Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sheila^^

Kamienie Duszy  

340 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby na serwerze by?y Kamienie Dusz do:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram, ale mam nadzieję ,że KD będą tylko do+6 i ze wyrzucicie te KD ludzi , niech zostanie jak było , bo było dobrze :) . Dam wam szansę tak jak inni gracze , nie zmarnujcie jej ! :D

Heh dziękówa! :P

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• @ Sheila.... Jestem na tym forum od dobrych paru lat i weź ty mi powiedz ile ty przez ten czas stawiałeś serwerów..? nie zliczę na palcach obu rąk. To nic osobistego, ale zdążyłem się już na Tobie po prostu zawieźć. Nie zagram, niektórzy nie mają umiejętności do prowadzenia serwerów na lata i nic na to nie poradzisz:)

Powiedz mi ziomalmetin2 skąd u Ciebie informacje że Sheila pracuje nad tym sam ?

Hejty za poprzednie serwery ? Nie rozumie po co.

Jeśli ktoś nie zagrał jeszcze na Tinesha tylko przejrzał prezentację i chce odradzić serwer argumentując to poprzednimi priv-ami Sheili jest nie w porządku nawet względem siebie. "Jeśli czegoś nie spróbujesz nowego to jak możesz wiedzieć jak to smakuje ?"

Hejt ok rozumie ale po starcie serwa bo nie macie żadnej argumentacji że akurat z tym serwerem się coś będzie nie dobrego działo.

Na serwer zapraszam.

Opublikowano

Wy jesteście ulomni? Kurwa Daniel na pewno nie ma 14 lat tak jak osoby piszące o jego osobie,

Zapdwniam was iż nie ma bugów

Tak tak... I tak macie przejebane ... :f

Opublikowano

Wy jesteście ulomni? Kurwa Daniel na pewno nie ma 14 lat tak jak osoby piszące o jego osobie,

Na bieżąco są widać szanowni znawcy tego co stanie się z serwerem (jasnowidz - nie hejter) to nie te czasy.

14 lat - bardzo ciekawe, lecz nie prawdziwe.

Co do samych bugów zostały bacznie przejrzane i naprawione przez team.

Opublikowano

Sorry, 15. Wiem, bo go znam dość długo ale powinien się nauczyć, że nie kradnie się rzeczy innym osobą.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Sorry, 15. Wiem, bo go znam dość długo ale powinien się nauczyć, że nie kradnie się rzeczy innym osobą.

Poprawka osobom , które mogą mu zaszkodzić xD So close :f

Opublikowano

I po 2 dniach pewnie padnie (jak wszystkie jego serwery) bo administrator Sheila aka niewyżyty 14latek zacznie rozdawać EQ. Osobiście nie polecam, ale jak kto woli.

fajna grafika

//jak masz 15lat to zwracam honor

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

nie polecam, serwer na 2 dni, szejla.. podzieliłeś już znajomych, co kto z navi dostanie? jeśli nie, zrób to, bo potem znów niechcący dasz navi.. nie tym osobom co trzeba.. xD

Opublikowano

I po 2 dniach pewnie padnie (jak wszystkie jego serwery) bo administrator Sheila zacznie rozdawać EQ. Osobiście nie polecam, ale jak kto woli.

fajna grafika

nie polecam, serwer na 2 dni, szejla.. podzieliłeś już znajomych, co kto z navi dostanie? jeśli nie, zrób to, bo potem niechcący znowu dasz navi nie tym co trzeba.. xD

Który serwer padł po 2 dniach?

Jestem tego ciekaw :)

+ nie rozumiecie, że na tym serwerze nie będzie dawania eq z navi czy też z komendy dla znajomych itp.

Opublikowano

Jestem tego ciekaw :)

+ nie rozumiecie, że na tym serwerze nie będzie dawania eq z navi czy też z komendy dla znajomych itp.

Bo serwera może nie być xD.

Opublikowano

Nazwy te same, ale w kolejności to chyba będzie tak

Tinesha -> Tinesha -> Aline2 -> Aline2 -> Aline2

//od siebie dodam, że na każdym były jakieś przekręty i offy po 2-7dniach

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Bo serwera może nie być xD.

Niestety się mylisz xD

Nazwy te same, ale w kolejności to chyba będzie tak

Tinesha -> Tinesha -> Aline2 -> Aline2 -> Aline2

Aline 2 został wyłączony po 2 miechach.

Każdy się uczy na błędach.

Opublikowano

O to się nie bój.

Serwer jest bez bugów nie będzie cofek itp jak na poprzedniej wersji.

Przypomnij kiedy startujecie?

Opublikowano

Powiedz mi ziomalmetin2 skąd u Ciebie informacje że Sheila pracuje nad tym sam ?

Hejty za poprzednie serwery ? Nie rozumie po co.

Jeśli ktoś nie zagrał jeszcze na Tinesha tylko przejrzał prezentację i chce odradzić serwer argumentując to poprzednimi priv-ami Sheili jest nie w porządku nawet względem siebie. "Jeśli czegoś nie spróbujesz nowego to jak możesz wiedzieć jak to smakuje ?"

Hejt ok rozumie ale po starcie serwa bo nie macie żadnej argumentacji że akurat z tym serwerem się coś będzie nie dobrego działo.

Na serwer zapraszam.

Nie mówię, że pracuje sam, tylko że jako że on ma pliki wiec to on jest głównym założycielem serwera. Wybacz kolego, ale bywali ludzie którzy robili serwery na lata za pierwszym/drugim razem, a nie za dziesiątym. Z tego pieca zwyczajnie chleba nie będzie. Zły piec. Wiem, ze się podjarałeś prezentacją bo owszem ładna (dobry grafik, ciekawe ile mu płaci/ obiecał płacić :D), ale nie ma to przełożenia na porządny serwer. Od siebie życzę oczywiście Sheili przełamania tej katastrofalnej passy, ale po napastniku który w 10 meczach nie zdobył żadnego gola nie spodziewałbym się go w meczu nr. 11 :)

Opublikowano

Nie mówię, że pracuje sam, tylko że jako że on ma pliki wiec to on jest głównym założycielem serwera. Wybacz kolego, ale bywali ludzie którzy robili serwery na lata za pierwszym/drugim razem, a nie za dziesiątym. Z tego pieca zwyczajnie chleba nie będzie. Zły piec. Wiem, ze się podjarałeś prezentacją bo owszem ładna (dobry grafik, ciekawe ile mu płaci/ obiecał płacić :D), ale nie ma to przełożenia na porządny serwer. Od siebie życzę oczywiście Sheili przełamania tej katastrofalnej passy, ale po napastniku który w 10 meczach nie zdobył żadnego gola nie spodziewałbym się go w meczu nr. 11 :)

Ja jestem grafikiem, moje zarobki nie powinny nikogo interesować :')

Wcześniej nie możecie ? :(

Dokonujemy jeszcze ostatnie poprawki oraz rozważamy propozycje użytkowników dot. serwera

Opublikowano

Dobrze by było gdybyście startowali tak na weekend np ten :D , bo teraz są wolne od piątku po południu do poniedziałku bo Św. Trzech Króli ;d to można by było pograć :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Ja jestem grafikiem, moje zarobki nie powinny nikogo interesować :')

Dokonujemy jeszcze ostatnie poprawki oraz rozważamy propozycje użytkowników dot. serwera

Ja bym chciał jutro wieczorem bo będą fajerwerki ;c

Maszyna z kąd?:(

Opublikowano

Dobrze by było gdybyście startowali tak na weekend np ten :D , bo teraz są wolne od piątku po południu do poniedziałku bo Św. Trzech Króli ;d to można by było pograć :D

Zdajemy sobie z tego sprawę, iż mamy teraz 3 niektórzy 4 dni wolnego :)

Ja bym chciał jutro wieczorem bo będą fajerwerki ;c

Maszyna z kąd? :(

W tym momencie zakańczam z Tobą konwersację, nie mam zniżać się do poziomu idioty.

Opublikowano

Zdajemy sobie z tego sprawę, iż mamy teraz 3 niektórzy 4 dni wolnego :)

mam pomysł startujcie jutro to się wyrobicie może :|

Opublikowano

mam pomysł startujcie jutro to się wyrobicie może :|

Niestety Twój pomysł nie zostanie zrealizowany gdyż musimy przygotować stronę, wrzucić na hosting clienta oraz pare rzeczy jeszcze :)

Opublikowano

Niestety Twój pomysł nie zostanie zrealizowany gdyż musimy przygotować stronę, wrzucić na hosting clienta oraz pare rzeczy jeszcze :)

No to chujowo troszeczkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...