Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sheila^^

Kamienie Duszy  

340 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby na serwerze by?y Kamienie Dusz do:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybacz iż nie trafiliśmy w Twój gust, jest wiele innych serwerów easy/medium które akurat Ci przypadną do gustu.

Robimy serwer dla GRACZY a nie dla wybranych osób :)

Wiekszośc osób powie, że stara tinesha była o wiele lepsza.

Teraz jest pare serwerów na plikach aline2 ( o ile nie padły ). Po co robic kolejny? Ludzie będą tutaj grac bo to serwer twórcy plików?

Myślałem że to będzie stara dobra Tinesha i będzie mozna się pobawić. Niestety zawiodłem się.

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty również prezentujesz poziom idioty, ba nawet mega debila.

Jeżeli masz spamować bez sensu to mam dla Ciebie radę: Wypierdalaj w podskokach.

Powodzenia

Zobaczysz na starcie serwera.

Wypierdalać w podskokach to Ty będziesz stojąc z tarczą i mieczem broniąc logowania xD

Opublikowano

Teraz jest pare serwerów na plikach aline2 ( o ile nie padły ). Po co robic kolejny? Ludzie będą tutaj grac bo to serwer twórcy plików?

Myślałem że to będzie stara dobra Tinesha i będzie mozna się pobawić. Niestety zawiodłem się.

Okej, tylko tamte pliki posiadją bugi gdzie PRO ELO TECHNICY na gotowcach nie umieją ich naprawić, zaś tutaj ich nie ma + jest pare nowości oraz poprawiona grywalność

Wypierdalać w podskokach to Ty będziesz stojąc z tarczą i mieczem broniąc logowania xD

reporcik, mam dość użerania się z trzynastolatkiem tudzież czternastolatkiem
Opublikowano

Okej, tylko tamte pliki posiadją bugi gdzie PRO ELO TECHNICY na gotowcach nie umieją ich naprawić, zaś tutaj ich nie ma + jest pare nowości oraz poprawiona grywalność

To się kurwa zdecyduj xD

Opublikowano

*powiedział gimbus*

Nadal będzie że Lena siedzi na monitorze? :(

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

*powiedział gimbus*

Gimnazjum mam już za sobą :)

Jaka Lena? Jaki monitor chłopie?

Opublikowano

*powiedział gimbus*

zły imaguś nunu -.- To jest tylko nędzny grafik czy ktoś ... Szejli nie starcza dla Leny na karmę :unsure:

Opublikowano

*powiedział gimbus*

*nie pisz o sobie*

Pytanie: Kto mi wytłumaczy historię pewnej Leny? bo ja nic z tego nie rozumiem..

i jeszcze 1 pytanie, to ile ten Szejla ma lat? xD

Skoro tak nie polecacie to uj, czekam na Aves*. Jak ktoś chce link do str czy coś to PW.

AW: Startujecie w ten weekenD?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

zły imaguś nunu -.- To jest tylko nędzny grafik czy ktoś ... Szejli nie starcza dla Leny na karmę :unsure:

Cwaniaczku nie bądz taki pewny siebie,bo król nie jesteś :)

Sheila jest spoko na przeciw was,hejterów :)

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Sory za spam lecz jak patrze na komentarze to śmiać mi się chce jak kazdy płacze jaki to sheila itp <hahaha>

Chyba można dac człowiekowi ostatnią szanse?

Opublikowano

Cwaniaczku nie bądz taki pewny siebie,bo król nie jesteś :)

Sheila jest spoko na przeciw was,hejterów :)

O kurwa ale się dobrali xD szejla z conestem od barti i linseyów i lariansów xD . Leżę i nie wstaję <_<

do VeySa:Ostatnich szans to on miał w chuj i to już się zrobiło nudne ;)

Opublikowano

O kurwa ale się dobrali xD szejla z conestem od barti i linseyów i lariansów xD . Leżę i nie wstaję <_<

do VeySa:Ostatnich szans to on miał w chuj i to już się zrobiło nudne ;)

Szkoda Ci?

to bylo dokadnie 8 miechów temu geniuszu od 7 boleści.

Jesteś zwykłym hejterem zobaczysz 2 komenty negatywne i juz "won" , "gowno"

RalioS jest moim ostatnim serwerem wiesz? Chciałbym żebyś osiągnął tyle w życiu co ja i Sheila,chociaż go nie bronie.Wiem jak sie chłopak czuje :)

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Lena to chyba kot Daniela

*nie pisz o sobie*

Pytanie: Kto mi wytłumaczy historię pewnej Leny? bo ja nic z tego nie rozumiem..

i jeszcze 1 pytanie, to ile ten Szejla ma lat? xD

Skoro tak nie polecacie to uj, czekam na Aves*. Jak ktoś chce link do str czy coś to PW.

AW: Startujecie w ten weekenD?

Tak bądź w poniedziałek.
Opublikowano

Szkoda Ci?

to bylo dokadnie 8 miechów temu geniuszu od 7 boleści.

Jesteś zwykłym hejterem zobaczysz 2 komenty negatywne i juz "won" , "gowno"

RalioS jest moim ostatnim serwerem wiesz? Chciałbym żebyś osiągnął tyle w życiu co ja i Sheila,chociaż go nie bronie.Wiem jak sie chłopak czuje :)

Osiągnął tyle co Ty?Wolę nie bo już dawno jestem ponad to xD

PS. Grajcie na Avestii tam przynajmniej ogarniają :)

PS2. Conest troche szacunku do kobiet bo pamiętam jak na ts Rosalie wyzywałeś,że jest dziwką itp... :|

Opublikowano

Myślałem że to będzie stara dobra Tinesha i będzie mozna się pobawić. Niestety zawiodłem sie

A na ulepszonej Tineshy nie będzie można się pobawić ? Jeszcze nie byłeś na serwerze tak więc ocena zbyteczna, nie skreślaj kierując się prezentacją.

~~~~~~~~~~~~

Co do reszty olewam te hejty bo to już nudne jest ciągłe narzekanie ze on jest taki i sraki owaki.

Jedyne co będę odpowiadał na pytania dotyczące serwera.

Opublikowano

Pytanie mam ,

-Server easy czy medium ?

-W ile max poziom grajac 5-6h dziennie

-Podobno ulepy - 4x wiec ciezko o eq ?

Server Easy/PVP,

tak więc to zależy od efektywności twojej gry (tzn. pierscienie doświadczenia, ks. lidera itp.)

Do eq szlachty nie będzie nawet problemu lecz eq ognia żeby zrobić no troszke namęczyć się można ale też nie za długo ;p

Opublikowano

Poprawiasz innych a sam nie potrafisz pisać, dobre.

Nie stawia sie spacji przed przecinkiem, pajacu.

Nawet szkoda czasu marnować na dyskusje z Tb, które nie mają żadnego sensu . A od pajaców to możesz Sb wyzywać swoich koleżków na twoim poziomie .

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o padanie serwerów/niestabilność to ten serwer ma 1st miejsce.

Nie polecam, administracja - dziecinada.

Serwer jeszcze nie wystartował tak więc Twoja odpowiedź nie jest adekwatna do zaistniałej sytuacji.

Administracji proszę wybaczyć ale nie znasz osobiście tak więc na jakiej podstawie możesz oceniać kogoś jeśli nie zamieniłeś z nim słowa ?

Ja takiego wrażenia nie wynoszę choć sporo czasu z nimi rozmawiam.

W celu sprawdzenia zapraszam na start serwera, oczywiście w celu Twojego rzetelnego sprawdzenia kompetencji administracji.

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer jeszcze nie wystartował tak więc Twoja odpowiedź nie jest adekwatna do zaistniałej sytuacji.

Administracji proszę wybaczyć ale nie znasz osobiście tak więc na jakiej podstawie możesz oceniać kogoś jeśli nie zamieniłeś z nim słowa ?

Ja takiego wrażenia nie wynoszę choć sporo czasu z nimi rozmawiam.

W celu sprawdzenia zapraszam na start serwera, oczywiście w celu Twojego rzetelnego sprawdzenia kompetencji administracji.

Pozdrawiam

No to w celu sprawdzenia kompetencji administracji oczywiście skorzystam i widzimy się na starcie ( lub nie ).

Opublikowano

Prezka ładnie wygląda ,ale jak to mówią "nie oceniaj książki po okładce "

Usuńcie kd woja+9 dajcie +6

i usuńcie kd ludzi lub dajcie do dropu +6 bo za dużo pier.... z tym

@AW ile% na wejście kd

Opublikowano

dobha, wypiehdalać kuhwy, wszystko zobaczycie po stahcie, tehaz zamknąć hyje i czytać phezentacje, #ekoj?

Opublikowano

Prezka ładnie wygląda ,ale jak to mówią "nie oceniaj książki po okładce "

Usuńcie kd woja+9 dajcie +6

i usuńcie kd ludzi lub dajcie do dropu bo za dużo pier.... z tym

@AW ile% na wejście kd

Najgorsze bedzie to ze trzeba bedzie robic sporo z kd luda . Jak dla mnie kd podstawowe + exp sa bardzo dobre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...