Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ravia i Balmora istnieje dlatego że ich przedstawiciele są na YT i dlatego ludzie grają, sam nie wiedziałem że te serwery wogóle istnieją, gdyby nie to że zobaczyłem filmiki Isamu.

Ludzie często pisząc głupoty na jakiś temat, bo nie mają pojecia o czymś i piszą tylko, aby coś napisać i zrobić spam.

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, po co wy spamujecie ze cos padnie. Podajcie przyklad serwera który mial dobra maszyne/net i padl przez ddos,

to ze napiszesz teraz ze strona pada. Czlowieku ta strona jest a beta. rok temu wygladala tak samo.

na sile szukacie porownania do ravi balmory, po jaki hvj sie pytam. Tam ludzie graja i tu tez beda.

Nie bez przyczyny ludzie zaczeli tam dzisiaj sprzedawac konta za pl, nie wiem gdzie to wykorzystaja moze tutaj.

@ co do serwera jest tutaj bardzo duzo nowosci które warto wykryć samemu.

Skoro szukasz serwera jakiego YT to źle trafiłeś.

[on i tak czasu nie ma na swoj serwer]

@ peleryna mozna handlować?

====================================================================================================

http://www.youtube.com/watch?v=_1P3PqccHXg

ravia.eu i co. Mają maszyne i ostatnio padali.

Rozumiem że chcesz tam być kimś większym niż tylko reklamą bo ciągle próbujesz im za przeproszeniem lizać tyłeczek. Spokojnie, to tylko słowa zobaczymy jak bedzie w praniu.

Opublikowano

*do staryTechnik.?
Wiesz co mnie wkvrwia że tak powiem/napisze. Te puste posty które ludzie wypisuja. ja rozumiem ze serwer bez reklamy ma małe szanse na duża ilosc graczy. oky napisał to jeden to po co kolejni wypisuja to dalej. Czy główna reklama serwera musi sie opierać na YT. Moim zdaniem nie. Bo każdy może wejsc na serwer i cos nagrać.
tylko ludzie, mozna powiedziec mlodzi ludzie patrza o! zobacz ten ma 150k sub. serwer musi byc wyje3any na maxa. No sorka ale kto tak dzisiaj mysli tylko jacyś ..... be obrazy.
Moim zdaniem jezeli pracowali nad serwerem ponad rok, robili swoje projekty itemkow itp. to i też zaplanowali akcje reklamowa na swoj projekt.
Wracając do serwera bez reklamy, jakiś czas temu startował pewien serwer typu Hard, praktycznie jego reklama widniała tylko na mpc, + kilku YT mojego pokroju czyli bardzo średniego.
Patrzac dziś na ten serwer mozna go spokojnie postawic na ta sama półkę co Rav/Balm...
[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]
napisałeś ze "lize tyleczek" mylisz sie. Chciałbym pograc na dobrym prv. + ponagrywac pare odcinkow na swoj kanal YT
bede traktowany jak normalny gracz który żeby cos osiagnać ponad przeciętną bedzie musiał cos wydac na IS, a ja tym bardziej bo jestem osoba ktora pracuje i nie będę mial tyle czasu na grę.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kończąc ten post chciałbym aby kolejna osoba która zamierza coś napisać, troszkę pomyślała co napisze...

@ Co z kuponami SM?

Opublikowano

Niektórzy mnie tu rozpierdzielają swoimi komentarzami. Czy Wy myślicie, że WSZYSCY administratorzy są do siebie wrogo nastawieni i już ładują kasę w maszyny do DDos? Tak się składa, że sam jestem adminem serwerów Metin2, znam się zarówno z Arczim z serwera Resthea.eu jak też z całym Team serwera Ravia.eu i prędzej pomogę obojgu niż wyciągnę rękę na któregoś z nich. Teraz znajomości między adminami różnych serwerów są korzystniejsze niż napierdzielanie się między sobą przy czym tracą oba serwery i gracze. To właśnie dzięki znajomości i wymianie informacji między Resthea.eu i WebMetin.pl nie powstają 2 identyczne serwery, więc nie będziemy przeszkadzać sobie, a jednocześnie dotrzemy do swoich odbiorców. Jeśli liczycie na jakąkolwiek wojnę to muszę Was zasmucić, bo nikt ze znanych mi adminów na taką się nie szykuje. Może ten na wózku rajdowym coś szykuje, ale to jest menda i po nim można się wszystkiego spodziewać - ja marginesu pod uwagę nie biorę. To że niektórzy admini mają nasrane we łbie i nie potrafią współpracować ze sobą np. FuBu lub pajac Rangos z Mexilia.pl to inna sprawa i na ogół takie osoby dostają później rewanż i jest płacz.

Tak więc radzę przestać pierdzielić o jakiś atakach ze strony Ravia.eu, bo to jest wprowadzanie w błąd. Prędzej ja bym wyciągnął na Resthea.eu rękę niż Ravia.eu, bo mam swoje powody (Arczi wie o co chodzi :P) a tak oczywiście nie będzie. Ja Arcziemu już napisałem, że nakopie mu w dupę jeśli dadzą plamę ze startem, bo liczę na ciekawą konkurencję między naszymi serwerami, które rozpoczęły projekt w tym samym czasie tj. 2012 rok.

Opublikowano

Niektórzy mnie tu rozpierdzielają swoimi komentarzami. Czy Wy myślicie, że WSZYSCY administratorzy są do siebie wrogo nastawieni i już ładują kasę w maszyny do DDos? Tak się składa, że sam jestem adminem serwerów Metin2, znam się zarówno z Arczim z serwera Resthea.eu jak też z całym Team serwera Ravia.eu i prędzej pomogę obojgu niż wyciągnę rękę na któregoś z nich. Teraz znajomości między adminami różnych serwerów są korzystniejsze niż napierdzielanie się między sobą przy czym tracą oba serwery i gracze. To właśnie dzięki znajomości i wymianie informacji między Resthea.eu i WebMetin.pl nie powstają 2 identyczne serwery, więc nie będziemy przeszkadzać sobie, a jednocześnie dotrzemy do swoich odbiorców. Jeśli liczycie na jakąkolwiek wojnę to muszę Was zasmucić, bo nikt ze znanych mi adminów na taką się nie szykuje. Może ten na wózku rajdowym coś szykuje, ale to jest menda i po nim można się wszystkiego spodziewać - ja marginesu pod uwagę nie biorę. To że niektórzy admini mają nasrane we łbie i nie potrafią współpracować ze sobą np. FuBu lub pajac Rangos z Mexilia.pl to inna sprawa i na ogół takie osoby dostają później rewanż i jest płacz.

Tak więc radzę przestać pierdzielić o jakiś atakach ze strony Ravia.eu, bo to jest wprowadzanie w błąd. Prędzej ja bym wyciągnął na Resthea.eu rękę niż Ravia.eu, bo mam swoje powody (Arczi wie o co chodzi :P) a tak oczywiście nie będzie. Ja Arcziemu już napisałem, że nakopie mu w dupę jeśli dadzą plamę ze startem, bo liczę na ciekawą konkurencję między naszymi serwerami, które rozpoczęły projekt w tym samym czasie tj. 2012 rok.

Dobra, po twoim piśmie wnioskuje że szkoda mi słów. Bo żaden ogarnięty koleś by nie pisał takich rzeczy :D bez obrazy czy ktoś kto się zna pisze takie rzeczy ? no chyba nie xD

Dobrze pilnuj biznesu . Nic nie pierdziele tylko mówię to co było, wejdź na kanał isamu i ravia nie działała więc co ty mi tu piechdolisz?

Dobra kończę z tobą bo ja mam 15 lat a ty 25 i siedzisz na tym forum + piszesz takie rzeczy a się znasz. aha cześć.

Anty@ looz, rozumiem cię ;D też chce pograć na dobrym serwie.

Opublikowano

Dobra, po twoim piśmie wnioskuje że szkoda mi słów. Bo żaden ogarnięty koleś by nie pisał takich rzeczy :D bez obrazy czy ktoś kto się zna pisze takie rzeczy ? no chyba nie xD

Dobrze pilnuj biznesu . Nic nie pierdziele tylko mówię to co było, wejdź na kanał isamu i ravia nie działała więc co ty mi tu piechdolisz?

Dobra kończę z tobą bo ja mam 15 lat a ty 25 i siedzisz na tym forum + piszesz takie rzeczy a się znasz. aha cześć.

Anty@ looz, rozumiem cię ;D też chce pograć na dobrym serwie.

W sumie nie wiem o co Ci chodzi ale to szczegół - myślę, że nie tylko ja. Ravia.eu działa i ma się dobrze. Z Arczim znam się już 2 lata od momentu gdy jako niechciany gracz odwiedził mój serwer i trochę tam psocił. Serwer Ravia.eu od 1.5 roku wspieram technicznie gdy jest taka potrzeba. Od ponad roku równolegle z serwerem Resthea.eu tworzę swój serwer WebMetin.pl. Nie raz rozmawialiśmy ze sobą na TS lub GG i nie podniesiemy na siebie ręki. Nie wiem co wymyślasz, ale dopóki serwer Resthea.eu nie podniesie ręki na Ravia.eu to nikt z Ravi ich nie zaatakuje, bo po co? Pacnij się 2 razy w łeb, bo jeśli chcesz skłócić w jakikolwiek sposób te 3 serwery tj. Resthea.eu / Ravia.eu / WebMetin.pl to zapoznaj się lepiej z powiązaniami znajomości między Team tych serwerów i lepiej się postaraj tworząc jakąś ciekawą historyjkę. Nie mówię, że nikt ich atakować nie będzie, ale ja osobiście nic na ten temat nie wiem.

Btw. Lat mam 20 i w sumie nic Ci do tego :P.

PS. A to że kiedyś tam Ravia nie działała z jakiegoś tam powodu... co to ma wspólnego z Resthea.eu? Wiadomo kogo to zasługa i komu należą się podziękowania i nie rozumiem po kiego grzyba toczy się tu rozmowa na ten temat. Serwer nie wystartował, a wy już z góry wiecie kto kogo będzie atakował DDos... Jeżeli są jakieś zakłady, to nie stawiałbym że atakującym serwerem będzie Ravia.eu, bo przegracie pieniądze.

@Down:

Zarzucasz mi brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, a sam pokazujesz w tym momencie jak nie ogarnięty w tym zakresie jesteś. Żeby Ci to jednak ułatwić to zobacz na zaznaczony na zielono fragment tekstu w moim poście. Idź lepiej spać i przestań robić z siebie pajaca.

Opublikowano

W sumie nie wiem o co Ci chodzi ale to szczegół - myślę, że nie tylko ja. Ravia.eu działa i ma się dobrze. Z Arczim znam się już 2 lata od momentu gdy jako niechciany gracz odwiedził mój serwer i trochę tam psocił. Serwer Ravia.eu od 1.5 roku wspieram technicznie gdy jest taka potrzeba. Od ponad roku równolegle z serwerem Resthea.eu tworzę swój serwer WebMetin.pl. Nie raz rozmawialiśmy ze sobą na TS lub GG i nie podniesiemy na siebie ręki. Nie wiem co wymyślasz, ale dopóki serwer Resthea.eu nie podniesie ręki na Ravia.eu to nikt z Ravi ich nie zaatakuje, bo po co? Pacnij się 2 razy w łeb, bo jeśli chcesz skłócić w jakikolwiek sposób te 3 serwery tj. Resthea.eu / Ravia.eu / WebMetin.pl to zapoznaj się lepiej z powiązaniami znajomości między Team tych serwerów i lepiej się postaraj tworząc jakąś ciekawą historyjkę. Nie mówię, że nikt ich atakować nie będzie, ale ja osobiście nic na ten temat nie wiem.

PS. A to że kiedyś tam Ravia nie działała z jakiegoś tam powodu... co to ma wspólnego z Resthea.eu? Wiadomo kogo to zasługa i komu należą się podziękowania i nie rozumiem po kiego grzyba toczy się tu rozmowa na ten temat. Serwer nie wystartował, a wy już z góry wiecie kto kogo będzie atakował DDos... Jeżeli są jakieś zakłady, to nie stawiałbym że atakującym serwerem będzie Ravia.eu, bo przegracie pieniądze.

Kurwa, napisałem nie działała a to różnica. Dosyć bo rzygać mi się chce...

I koleś masz 20 lat i jesteś chyba po Jakiejś szkole specjalnej gdzie nie uczą czytania ze zrozumieniem.

Kiedy będzie klient dostępny? I jaka będzie jego waga?

Opublikowano

Szerze ja nie będę tu grał..

BEDE KURWA NAPIERDALAŁ <3 DO ZOBACZENIA NA SERWERZE <3

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

Nie wiem co wy do tego FuBu macie .. wole stać po stronie FuBu niż po stronie isamu debila i tych wszystkich negatywow i innych pojebanych dzieci wychowanych w internecie. Isamu już nie raz pokazał że jego poziom jest równy jego widzów 13 letnie dzieci które noszą mokre majty.

Najlepsze jest to że każdy serwer który ruszał i padł przez DDoS to niby były Fubsona... Takie stereotypy się utworzyły na tym forum..

I skoro FuBu ma taką władze że może rozjebać każdy serwer to czemu nie zrobił tego z MPCforumem ? czy jak się ten syf od tego dzieciaka nazywa. Co przez 15 filmików na youtube nie pokazał ani jednego dowodu potrzymujacego jego tezę #MAŁYSZgimb

FuBu

Isamu i reszta plebsu

Pozdro

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

@Down:

Zarzucasz mi brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, a sam pokazujesz w tym momencie jak nie ogarnięty w tym zakresie jesteś. Żeby Ci to jednak ułatwić to zobacz na zaznaczony na zielono fragment tekstu w moim poście. Idź lepiej spać i przestań robić z siebie pajaca.

Obnosisz się z tym swoim serwerem jak by był pierdolonym wehikułem czasu

64562221938.png

Opublikowano

Chciałbym tu zagrać , serwer w 100% dopracowany lecz pewnie nie zagram tak jak wiekszosc graczy z powodu reklamy , przewiduje ze bedzie tak jak z asti*m , bedzie ponad 1k osob po starcie grało a potem serwer padnie z braku osób grających ;3

Na astium bylo 2,5k na starcie,

ktos tam pisal ze 4 dungi to malo a to sporo jest

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Co z tego, że było jak zostało pod koniec serwera około 100-150.

Tu nie chodzi o to ile będzie na starcie tylko o to ile z tych osób zostanie, a przy 6 królestwach + to, że jest to serwer hard to te 2,5k jak dla mnie to minimum żeby to wypaliło.

Opublikowano

Powiem szczerz nienawidzę serwerów typu HARD ale ten tak mnie ciągnie ze chuj nie mogę się doczekać ( no kur.. zaraz jajko zniosę xD)

Tak wiec na pewno zagram :D

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Gdzie ty te 2,5k osob widziałeś , stary w balona Cię zrobili .. zapowiedz miała chyba z 17k wysw czyli średnio 700 graczy.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Na Astiumie było 700-1000 na starcie, i tam licznik nigdy nie przekroczył 1,5k.

Prezentacja wygląda fajnie, ale moim zdaniem jest za dużo tego.

A najgorszym pomysłem to 6 królestw, jestem ciekaw kto to wymyślił.

Opublikowano

Do Administracji Serwera.
Spróbujcie może włączyć ogólny szept/wołaj, tak żeby każdy widział czat z innego królestwa.
Myślę że to jest dobry pomysł na 6 królestw
.

Opublikowano

No i czegoś takiego się spodziewałam po tak długim okresie pracy administracji ^_^

Oczywistym jest, że na serwerze należy zagościć. Jak widać po zapowiedzi, starania Team'u, aby stworzyć coś nowego i niepowtarzalnego nie poszły na marne.

Świetna robota, opłacało się czekać tyle czasu :>

Mam ogromną nadzieję, że obejdzie się bez większych problemów na starcie.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Sorry ze pytalem ale nie zauwazylem w prezentacji . Kiedy start ??

4uc581.jpg

Opublikowano

Dzieci się jarają tym serwerem jakby zobaczyli Mikołaja na żywo..

Po 2-3 dniach od startu zaczną hejtować i narzekać " exp jak na PLu, co to za gowno.. "

Sami się o tym przekonacie :)

Ja ogólnie nie zagram bo 6 królestwo na maksymalnie 2k graczy to zdecydowanie za mao :D

i wogóle exp 150% większy od PLa to też za mało nie dość że max lv to 120

Od 40 lva noobki będą kończyć gre bo exp za mały i graczy zacznie ubywać.

JA WOLE GRAĆ DALEJ NA PLu BO I TAK NA OBECNE CZASY LEPSZEGO SERWERA OD GLOBALA NIEMA.

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Dla osób które hejtują serwer to powiem wam że tutaj wszystko jest wykorzystywane...
Nawet fabuła serwera ma swoje wykorzystanie w grze... gdzie pokazują się róznego typu pytania związane z fabuła serwera. Po poprawnej odpowiedzi zostajecie nagrodzeni nagroda... Pytań jest sporo a wiec przez cała gre będziecie mieli możliwość szybkiego wzbogacenia się.

pre_1388056366__ef54jl.jpg

pre_1388056409__p6gbap.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...