Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sheila^^

Kamienie Duszy  

340 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby na serwerze by?y Kamienie Dusz do:

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem dzieckiem IS i chce zwierzaczki. xD

zwierzaczki bronie zbroje w is ok :P ale nie te kd ludzi xD tego wlasnie nie lubie :D zreszta niech Sheila^^ sie wypowie na temat tych kd luda :P (moje wczesniejsze pytanie)

Opublikowano

Zbroi broni nie ma w is o_O

Są tylko pupile, z resztą sami zobaczycie.

Wierzchowiec BaoBao gdzie mozna zdobyc i na ile jest a drugie pytanie prosze nie myslic z nim chodzi o peta BaoBao gdzie mozna zdobyc jakie bonusy daje i tez na ile czasu jest

Wierz. Bao-Bao - ItemShop, Ox, Konkursy, bonusy masz w prezce (Czas 8 godzin)

Pet Bao-Bao - ItemShop bonusy zobaczysz w ItemShopie. (Czas na zawsze)

Opublikowano

Wierzchowiec BaoBao gdzie mozna zdobyc i na ile jest a drugie pytanie prosze nie myslic z nim chodzi o peta BaoBao gdzie mozna zdobyc jakie bonusy daje i tez na ile czasu jest

A w jakiej cenie on będzie? xD

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dziekuje za odpowiedz Sheila^^ ale pewnie wiesz ze nie mozna zobaczyc do is teraz a wolalem sie upewnic zanim zaczne gre ;) bo naprawde nie lubie jak w is sa KD (pety pieczecie etc. niech sobie beda znajda nabywcow ;)) a co do klienta to kiedy bedzie ?

Opublikowano

Fajnie jak by bao bao wierzchowiec byl na 10h a nie na 8 ;d

Opublikowano

A w jakiej cenie on będzie? xD

32 zł + Vat

Czekamy cały czas na info ! :)

Przewidywany Start na która godzine ?

Ile % klienta ?

Czeeekaam na serwer ! :)

Było wcześniej, o 17 przewidywany start. :)

86% jakieś 10 minut temu.

Ja też :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

to ci mowie przelewem ;d

Wiem, mój post miał mieć inny wydźwięk. Miałem na myśli, że płacenie SMS to wywalanie kasy w przysłowiowe błoto. :)

Start o 17, tak ?

Ja bym się cieszył, jakbym się mógł zarejestrować. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Perły znowu dropią z każdego moba? Bo to zaczyna być żmudne i głupie.

Kd +6 max?

Dlaczego bronie nie są do 200lvl, a zbroje są?

Opublikowano

Perły znowu dropią z każdego moba? Bo to zaczyna być żmudne i głupie.

Kd +6 max?

Dlaczego bronie nie są do 200lvl, a zbroje są?

czemu glupie? fajnie przecierz

Opublikowano

macie jakies zastepcze strony ? bo ta caly czas DDoSowana jest :/ i nie da sie na nia wejsc ;) zrobcie z 2 inne zastepcze i dajcie tego klienta i lunchera ;)

Opublikowano

Kiedy będzie Client/TS/Forum. :)? Dacie prezentację na publikację start 17?

dokladnie;) przydala by sie prezentacja w publikacjach :) tutaj za duzo osob nie zaglada :P (bynajmniej ja wole wbic na publikacje i ,,data dodania" :D)

wtedy mozliwe ze wieksza ilosc osob dowiedziala by sie o serwie :) poniewaz jak wiadomo jeden serwer na tych plikach aktualnie jest off (nie bede pisal jaki bo raczej wiecie:D) ludzie z tamtego serwa czesto pisali na czacie ,,nie zna ktos podobnego serwa do tego ?" i z tego co wiem szukaja wlasnie tego :P (nie moge tam juz pisac i zapraszac tutaj bo dostalem bana na forum ^^) xD

BTW Sheila^^ odczytaj pw odemnie :)

Opublikowano

dokladnie;) przydala by sie prezentacja w publikacjach :) tutaj za duzo osob nie zaglada :P (bynajmniej ja wole wbic na publikacje i ,,data dodania" :D)

wtedy mozliwe ze wieksza ilosc osob dowiedziala by sie o serwie :) poniewaz jak wiadomo jeden serwer na tych plikach aktualnie jest off (nie bede pisal jaki bo raczej wiecie:D) ludzie z tamtego serwa czesto pisali na czacie ,,nie zna ktos podobnego serwa do tego ?" i z tego co wiem szukaja wlasnie tego :P (nie moge tam juz pisac i zapraszac tutaj bo dostalem bana na forum ^^) xD

BTW Sheila^^ odczytaj pw odemnie :)

Moglbys pisac tez normalna czciaka i kolorem normalnym ? bo zawsze chce przeczytac co piszesz ale konczy sie na 2 słowie .

Opublikowano

Powiedzieliście, że IS będzie dobrze rozplanowany i mam się nie martwić, że będzie nierówność względem graczy " biedniejszych". Z tego co czytam to jednak ludzie z BaoBao, kostiumem, fryzem z IS będą mieli jakieś 45% na ludzi więcej i nie wiadomo co jeszcze...Możliwość zdobycia tego z OXa, konkursów wcale mnie nie rusza, bo to czyste kpiny. Kolejny serw, gdzie ludzie potrafiący dobrze expić/ dropić będą padali z gościem 20 lvli mniejszym i eq gorszym o 2 ulepszenia, tylko dlatego, że mają wypchane kieszenie. Dajcie im do tego ISu 500% expa, czy 1000% na potwory, mam to głęboko w poważaniu, ale pvp powinno być fair.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Moglbys pisac tez normalna czciaka i kolorem normalnym ? bo zawsze chce przeczytac co piszesz ale konczy sie na 2 słowie .

nie rozumiem co macie do tego koloru ale ok :D przestane pisac na kolorowo w tym temacie dla cb ;D

Powiedzieliście, że IS będzie dobrze rozplanowany i mam się nie martwić, że będzie nierówność względem graczy " biedniejszych". Z tego co czytam to jednak ludzie z BaoBao, kostiumem, fryzem z IS będą mieli jakieś 45% na ludzi więcej i nie wiadomo co jeszcze...Możliwość zdobycia tego z OXa, konkursów wcale mnie nie rusza, bo to czyste kpiny. Kolejny serw, gdzie ludzie potrafiący dobrze expić/ dropić będą padali z gościem 20 lvli mniejszym i eq gorszym o 2 ulepszenia, tylko dlatego, że mają wypchane kieszenie.

w sumie masz racje ale jesli w is zostanie dodany ,,kupon SM" to wszystko sie wyrownuje ;) bo jak to napisales ,,ludzie potrafiacy...." moga za kupon dac dane ulepki/ yang :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...