, kostiumem, fryzem z IS będą mieli jakieś 45% na ludzi więcej i nie wiadomo co jeszcze...Możliwość zdobycia tego z OXa, konkursów wcale mnie nie rusza, bo to czyste kpiny. Kolejny serw, gdzie ludzie potrafiący dobrze expić/ dropić będą padali z gościem 20 lvli mniejszym i eq gorszym o 2 ulepszenia, tylko dlatego, że mają wypchane kieszenie. Dajcie im do tego ISu 500% expa, czy 1000% na potwory, mam to głęboko w poważaniu, ale pvp powinno być fair.

Dobrze gada ^^ , dac mu browar.

21545620141406823887.jpg

Opublikowano

mi ten download nie dziala ;/ jest napisane ,, uaktualnij przegladarke" a po uja to ?

No to musisz uaktualnic przegladarke i pobierzesz ;)

Opublikowano

Jaką masz przeglądarkę? Bo mi z firefoxa normalnie pobiera więc też wam polecam.

Opublikowano

Jaką masz przeglądarkę? Bo mi z firefoxa normalnie pobiera więc też wam polecam.

zrobilem aktualizacje chroma (nie wiem dlaczego wolalo o to ale zrobilem) i wlasnie sie pobiera za 6 min bedzie tylko zebym tego nie zalowal xD (bo transfer to cenna rzecz xD)

a co do startu to napewno sie odbedzie o 17 ? czy przez te dzisiajsze DDoS nie przesuniecie startu lub na starcie nie ,,klekniecie" ?

Opublikowano

zrobilem aktualizacje chroma (nie wiem dlaczego wolalo o to ale zrobilem) i wlasnie sie pobiera za 6 min bedzie tylko zebym tego nie zalowal xD (bo transfer to cenna rzecz xD)

a co do startu to napewno sie odbedzie o 17 ? czy przez te dzisiajsze DDoS nie przesuniecie startu lub na starcie nie ,,klekniecie" ?

Ja własnie dostałem 01.05 nowy transfer z LTE czyli 8 Gb xD

Więc tak jak mówisz, świeta rzecz ;d Tylko nie wiem czy mi tzw. Dziennego nie zablokują :<

Wolałbym to o 00;00 pobierać.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja własnie dostałem 01.05 nowy transfer z LTE czyli 8 Gb xD

Więc tak jak mówisz, świeta rzecz ;d Tylko nie wiem czy mi tzw. Dziennego nie zablokują :<

Wolałbym to o 00;00 pobierać.

W takich chwilach doceniam, że mam Neostradę.

Chyba tylko w takich. xD

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

W takich chwilach doceniam, że mam Neostradę.

Chyba tylko w takich. xD

neo ma jeszcze zmienne ip i brak ograniczen :D LTE szybsze jest ale te ograniczenia ;/

ja juz konto mam bo wczesniej zrobilem :D odrazu jak dali mozliwosc :)

wypowie sie ktos z teamu na temat tych wirow w kliencie ? momentalnie jak wypakowywalem avast oszalal i wykryl 3 viry

Opublikowano

neo ma jeszcze zmienne ip i brak ograniczen :D LTE szybsze jest ale te ograniczenia ;/

ja juz konto mam bo wczesniej zrobilem :D odrazu jak dali mozliwosc :)

wypowie sie ktos z teamu na temat tych wirow w kliencie ? momentalnie jak wypakowywalem avast oszalal i wykryl 3 viry

Avast to nie antyvirus :)

24790528697226300755.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...