Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sheila^^

Kamienie Duszy  

340 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby na serwerze by?y Kamienie Dusz do:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym chciał jutro wieczorem bo będą fajerwerki ;c

Maszyna z kąd? :( Skąd* jak już ;)

Poprawiasz innych, a sam nie potrafisz pisać ? Smutne :x

Ps. Widzę, że nie masz co robić ,znajdź Sb jakieś zajęcie ,a nie hejtuj .

1374492926-U975782.jpg

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lipa że robisz na tych zjebanych plikach aline. Stara tinesha była zajebista, nie to co teraz.

Wybacz iż nie trafiliśmy w Twój gust, jest wiele innych serwerów easy/medium które akurat Ci przypadną do gustu.

Robimy serwer dla GRACZY a nie dla wybranych osób :)

Opublikowano

Przy starcie będę miał co do roboty i nie będę się nudził xD

Opublikowano

Poprawiasz innych a sam nie potrafisz pisać, dobre.

Nie stawia sie spacji przed przecinkiem, pajacu.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

True xD.

Opublikowano

Przy starcie będę miał co do roboty i nie będę się nudził xD

Marny z Ciebie troll ;x .. Myślisz że jesteś taki fajny? :) Nikt nie lubi takich jak ty więc nie wiem na chuj jeszcze piszesz ;) .. Skoro od początku jesteś na nie po co piszesz?

I jak w końcu będzie z tą przed ostatnią zbroją dla ninji? Bo wygląda jak ta na 54...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Dokonujemy jeszcze ostatnie poprawki oraz rozważamy propozycje użytkowników dot. serwera

xDxDxDxDxDxD

TOP: Pozdrawiam osobę która dała mi oflagowanie jako spamera na forum, ok założyłem 2, piszę posta, a po 5 minutach dostałem perma za mutli. #fucklogic

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Marny z Ciebie troll ;x .. Myślisz że jesteś taki fajny? :) Nikt nie lubi takich jak ty więc nie wiem na chuj jeszcze piszesz ;) .. Skoro od początku jesteś na nie po co piszesz?

I jak w końcu będzie z tą przed ostatnią zbroją dla ninji? Bo wygląda jak ta na 54...

Piszę po to,żeby nikt nie tracił na to coś zwane serwerem czasu :|

Cd. tej zbroji to ona będzie nazwana zbroja kota i ona będzie pro elo elo bo szejla lubi głaskać koty xD.

Opublikowano

Piszę po to,żeby nikt nie tracił na to coś zwane serwerem czasu :|

Ludzka logika.. Śmiać się z wróżbity Macieja w telewizji i w tym czasie przepowiadać przyszłość.. Fajnie.. Aktualnie nie wychodzą servery które mogą zainteresować, Nie lepiej po prostu pograć sobię trochę? .. Padnie to padnie.. nie padnie to będzie fajnie.. Nie sprawdzimy póki nie wejdziemy i nie pogramy więc myślę że wróżbiarskie sztuczki trzeba odłożyć na bok i poczekać aż server wyjdzie.. Jeśli padnie szybko śmiało będziesz mógł hejtować, ale teraz?.. To tak jak mówić że 10 osób będzie ściągać na maturze chociaż matury nie było -.-..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Serwer nie jest pod IS, czyli rozumiem, że VIP nie daje bonów na ludzi/ HP/ statów, mam rozumieć również, że "lepszy" pet - bao bao, będzie można zdobyć normalnie z jakiś bosów, czy metków tak? Mam rozumieć, że fryzury z IS nie będą dawały więcej na luda/ klasy niż te w zwykłe grze tak? Mam nadzieję, że jeżeli takie itemy są, to będą one w grze do zdobycia i nie mam tu na myśli jakiś eventów, bo wiadomo jaka jest szansa na to, że zdobędziemy takowy item z eventu haha!

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Ludzka logika.. Śmiać się z wróżbity Macieja w telewizji i w tym czasie przepowiadać przyszłość.. Fajnie.. Aktualnie nie wychodzą servery które mogą zainteresować, Nie lepiej po prostu pograć sobię trochę? .. Padnie to padnie.. nie padnie to będzie fajnie.. Nie sprawdzimy póki nie wejdziemy i nie pogramy więc myślę że wróżbiarskie sztuczki trzeba odłożyć na bok i poczekać aż server wyjdzie.. Jeśli padnie szybko śmiało będziesz mógł hejtować, ale teraz?.. To tak jak mówić że 10 osób będzie ściągać na maturze chociaż matury nie było -.-..

Przecież to jest pewne więc na chuja liczysz xD

Opublikowano

Polecam jak najbardziej, większość bugów została wykryta przez betatesterów w tym mnie. Na dodatek propozycje zostawały szybko rozważane i tym razem nie olewają sprawy.

Takie pytanie czy klient z bety starczy, lub czy będzie łatka dla tych co mają z bety klienta?

Opublikowano

Serwer nie jest pod IS, czyli rozumiem, że VIP nie daje bonów na ludzi/ HP/ statów, mam rozumieć również, że "lepszy" pet - bao bao, będzie można zdobyć normalnie z jakiś bosów, czy metków tak? Mam rozumieć, że fryzury z IS nie będą dawały więcej na luda/ klasy niż te w zwykłe grze tak? Mam nadzieję, że jeżeli takie itemy są, to będą one w grze do zdobycia i nie mam tu na myśli jakiś eventów, bo wiadomo jaka jest szansa na to, że zdobędziemy takowy item z eventu

Kolega dobrze mówi , graliśmy na Lanerisie (to samo) nic z tych rzeczy nie było do zdobycia w grze . :)

Opublikowano

Kolega dobrze mówi , graliśmy na Lanersi (to samo) nic z tych rzeczy nie było do zdobycia w grze . :)

Powiedz mi chłopie jakiej Lanersi?

Jak w wakacje stał jeszcze Aline2, odbywał się event tombola, za 100 tych pierków każdego rodzaju były eleganckie nagrody więc nie pierdolcie.

Wszystko mamy obmyślane, itemshop również.

Opublikowano

Polecam jak najbardziej, większość bugów została wykryta przez betatesterów w tym mnie. Na dodatek propozycje zostawały szybko rozważane i tym razem nie olewają sprawy.

Takie pytanie czy klient z bety starczy, lub czy będzie łatka dla tych co mają z bety klienta?

Podejrzewam iż pojawi się Autopatcher który uaktualni wersje z beta. Lecz to jeszcze jest kwestia ustalenia

Opublikowano

Jak w wakacje stał jeszcze Aline2, odbywał się event tombola, za 100 tych pierków każdego rodzaju były eleganckie nagrody więc nie pierdolcie.

Wszystko mamy obmyślane, itemshop również.

Lanerisie . Przepraszam pomyliłem sie .

Opublikowano

Wszystko mamy obmyślane, itemshop

Może nas oświecisz, bo to jest jedna z kwestii, której zawsze szukam w prezentacjach, na większości tego nie ma i potem są takie nierówności.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Ty nie rób z siebie takiego wirachy bo jesteś zwykłym gównem

Myślisz że jak masz znajomości to jest BOSSE ? Jesteś zwykłym gównem i pomiataczem

Wypierdalaj na swój RAV**** który startuje 119 raz , elo

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Myślisz że jak masz znajomości to jest BOSSE ? Jesteś zwykłym gównem i pomiataczem

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

W główce Ci sie pojebało chłopcze :D

Sie składa, że JA> Ty, wiec sklej wary i wypierdalaj na swój kanał gdzie i tak Cie nikt nie ogląda.

@top

I jak, wyjasniła sie sprawa z wiekiem admina i tym podjebanym interfejsem? :))

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

W główce Ci sie pojebało chłopcze :D

Sie składa, że JA> Ty, wiec sklej wary i wypierdalaj na swój kanał gdzie i tak Cie nikt nie ogląda.

@top

I jak, wyjasniła sie sprawa z wiekiem admina i tym podjebanym interfejsem? :))

Interface jest z niemieckiego serwera a nie jakiegoś Cavisa czy chuj wie czego.

Ceny w IS, nie będą jakieś wygórowane, co i za ile będzie w tym IS dowiecie się gdy zrobimy stronę :)

Opublikowano

Na starcie zawitam, zobaczymy jak wam to wyszło.

Czy kd ludzi tylko mi nie odpowiada ???

Klasy są z balansowane i testowane z max eq, full abs i kd+9 i kd luda.

U góry masz ankietę ale z kd'kami na klasy

Opublikowano

Interface jest z niemieckiego serwera a nie jakiegoś Cavisa czy chuj wie czego.

Ceny w IS, nie będą jakieś wygórowane, co i za ile będzie w tym IS dowiecie się gdy zrobimy stronę :)

iahhaa, ale będę cisnął beke jak znajdę coś w tym interface.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Sam jesteś gównem to po 1. Po 2 ravians nie jest jego mośku i nie startuje po 3.Wypierdalaj na swój zjebany kanał z martwymi subami ... idiots everywhere xD

Opublikowano

Sam jesteś gównem to po 1. Po 2 ravians nie jest jego mośku i nie startuje po 3.Wypierdalaj na swój zjebany kanał z martwymi subami ... idiots everywhere xD

Ty również prezentujesz poziom idioty, ba nawet mega debila.

Jeżeli masz spamować bez sensu to mam dla Ciebie radę: Wypierdalaj w podskokach.

iahhaa, ale będę cisnął beke jak znajdę coś w tym interface.

Powodzenia

Może nas oświecisz, bo to jest jedna z kwestii, której zawsze szukam w prezentacjach, na większości tego nie ma i potem są takie nierówności.

Zobaczysz na starcie serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...