Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z jakimiś rajdami itd?

Nie myśleliście żeby dodać nie wiem.. Wieże orków/mistyków? Jakieś inne atrakcje?

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 bronie z 1 ripera, dobrze zrozumiałem, czy aby napewno nie będie ich za wiele? Może podejdźcie w sposób taki do tych broni aby były cenne i unikkatowe przynajmniej przzez pierwsze tygodnie

imetin_logo.png

Opublikowano

2 bronie z 1 ripera, dobrze zrozumiałem, czy aby napewno nie będie ich za wiele? Może podejdźcie w sposób taki do tych broni aby były cenne i unikkatowe przynajmniej przzez pierwsze tygodnie

Tak było też testowane na zasadzie 1 broni z ripera lecz team doszedł do wniosku, że każdy będzie chciał posiadać ta bron oraz na serwerze jest wiecej bardziej cennych broni od tej na 75lvl i nie chce utrudniać graczom jej zdobycia :D

Z Ripera leca także inne drogocenne rzeczy a więc gracze nie będą tam chodzili tylko po bronie :D

@edit

Ale nie masz pewnosci ze z 1 ripera bedziesz miał 2 bronie... rownie dobrze z ripera nie musi ci poleciec bron + ze szkaty ripa moze ci stalka poleciec...

2 bronie z ripa to przy duzym szczesciu masz :D Poprostu jest załozona taka opcja :D

W niedługim okresie czasu na wiki pojawi się drop z Umarłego Rozpruwacza a więc będziecie mogli sprawdzić co z niego dokładnie leci...

Opublikowano

Moglibyscie jakoś urozmaicić zdobywanie broni 30 lvl ;> Doda to troche klimatu i można by było na tym zarabiać.

Teraz na hardach nawet nie wiem dlaczego broni na 30 nie ma w sklepie skoro i tak to po 50k stoi tak łatwo to zdobyć; /

Opublikowano

Ten serwer bije wszystkie inne pod wzgledem zlodziejstwa na glowe..

Jak mozna prezentujac serwer metin2 uzywac grafiki z prince od persia czy diablo III? Co za beka :D

zhda.png

Opublikowano

Super serwer, najbardziej przyciągneły moją uwage wierzchowce lwy sa tak fajnie zrobione ze tylko dla nich bym grał, ale MOIM ZDANIEM jedyny minus tego privka to ilosć broni i zbroi ( btw. ostatni zestaw zbroi tez jest wyebiaszczy w kosmos ;D ).

Na pewno zagram !

tumblr_mwfeg45FIV1qk4cb3o1_500.gif

" Learn to treause your life because unfortunately, it can be taken away from you anytime. "

L

Opublikowano

Jak mozna prezentujac serwer metin2 uzywac grafiki z prince od persia czy diablo III? Co za beka :D

Jak takie coś jak ty mogło się wykluć , pokaż mi 1 screena z diablo albo prince OD persia ?

Opublikowano

Moglibyscie jakoś urozmaicić zdobywanie broni 30 lvl ;> Doda to troche klimatu i można by było na tym zarabiać.

Teraz na hardach nawet nie wiem dlaczego broni na 30 nie ma w sklepie skoro i tak to po 50k stoi tak łatwo to zdobyć; /

Urozmaicic? czy misje? na serwerze Resthea bronie 30lvl możesz zdobyć na 3 sposoby: drop z metków 25/30/35lvl, z bestów w miastach/dolinie oraz z przekletych (maja swoja nowa mape z metinami itp)

poldinho : Dodacie ankietę do tego tematu ? " Czy zagrasz na tym serwie : TAK czy NIE "

Myślę że to jest zbędne... Jeżeli ktoś bedzie chciał zagrać to sciągnie klienta i zagra i nie będzie musiał głosować w ankietach.. Nie kazdy kto zagra kliknie w to a wtedy płaczki miały by kolejny pretekst do hejtowania :D Chyba ze Qen zechce i doda :D

czy moze chodzi Ci o Prince Of Persie ta z pegazusa ? Tak masz racje ukradli ja dlatego nie musisz grać na tym serwerze aby nie popierać złodziei. Zaś jako przykłady obywatel powinieneś to natychmiast zgłosić na Policje.

Super serwer, najbardziej przyciągneły moją uwage wierzchowce lwy sa tak fajnie zrobione ze tylko dla nich bym grał, ale MOIM ZDANIEM jedyny minus tego privka to ilosć broni i zbroi ( btw. ostatni zestaw zbroi tez jest wyebiaszczy w kosmos ;D ).

Na pewno zagram !

Nie każdemu da sie dogodzić... Jednemu się podoba to co innemu nie wpada do gustu.

Opublikowano

Dla osób które maja problem z nowymi setami na naszym serwerze... to powiem tak...

Z pewngo bosa leci zbroja na 80lvl po jej zrobieniu na +9 mamy kolejna zbroja nastepnie ta zbroje ulepszamy na +9 i mozemy przerobić na jeszcze nowsza...

Po xx lvl'ach gdy wejdziemy na nowa mape bedziemy mieli możliwość zdobycia nowej zbroi która takze robimy na +9 i tak dalej przerabiamy itp itd

System jest przemyślany i mocno urozmaicony aby nie bylo ze dropimy tylko stalke a potem ja monotonicznie przerabiamy...

Skoro Vat dał ss'a z serwera to i ja wam cos wstawie:

Zwiazki homoseksualne na serwerze :D

pre_1388089540__1226_212336.jpg

Potwierdzenie ze to bylo 2 mezczyzn:

pre_1388094056__1226_212354.jpg

Jak wam sie to podoba?

Jakies pytania? Postaram sie na nie odpowiedziec...

Zapraszam także na nasze wiki serwera: www.resthea.eu/wiki

Pozdrawiam

Rebi

ten ss z 2 wojami to nic ciekawego widziałem w 2010 roku.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Na co ci klient? I tak nic nie wyciągniesz :)

@aw w ile wbije 130?

Nie ja. Ja nic nie będę wyciągał :D mam człowieka któremu zapłaciłem za rozpakowanie i czekam aż udostępnią klienta xD

PS: nie chodzi o wypakowanie a o granie, ale pliki też się przydadzą xD

Opublikowano

Serwer bardzo nowoczesny.

Prace nad nim trwały bardzo długo.

Widać, że jest włożone w niego masę pracy i trudu.

Team jest jak najbardziej okej, co prawda nie znam całego team'u ale są tam dwie osoby z którymi współpracowałem.

Ze względu na te dwie osoby, czyli Vatahara i TreeN'a bardzo polecam serwer, ponieważ nie wierze, ze te osoby mogłyby nas oszukać w jakikolwiek sposób.

Co do stabilności serwera jestem pewien, że na początku może być krucho.

Głównie dlatego, że wszyscy "pseudo zajebiści technicy" z MPC Forum srają pod siebie z zazdrości.

Już dzisiaj mogę stwierdzić, że syfy typu Endymion, Szykra i inne pokemony zainteresują się tym serwerem, byle uprzykrzyć życie administracji.

Serwer jest bardzo nowoczesny, lecz to już nie Metin2.

W sumie mi jakoś takie serwery nie podchodzą, chociaż ten jest akurat wyjątkowy.

Zagram na serwerze, bo zagram.

Jakoś specjalnie mnie ten nawał nowości i zmian nie zachęcił do gry, ale trzeba w końcu wszystkiego spróbować, no prawie wszystkiego...

Także czekam razem z wami na ten serwer ;)

@Edit

Nie ja. Ja nic nie będę wyciągał :D mam człowieka któremu zapłaciłem za rozpakowanie i czekam aż udostępnią klienta xD

PS: nie chodzi o wypakowanie a o granie, ale pliki też się przydadzą xD

Powodzenia w rozpakowywaniu tego clienta.

Ten co mu zapłaciłeś prędzej umrze przy PC niż tego clienta rozpakuje.

Ty poważnie myślisz, że ktoś sobie takiego bogatego clienta perfekcyjnie nie zabezpieczy?

Potrafisz tylko kraść złamasie?

Zawartość clienta jest ich własnością, a dokładnie prywatnych osób.

Jeżeli ty nie potrafisz czyjegoś mienia uszanować to składam szczere gratulacje twoim rodzicom z okazji wychowania cygana.

Nie trawie typków takich jak ty którzy potrafią tylko się wysrać i kraść czyjąś prace.

Oby Team Resthea zakupił potężne maszyny do ataków w jak największej ilości i nie dał ustać żadnej sklejce z ich prac.

Nawet z miła chęcią pomogę, bo chamstwa i złodziejstwa nie znoszę, wstanę i przyp**rdole.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Team jest jak najbardziej okej, co prawda nie znam całego team'u ale są tam dwie osoby z którymi współpracowałem.

Ze względu na te dwie osoby, czyli Vatahara i TreeN'a bardzo polecam serwer, ponieważ nie wierze, ze te osoby mogłyby nas oszukać w jakikolwiek sposób.

Głównie dlatego, że wszyscy "pseudo zajebiści technicy" z MPC Forum srają pod siebie z zazdrości.

Już dzisiaj mogę stwierdzić, że syfy typu Endymion, Szykra i inne pokemony zainteresują się tym serwerem, byle uprzykrzyć życie administracji.

W sumie mi jakoś takie serwery nie podchodzą, chociaż ten jest akurat wyjątkowy.

Jakoś specjalnie mnie ten nawał nowości i zmian nie zachęcił do gry, ale trzeba w końcu wszystkiego spróbować, no prawie wszystkiego...

@Edit

Ty poważnie myślisz, że ktoś sobie takiego bogatego clienta perfekcyjnie nie zabezpieczy?

AHA Nic i nigdy nic nie będzie zabezpieczone na 100%

Gdyby tak było to nigdy byś nie miał rozpakowanego klienta metin2.pl a osoba której zapłaciłem nie umrze przy pc ;)

Pewnie zmieniony tryb pakowania, po pseudokodzie albo coś ;)

Bo nigdy w życiu nie pomyślę że zmienili algorytmy pakowania xD czy jak to tam się zwie. Nie mają source binki więc to nie realne.

@EDIT

A kto powiedział że coś będę kradł ?:D koleś mi wypakuje ja mu zapłacę i tyle? Coś ukradłem bądź ukradnę ?:D no chyba nie.

Opublikowano

JA też lubię jak wychodzą takie serwery bo można się pobawić w rozpakowywanie :)

Może root jest w exe i wielkie zabezpieczenia :)

Tylko i tak ravia górą bo ma isamu (100k subów) i + jego ziomki

Wszystkie się tak zapowiadały jak ten i nawet jak robiony był by 2 lata to i tak będę bugi (niewykryte) i zawsze może padnąć :P

I liczą na 2k ludu ?

W tym biznesie dla was miejsca już nie ma to raz po drugie byście musieli mieć taką samą maszyne jak ravia bądź lepszą na ataki Fubu aka ddos.

A oni mają z najlepszej serwerowi w Polsce i nie dają rady z Fubonem. Bo tak ich czasami jedzie że serwera nie ma kilka godzin.

6 królestw ?

Ja sobie tego nie wyobrażam.

Ponieważ będziesz coś chciał kupić itp. to musisz tyle klikać i szukać . Bo na pewno jeszcze każde królestwo ma tzw. M2.

To będzie mało praktyczne i na pewno w czasie gry każdy to zauważy.

Albo wprowadzą takie coś jak MAPA HANDLOWA. gdzie w królestwach nie będzie można postawić sklepiku tylko na mapie handlowej , gdzie wszystkie królestwa mogły tam handlować ( i tylko tam )

Wiadomo też że Fubu i Isamu nie dadzą się tak łatwo i na pewno mają jak każdy swoich ziomeczkow na czarną robotę i załatwią serwer jak to konkurencja.

Ja może wbije jak poznam szczegółowe info o maszynie oraz jej parametry.

yt1f.png

Opublikowano

@Edit

Zawartość clienta jest ich własnością, a dokładnie prywatnych osób.

Jeżeli ty nie potrafisz czyjegoś mienia uszanować to składam szczere gratulacje twoim rodzicom z okazji wychowania cygana.

Nie trawie typków takich jak ty którzy potrafią tylko się wysrać i kraść czyjąś prace.

Oby Team Resthea zakupił potężne maszyny do ataków w jak największej ilości i nie dał ustać żadnej sklejce z ich prac.

Nawet z miła chęcią pomogę, bo chamstwa i złodziejstwa nie znoszę, wstanę i przyp**rdole.

dobra matesh gruby jestes ;p

--

Opublikowano

Również jestem za tym, aby wprowadzić mapę handlową. Po co latać po wszystkich 6 królestwach? Trochę bezsensu. :]

Opublikowano

Nie doczytaliscie zapowiedzi, jasno pisze ze na mapie glownej jest wspolna wyspa dla wszystkich krolestw. Mozna na niej handlowac, brac pvp oraz sa tam npc od misji.

Polecam przegladnac zapowiedz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...