Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sheila^^

Kamienie Duszy  

340 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby na serwerze by?y Kamienie Dusz do:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobha, wypiehdalać kuhwy, wszystko zobaczycie po stahcie, tehaz zamknąć hyje i czytać phezentacje, #ekoj?

#nje :|

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najgorsze bedzie to ze trzeba bedzie robic sporo z kd luda . Jak dla mnie kd podstawowe + exp sa bardzo dobre

Takie posunięcie jest przemyślane. Już wyjaśniam - Jeśli były by podstawowe kamyki każdy posiadał by tylko 1 broń pod wojny, pvp no maksymalnie 2-wie z czego druga z kamieniem na 4-tą klasę. Natomiast zastosowanie kd na ludzi będzie zmuszało do ulepszania, kupienia większej ilości broni a co za tym idzie, gospodarka serwera będzie również opierała się pod względem handlu pomiędzy graczami ( w tym tylko przypadku już podwaja się ilość potrzebnych samych ulepszaczy )

Resumując - wprowadzając taki kamyk już na starcie napędzamy handel na serwerze wieloma towarami jednocześnie bo będzie zapotrzebowanie min. dwukrotne.

Zapraszam na start, sprawdzisz sam czy Twoje obawy mogą zostać pod innym względem rozwiane.

Przypominam tylko iż serwer Easy PvP tak więc wprowadzenie dodatkowych wartości w kd jest moim zdaniem dobrym rozwiązaniem bo właśnie na PvP został serwer wykreowany.

Zagram na 100% ! Dzięki Weles za ten serwer !

Dziękujemy również i zapraszamy

Opublikowano

zróbcie większą reklamę, bo poważne serwery miały na mpc forum po 100 gości online + kilka dni przed startem, tutaj marne 20- 30.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

A jak jeszcze dmg bossow ? Pamietam ze mialy duze dmg i ninja ten drop nie byl mily.

Dmg zadawany przez bossów został zbalansowany na podstawie wysokości zadawanych obrażeń broni o wartościach zbliżonych do maksymalnych.

Tak więc, wszystko będzie zależne tutaj od wartości bonusów jakie będzie posiadał ninja w swym ekwipunku, wartość dmg zadawanego przez bossy została obniżona lecz kosztem zwiększenia hp. Rzeczą oczywistą będzie iż jeśli ktoś w samym ekwipunku będzie miał "liche" bony lub ich wartości to ubicie owych bossów nie będzie łatwe.

zróbcie większą reklamę, bo poważne serwery miały na mpc forum po 100 gości online + kilka dni przed startem, tutaj marne 20- 30.

Proszę zwrócić uwagę iż temat został napisany dnia dzisiejszego dokładniej 2.01.2014 godz. 3:36

Więc proszę nie sugerować się dniem dzisiejszym. W chwili obecnej poszukiwane są osoby które się prawią tą niebywale pożądaną sztuką, oczywiście na realnych warunkach.

Opublikowano

milion takich samych serwerow przeczytalem dokladnie to co niby zmienliscie wiecie co szczerze to jedno wielkie nic zmiejszyliiscie raty i poprawiliscie drop jezeli cchecie podac wam z 10 identycznych serwerow nie zagram

alvinj.png

Opublikowano

milion takich samych serwerow przeczytalem dokladnie to co niby zmienliscie wiecie co szczerze to jedno wielkie nic zmiejszyliiscie raty i poprawiliscie drop jezeli cchecie podac wam z 10 identycznych serwerow nie zagram

Tamte serwery są na nie odbugowanych w 100% plikach, tutaj Sheila się zabrał do pracy i all odbugował co było możliwe i o czym wiedział. Jego pliki, a zapewniam Cię że on wiedział co robił udostępniając je tutaj na MPC. I nie identyczne, bo tam padnie niedługo, a tu Sheila będzie reklamował :)

13520668687720801740.jpg

Uliczni rajderzy na swoich rumakach, kaski na głowach, paliwo w bakach.

Opublikowano

A bedzie drop prezentow na weekend ? Jakis bonus na start ?

Wszelakie konkursy, eventy, bonusy, turnieje będą wcześniej ogłaszane. Co do konkretnych rzeczy zdradzić tajemnicy mi nie wolno ;)

Mogę jedynie potwierdzić informację że "coś" pojawi się na pewno.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nawet szkoda czasu marnować na dyskusje z Tb, które nie mają żadnego sensu . A od pajaców to możesz Sb wyzywać swoich koleżków na twoim poziomie .

"sb", "tb" a umiesz normalnie zdanie złożyć?

Spacja, kropka, ehh.. brak słów.

@TOP, ludzi w teamie to masz nieudolnych już czuję te ograniczenia na serwerze.

Większość u was to rangę praktycznie za nic mają, a mądrzą te dupy jakby kimś wielkim byli.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Nie rozumiem po co czepiacie się innych starych moich serwerów jak to nie jest inny stary mój serwer tylko ten.

Co do imagusia, vendetty i innych przydupasów harnaśka i flourine - Jeżeli uważacie że interface jest ich to jakim to trzeba być idiotą aby pisać w polskim interface po niemiecku wytłumacz mi to. Interface jest ogólnie dostępny na epvp oraz inforge więc proszę nie mów mi że to jest ich bo śmiać mi się chce, to że oni mieli go pierwsi to nie znaczy że jest ich.

Co do serwera jest dopracowany, bez błędów, zbalansowane klasy, wyrównane DMG bossów do DMG zadawanych z broni, exp i yang jest dopasowany do siebie.

Opublikowano

Nie rozumiem po co czepiacie się innych starych moich serwerów jak to nie jest inny stary mój serwer tylko ten.

Co do imagusia, vendetty i innych przydupasów harnaśka i flourine - Jeżeli uważacie że interface jest ich to jakim to trzeba być idiotą aby pisać w polskim interface po niemiecku wytłumacz mi to. Interface jest ogólnie dostępny na epvp oraz inforge więc proszę nie mów mi że to jest ich bo śmiać mi się chce, to że oni mieli go pierwsi to nie znaczy że jest ich.

Co do serwera jest dopracowany, bez błędów, zbalansowane klasy, wyrównane DMG bossów do DMG zadawanych z broni, exp i yang jest dopasowany do siebie.

Oni robili swój interfejs na niemieckim i nie mieli spolszczonych niektórych elementów.

I pokazałeś własnie jakim jesteś teraz kłamliwy bo twierdziłeś, że masz go z niemieckiego serwera a tera piszesz co innego.

Sheila sheila uspokój sie.

Zabezpieczyles serwer przed ddosami?

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem teraz.

Jest on ogólnie dostępny na EPVP i na INFORGE ale ja go mam z CAVISA a oni go z NIEMIECKIEGO serwera od początku tak mówię ;)

I to nie jest ich interface tylko niemca ;)

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładnie wykonana, ale to nie oznacza że serwer będzie również dobry, wszystko wyjdzie w praniu. Mam nadzieje, że serwer będzie stał troszkę, ponieważ większość swoich serwerów padała po paru dniach. Życzę powodzenia ; )

xD 

Opublikowano

Ogrom ulepszaczy ,nayebane zbroi i broni,nie wiem na co ich tyle skoro chodził każdy bd w maxsie.. A te lizaki ,o kd nie wspomnę,szkoda,serw nawet nawet ale tłumu nie bd.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem teraz.

Jest on ogólnie dostępny na EPVP i na INFORGE ale ja go mam z CAVISA a oni go z NIEMIECKIEGO serwera od początku tak mówię ;)

I to nie jest ich interface tylko niemca ;)

No to się teraz wjebałeś bo ich interface był robiony na wzór tamtego przez xamaro głównie :) Od początku chciałem to usłyszeć było by prościej xD

Opublikowano

Ty serio jakiś (wstaw odpowiednie słowo).. i przy tym dwulicowy(he, to nie jest flame) bo latasz do wszystkich i liżesz dupę, dobrze pamiętam co było w wakacje, jak aline padało i to nie z byle jakiego powodu. "bez błędów" Tak, czyli kolejny serwer którym będziesz się 2 tygodnie interesował a potem będziesz pisał że Cię kot ujebał? Misiaczku, Ciebie już wszyscy znają, i nie pie-dol że będziesz mieć reklamę i 1000 graczy, ha! Ja się nie zdziwie jak tam 50 będzie grać. Mało graczy - napiszę że serwer nie spełnia jego wymagań i go zamknie. O naprawę bugów tak samo możecie go prosić, będzie tak przez miesiąc gadał że naprawia. ^_^

I proszę Cię, nie wypowiadaj się z tymi gównixami jak Veys, Drawor, Keysha i inne gówna które są u Ciebie w teamie (oprócz Marume :P ) nie zdziwiłbym się gdybyś dał dostęp TGM do FTP. :mellow:

Nie pozdrawiam, nie polecam gry tutaj, elo.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Ty serio jakiś (wstaw odpowiednie słowo).. i przy tym dwulicowy(he, to nie jest flame) bo latasz do wszystkich i liżesz dupę, dobrze pamiętam co było w wakacje, jak aline padało i to nie z byle jakiego powodu. "bez błędów" Tak, czyli kolejny serwer którym będziesz się 2 tygodnie interesował a potem będziesz pisał że Cię kot ujebał? Misiaczku, Ciebie już wszyscy znają, i nie pie-dol że będziesz mieć reklamę i 1000 graczy, ha! Ja się nie zdziwie jak tam 50 będzie grać. Mało graczy - napiszę że serwer nie spełnia jego wymagań i go zamknie. O naprawę bugów tak samo możecie go prosić, będzie tak przez miesiąc gadał że naprawia. ^_^

I proszę Cię, nie wypowiadaj się z tymi gównixami jak Veys, Drawor, Keysha i inne gówna które są u Ciebie w teamie (oprócz Marume :P ) nie zdziwiłbym się gdybyś dał dostęp TGM do FTP. :mellow:

Nie pozdrawiam, nie polecam gry tutaj, elo.

Szkoda tylko,że on nie umie robić tego jego "zbalansowania" tak,żeby ninja miała 3x większe dmg w sztylcach gdzie klepanie bossów czy metków to nie problem a dajmy na to taki sura ma o wiele pod górkę bo mniejsza wartość atk... ale według niego to równość klasowa będzie git więc ok ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...