Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sheila^^

Kamienie Duszy  

340 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby na serwerze by?y Kamienie Dusz do:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niepotrzebnie udostępniałeś te pliki bo one już są przeżarte ;)

No mógł nie udostępniać lecz tak wyszło, ale nie są one przeżarte tylko może były źle dopracowane.

Tinesha jest jak najbardziej dopracowana i pełno udoskonaleń aby wam się lepiej grało ;)

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niepotrzebnie udostępniałeś te pliki bo one już są przeżarte ;)

Udostępnienie było jego własną decyzją, pliki nie były odbugowane, sam się teraz zajął by na Tineshi wyglądało jakoś jak należy. :)

Co do Daniela, to on wie co ma robić, tylko nie wie za co się brać xD

13520668687720801740.jpg

Uliczni rajderzy na swoich rumakach, kaski na głowach, paliwo w bakach.

Opublikowano

No mógł nie udostępniać lecz tak wyszło, ale nie są one przeżarte tylko może były źle dopracowane.

Tinesha jest jak najbardziej dopracowana i pełno udoskonaleń aby wam się lepiej grało ;)

Chodzi o to że dużo serwerów powstało na tych plikach i ten schemat jest już uwalkowany do granicy możliwości.

Jeżeli miało by to wypalić to trzeba by troche w nim zmienić chociaż jakoś zmodyfikować ten system ulepszeń.

mojasygnan.png

Opublikowano

wypierdalać gimby

co do serwera to myślę, że można dać Danielowi szansę

Opublikowano

Drugą szansę? Ja mu daję już z 5, lecz dam mu następną bo serwer naprawdę był dobry, a przez parę osób którzy tylko potrafili grać na bugach się stoczył. Sam Daniel wie o co chodzi, no ale tej sprawy tak nie zostawił. Zapraszam na serwer, jeżeli będzie bez bugów będzie dużo osób.

PROŚBA DO TYCH CO GRALI NA POPRZEDNICH EDYCJACH ALINE - DAJCIE MU JEDNĄ, OSTATNIĄ SZANSĘ MIEJMY NADZIEJĘ ŻE SIĘ NIE ZAWIEDZIEMY NA NIM :)

Jest to podwyższona rata do aline, więc na loozie będzie Cię stać. Na full eq, najdroższe to tylko 5bony były, kosztowały bodajże 50kk.

Pragnę Ci przypomnieć iż yang został zmniejszony o 6x aby stworzył się handel na serwerze.

Aktualnie na 30-40 lv. będziesz miał około 10-15 kk, lecz zmniejszona też jest cena 5b itp.

Jeżeli będziecie chcieli zarobić (bonus) polecam iść do V2 i AV2 tam leci bardzo ładnie yang.

Opublikowano

Czytając komentarze, oczywiście nie do końca bo nie da się tego czytać.. wywnioskowałem że wypowiedzi panUF odradzających gre na servie są kierowane pewną (Nie interesuję mnie jaką) grupą osób mających swój server. Nie można "Nie polecać" servera bo spam.. to nie jest argument, pochwalcie się Pany.. jakiego servera team to wasi znajomi? hmm.. EBAĆ

Server miodzio, nie lubie medium.. gram tylko hardy, zagram. 5!

Opublikowano

Znalazłeś sponsore?

Jeżeli bym nie znalazł to bym nie udostępniał zapowiedzi, a nawet jeżeli bym udostępnił to bym napisał na górze że poszukiwany sponsor.

Opublikowano

Znalazłeś sponsore?

Imaguś wracamy nie?

Tu Dawca ew. Fargran :*

Polecam.

13520668687720801740.jpg

Uliczni rajderzy na swoich rumakach, kaski na głowach, paliwo w bakach.

Opublikowano

Przybiłeś sobie gwóźdź do trumny podpierdalając interfejs z cavisa...

Coś czuje, że nie macie co czekać na serwer bo oni nie odpuszczą...

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

wszyscy wiemy ze Sheilla to noob i wogle ale serwery to robi zajebiste

widze że w teamie ma jakiś nowych ludzi to mam nadzieje że z nimi bedzie bardziej ogarniał co sie dzieje :)

@ale to KD to gdzie sie bedzie ulepszac ? czy +6 bedzie w sklepach ?

Opublikowano

Przybiłeś sobie gwóźdź do trumny podpierdalając interfejs z cavisa...

Coś czuje, że nie macie co czekać na serwer bo oni nie odpuszczą...

a Cavis ukradl z innego serwera :O:)

Sheila podeślesz mi ten inteface/

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

a Cavis ukradl z innego serwera :O:)

Sheila podeślesz mi ten inteface/

Spokojnie... Nixo pozna :) Nie lubi złodziejstwa więc na pewno tu zajrzy ;)

Opublikowano

Odrazu mówię, że nie czytałem 4 stron a więc pisze to odemnie :)
Po pierwsze prezka jest dobra nawet!

Ale server to jest gówno, gówno, gówno!

Dlaczego się zapytacie z masą hejtów..

Widać, że to jest Aline2 z kilkoma nowościami. No proszę was... Co tu jest zmienione i dodane ? Nowe zbroje, bronie ? Rlyy ? No to Ci zajęło kilka godzin ?

Dodanie kd + sprawdzanie rzeczy. Dodawanie tych kd to może kolejne kilka godzinek a sprawdzanie jest normlane więc tego nie mam zamiaru liczyć. Wyeliminowanie bugów ?

To powinno być już od początku Aline2!! Można powiedzieć, ze Aline2 z aktualizacją.. Ile będzie cofek, włamów na starcie ? Ile razu bedziecie płakać o dotacje i szukanie sponsora? Ja już na to kur*a czekam :>

d2dp.png

Opublikowano

Grałem na kilku odsłonach serwera Shella, ale już nie zagram bo wiem jak będzie.

Ile można dawać komuś szansę? Stary masz tam 15 lat, nie nadajesz się na HA serwera.

No i jeszcze przegrałeś sobie sprawę udostępniając pliki swoje, bo 90% ludzi nie wie,że jesteś ich właścicielem.

Polecam zrobić nowe pliki + zmienić nick.

AW

Macie jakąs konkretną reklamę?

Opublikowano

Odrazu mówię, że nie czytałem 4 stron a więc pisze to odemnie :)

Po pierwsze prezka jest dobra nawet!

Ale server to jest gówno, gówno, gówno!

Dlaczego się zapytacie z masą hejtów..

Widać, że to jest Aline2 z kilkoma nowościami. No proszę was... Co tu jest zmienione i dodane ? Nowe zbroje, bronie ? Rlyy ? No to Ci zajęło kilka godzin ?

Dodanie kd + sprawdzanie rzeczy. Dodawanie tych kd to może kolejne kilka godzinek a sprawdzanie jest normlane więc tego nie mam zamiaru liczyć. Wyeliminowanie bugów ?

To powinno być już od początku Aline2!! Można powiedzieć, ze Aline2 z aktualizacją.. Ile będzie cofek, włamów na starcie ? Ile razu bedziecie płakać o dotacje i szukanie sponsora? Ja już na to kur*a czekam :>

O to się nie bój.

Serwer jest bez bugów nie będzie cofek itp jak na poprzedniej wersji.

Opublikowano

Wydaje się ok, ale jak dla mnie za mało broni.. Aż 7 zbroi, a tylko 4 bronie.. To nawet biżuterii jest więcej od broni, a dobrze wiemy że zwykle biżu jest mniej ; d.. Może zwiększylibyście o 1/2 ;)?

Poza tym co z tymi mapami? Nie grałem na aline2.. Ale im większy lvl tym dłużej trzeba expić.. czemu jest mapa na 160 i 165, a potem dopiero na 180? ( raz 5, a potem 15?..)

Są jakieś dungeony ( może jestem ślepy i nie zauważyłem w prezce ;o )?

Czy wbudowane bony są stałe i im lepsze itemy tym po prostu większy % czy są różnie? ( chodzi mi o to by np. raz w zbroi nie było hp+3000, a w następnej odp. na trucizny 20%.. to samo w broni, kolcach itd.. )

Skąd kd na ludzi? :D

Jak będzie z isem?

Skąd pety i kostiumy i czy dodają jakieś bonusy?

Zbieram like ;x

Opublikowano

Wydaje się ok, ale jak dla mnie za mało broni.. Aż 7 zbroi, a tylko 4 bronie.. To nawet biżuterii jest więcej od broni, a dobrze wiemy że zwykle biżu jest mniej ; d.. Może zwiększylibyście o 1/2 ;)?

Poza tym co z tymi mapami? Nie grałem na aline2.. Ale im większy lvl tym dłużej trzeba expić.. czemu jest mapa na 160 i 165, a potem dopiero na 180? ( raz 5, a potem 15?..)

Są jakieś dungeony ( może jestem ślepy i nie zauważyłem w prezce ;o )?

Czy wbudowane bony są stałe i im lepsze itemy tym po prostu większy % czy są różnie? ( chodzi mi o to by np. raz w zbroi nie było hp+3000, a w następnej odp. na trucizny 20%.. to samo w broni, kolcach itd.. )

Skąd kd na ludzi? :D

Jak będzie z isem?

Skąd pety i kostiumy i czy dodają jakieś bonusy?

Mapa na 160 jest dla dropu są tam metiny. Mapa 165 jest do expa az do 180.

Dungeony są baronówna itp.

Tak są stałe bony i im wieksze ulepszenie tym lepsze bony.

Z is to jeszcze Daniel zrobi mnie w to jeszcze nie w tajemniczał.

Pety bodajże są tak jak na Aline w tomboli i chyba is będą.

Opublikowano

Ubr.Zab.Wiatru.jpg - zbroja na 54

Faktycznie ;x ... To jakiś błąd czy po prostu komuś się nie chciało szukać? ;x

Oj tego nie umiem wytłumaczyć to już musi weles napisać czemu tak było może błąd ale nie wiem naprawde.

Opublikowano

Zagram, ale mam nadzieję ,że KD będą tylko do+6 i ze wyrzucicie te KD ludzi , niech zostanie jak było , bo było dobrze :) . Dam wam szansę tak jak inni gracze , nie zmarnujcie jej ! :D

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

• @ Sheila.... Jestem na tym forum od dobrych paru lat i weź ty mi powiedz ile ty przez ten czas stawiałeś serwerów..? nie zliczę na palcach obu rąk. To nic osobistego, ale zdążyłem się już na Tobie po prostu zawieźć. Nie zagram, niektórzy nie mają umiejętności do prowadzenia serwerów na lata i nic na to nie poradzisz:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...