Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tinesha

Sheila^^

Kamienie Duszy  

340 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie aby na serwerze by?y Kamienie Dusz do:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam.

Przez pierwsze dni nie będą ogarniać, później jak się wszystko ustabilizuje to serwer postoi tydzień i zostanie zamknięty ...

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam.

Przez pierwsze dni nie będą ogarniać, później jak się wszystko ustabilizuje to serwer postoi tydzień i zostanie zamknięty ...

skad ty możesz to wiedzieć ? oczerniasz administracje a tak naprawde gówno wiesz .Na poczatku to ustabilizuj swoja psychike :)

Serwer mega. Na 100% wbije . Polecam

Opublikowano

toogle, najgorsza rzecz jaka moze zepsuc serwer

nic nwoego tu nie ma praktycznie caly czas ten sam schemat

ps. Welesa tu ogarneliscie? Nie myslalem ze sie z Ravii przeniesie na jakies gowna

To nie ten Weles :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Ktory raz to juz startuje ? Pliki gotowe, jak zwykle bugów nasiane.

Nie widze przyszłosci.

Opublikowano

skad ty możesz to wiedzieć ? oczerniasz administracje a tak naprawde gówno wiesz .Na poczatku to ustabilizuj swoja psychike :)

Serwer mega. Na 100% wbije . Polecam

Ziomuś, wiem więcej niż ci się wydaje ... Te wszystkie serwery Sheili, phi, ile ich było ? 5-10? I tak wszystkie padały po tygodniu, szkoda gadać, zresztą to samo będzie z tym serwerem ...

Opublikowano

Ktory raz to juz startuje ? Pliki gotowe, jak zwykle bugów nasiane.

Nie widze przyszłosci.

Ponownie zadam Ci pytanie.

Jak mogę kopiować swój serwer? - Zagadka na cały tydzień.

Pliki Aline2 zostały udostępnione przeze mnie a nie przez kogoś innego więc nie mogę kopiować oryginału stworzonego przeze mnie. o_O

Ziomuś, wiem więcej niż ci się wydaje ... Te wszystkie serwery Sheili, phi, ile ich było ? 5-10? I tak wszystkie padały po tygodniu, szkoda gadać, zresztą to samo będzie z tym serwerem ...

Jeżeli uważasz że 1 mieś i 2 tygodnie to dla Ciebie tydzień to bardzo za inteligencje.

Tłumaczyć Ci się nie będę ale Aline2 zostało wyłączone przy ilości 220 osób online, więc nie padał a został wyłączony.

Tutaj tego błędu nie zrobię.

Opublikowano

Znając tego 14 letniego dziecioka to dalej wbijemy 160 lvl zrobimy wachlarz na 135 i będziemy bugować healerem i bić po 40k. A Wachlarz aka różdżka na 160 będzie gównem.

Nie dajcie się zwieść, była masa bugów, a on siedział sobie na ts i gadał z debilami jego pokroju. Najlepszy był temat, gdzie jakiś gracz zrobił temat z bugami a on sheila w 5 min wszystko niby naprawił, a chuja naprawił haha.

Opublikowano

Znając tego 14 letniego dziecioka to dalej wbijemy 160 lvl zrobimy wachlarz na 135 i będziemy bugować healerem i bić po 40k. A Wachlarz aka różdżka na 160 będzie gównem.

Nie dajcie się zwieść, była masa bugów, a on siedział sobie na ts i gadał z debilami jego pokroju. Najlepszy był temat, gdzie jakiś gracz zrobił temat z bugami a on sheila w 5 min wszystko niby naprawił, a chuja naprawił haha.

Powiedz mi kiedy to było, 4 miesiące temu? Może 5?

Wejdziesz zobaczysz i nie oceniaj pochopnie..

Bugi zostały naprawione co do jednego nawet nie grałeś na becie a oceniasz.

Opublikowano

Daniel, Ty lepiej już nie stawiaj serwów. Dużo ludzi się na Tobie zawiodło, no ale cóż 14latek więcej nie potrafi :)

Nie polecam :)

@Edit.
Polecam, i serdecznie zapraszam możecie dać jeszcze szansę Danielowi :)

13520668687720801740.jpg

Uliczni rajderzy na swoich rumakach, kaski na głowach, paliwo w bakach.

Opublikowano

Daniel, Ty lepiej już nie stawiaj serwów. Dużo ludzi się na Tobie zawiodło, no ale cóż 14latek więcej nie potrafi :)

Nie polecam :)

Powiem Ci że wiek się nie liczy, to że wyłączyłem Aline po 1 mieś i 2 tygodniach to nie znaczy że nie można grać na serwerach.

Nie grałeś na becie to tak samo nie oceniaj serwera z własnego wymysłu.

Opublikowano

Znów gówno na plikach aline.

Pozmieniane i dodanie parę rzeczy a reszta ta sama,nudna i monotonna.

Tony ulepek mało % na ulepszenie.

Prezka moze i coś pokazuje ale jak dla mnie to nie wystarczy patrząc po autorze i jego wcześniejszych ''dokonaniach''.

mojasygnan.png

Opublikowano

Znów gówno na plikach aline.

Pozmieniane i dodanie parę rzeczy a reszta ta sama,nudna i monotonna.

Tony ulepek mało % na ulepszenie.

Prezka moze i coś pokazuje ale jak dla mnie to nie wystarczy patrząc po autorze i jego wcześniejszych ''dokonaniach''.

Chcę Cię poinformować iż ja jestem właścicielem plików Alinę i znów ich użyłem lecz je zedytowałem na lepsze.

Opublikowano

Powiem Ci że wiek się nie liczy, to że wyłączyłem Aline po 1 mieś i 2 tygodniach to nie znaczy że nie można grać na serwerach.

Nie grałeś na becie to tak samo nie oceniaj serwera z własnego wymysłu.

No ale stary, gadałem Ci all co masz poprawić all bugi Ci mowiłem a Ty nawet nie podziękowałeś :)

Pozdrawiam Fargran!

13520668687720801740.jpg

Opublikowano

No ale stary, gadałem Ci all co masz poprawić all bugi Ci mowiłem a Ty nawet nie podziękowałeś :)

Pozdrawiam Fargran!

Kiedy to było.., teraz zostało wszystko poprawione...

Daj nam jeszcze jedną szansę i zobaczysz.. :)

Opublikowano

Kiedy to było.., teraz zostało wszystko poprawione...

Daj nam jeszcze jedną szansę i zobaczysz.. :)

Lookaj PW, szansę zawsze można dać ale do czasu :)

@AW

Jeżeli serwer jest w 100% odbugowany to zapraszam :)

13520668687720801740.jpg

Opublikowano

@UP

Co wam takiego Sheila zrobił,że nie chce mu dac 2 szansy?

Mi też nie chcecie dać,a sam nie wiem czemu...

Jeśli mowi,że nie ma bugów to ich nie ma i tyle.

Prezka zajebista

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Czy ja napisałem że kopiujesz te pliki ? Naucz się zjebie czytać bo widać że masz problemy.

Gdzie w zdaniu : 'Znów gówno na plikach aline'' jest napisane że to nie twoje pliki lub że jest to jakaś kopia ?

Wytłumacz mi to bo nie rozumiem twojej dedukcji.

RalioS jesteś jebanym kretynem.Poziom ten sam co sheila.

@

Roski wchodzą max ?

Ile yang dropi z psa i czy na ok. 30-40 lv stać będzie gracza na wybonowanie eq ?

mojasygnan.png

Opublikowano

@UP

Co wam takiego Sheila zrobił,że nie chce mu dac 2 szansy?

Mi też nie chcecie dać,a sam nie wiem czemu...

Jeśli mowi,że nie ma bugów to ich nie ma i tyle.

Prezka zajebista

Drugą szansę? Ja mu daję już z 5, lecz dam mu następną bo serwer naprawdę był dobry, a przez parę osób którzy tylko potrafili grać na bugach się stoczył. Sam Daniel wie o co chodzi, no ale tej sprawy tak nie zostawił. Zapraszam na serwer, jeżeli będzie bez bugów będzie dużo osób.

PROŚBA DO TYCH CO GRALI NA POPRZEDNICH EDYCJACH ALINE - DAJCIE MU JEDNĄ, OSTATNIĄ SZANSĘ MIEJMY NADZIEJĘ ŻE SIĘ NIE ZAWIEDZIEMY NA NIM :)

Czy ja napisałem że kopiujesz te pliki ? Naucz się zjebie czytać bo widać że masz problemy.

Gdzie w zdaniu : 'Znów gówno na plikach aline'' jest napisane że to nie twoje pliki lub że jest to jakaś kopia ?

@

Roski wchodzą max ?

Ile yang dropi z psa i czy na ok. 30-40 lv stać będzie gracza na wybonowanie eq ?

Jest to podwyższona rata do aline, więc na loozie będzie Cię stać. Na full eq, najdroższe to tylko 5bony były, kosztowały bodajże 50kk.

13520668687720801740.jpg

Opublikowano

@

Roski wchodzą max ?

Siewka co do eq to nie będziesz miał problemu wybonować itp. Jeśli chodzi Ci o lepszy ekwipunek na wyższy lvl to też nie jest problem lecz też nie jest łatwo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...