Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie kupowaliśmy, bo nie musimy - nie mówiąc o tym że Vatahar jest u nas w team, a większość map na naszym serwerze do praca Treena - jak nie widzisz żadnych nowości, to chyba musisz iść do okulisty, bez obrazy.

Przerobione modele broni to nie nowość, a jedynie to tu widzę.

Krytyki przyjąć nie potraficie? Mamy 2013, prawie 14 rok... taki serwer postawić to nie jest wyczyn, przy Eternity jesteście w chuj za murzynami.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krytyki przyjąć nie potraficie? Mamy 2013, prawie 14 rok... taki serwer postawić to nie jest wyczyn, przy Eternity jesteście w chuj za murzynami.

Rozumiem zrobisz lepsze może to nie jest nic takiego, ale zrób taki model na to trzeba mieć pomysł ...

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Rozumiem zrobisz lepsze może to nie jest nic takiego, ale zrób taki model na to trzeba mieć pomysł ...

No własnie, trzeba mieć pomysł którego widocznie administracja nie miała bo w większosci przypadków tych "nowych" broni, było to po prostu przerobienie tych co są dostepne w internecie, heh.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

"Krytyki przyjąć nie potraficie" - Wiedziałem że to powiesz, ale wiesz co? Idź zrób taki serwer w kilka dni, bo przecież można.

Cześć.

sygnatura2.png

Opublikowano

No własnie, trzeba mieć pomysł którego widocznie administracja nie miała bo w większosci przypadków tych "nowych" broni, było to po prostu przerobienie tych co są dostepne w internecie, heh.

No to jak jesteś pro elo elo to rób od zera modele, a nie wiem co ty do eternity czy czegoś tam porównujesz jak tam all to prawie same pliki 2013 i trochę nowych modeli... Nie podoba się nie graj i rób własne modele ^^

fjre.png

Nom widzę że ten serwer co mówisz że jest w chuj lepszy robił od podstaw te modele broni bo nie widać w ogóle podobieństwa !

Opublikowano

Jaracie sie tym serwerem jak papież nowym ministrantem.

Szczerze? Szału nie ma.

Co tu jest nowego poza mapami kupionymi od Vatahara? I tak nie wszystkie, bo ta jedna jest już w necie od dawna.

Poza tym żadnych innych nowości nie ma, dzień/noc? Prosze Was, nowe eq? Nie widzę.

Coś od siebie nowego? Brak..

Serwer jak serwer, jedynie sobie reklamy narobili na MPC i teraz każdy propsuje serwer, który do postawienia jest w pare dni.

Nie wiem, może Was nie doceniam, może jestem ślepy albo niedojebany, chuj wie. Ale mi to wygląda na zwykły serwer, poza tym grafika macie chujowego jak ta zima.

Pozdrawiam i powodzenia na starcie, bo jako iż jest takie zainteresowanie na pewno łatwo nie bedziecie mieli.

Serwer opiera się na prostocie i właśnie dlatego jest rozchwytywany.

Mam nadzieję, że będzie wiele fabularnych misji. Nie takich jak na większości serwerów, czyli podejdź do kapitana, on ci powie, że masz zabić 30 orków i wrócić po odbiór nagrody...

Opublikowano

No to jak jesteś pro elo elo to rób od zera modele, a nie wiem co ty do eternity czy czegoś tam porównujesz jak tam all to prawie same pliki 2013 i trochę nowych modeli... Nie podoba się nie graj i rób własne modele ^^

Żaden z modeli który jest na ich serwerze nie jest zrobiony od zera. To zwykły rip.

64562221938.png

Opublikowano

Żaden z modeli który jest na ich serwerze nie jest zrobiony od zera. To zwykły rip.

Zazdrość ? Idz na swój Alistr*a.eu haha :D A sorry on już padł :)

@aw Opłaca się robić tutaj questy ?

Opublikowano

Każdy boi się o to , że będzie grało mało osób , bo reklame macie tylko na mpc ;/

Zapłaćcie jakimś znanym youtuberom , a na pewno Wam się to zwróci ;>

Opublikowano

Każdy boi się o to , że będzie grało mało osób , bo reklame macie tylko na mpc ;/

Zapłaćcie jakimś znanym youtuberom , a na pewno Wam się to zwróci ;>

Daj im kase to zapewne zapłacą -.-

Serwer już sam w sobie jest w pewnym sensie reklamą, zresztą był już jeden taki serwer który swoją samą nazwą się wybił i miał 1,5k graczy na starcie.

Co do serwera to najważniejsze jest, żeby nie było żadnych bugów oraz "olewania" ze strony administracji bo jak ktoś kiedyś powiedział: "Gracza traci się tylko raz, później już nie wraca..." i to jest prawda.

Serwer ma szanse stać się takim polskim m2m, jednak nie ma co spoczywać na laurach i pracować dalej. Również te 6 królestw to żaden problem, zresztą system równowagi robi swoje.

Pytanie:

Czy będzie gdzieś na stronie podane które królestwo ma największy bonus dzięki temu systemowi równowagi?

Opublikowano

Zazdrość ? Idz na swój Alistr*a.eu haha :D A sorry on już padł :)

@aw Opłaca się robić tutaj questy ?

Napisałem to nie z zazdrości tylko aby takie osoby jak ty rozróżniały własną pracę od zwykłego ripa. Alistria wróci z jeszcze lepszym pierdolnięciem. Pis bracie.

64562221938.png

Opublikowano

tylko zeby nie bylo tak jak z Astium :)

mieli fejm od roku na starcie 2,5 k graczy a serwer padł po miesiacu przez bugi

zróbcie moze jakaś reklame na Allegro, u Kamera, youtube i onet.pl lub wp.pl

wtedy mysle ze graczy bedzie duzo :)

Astium nie padł przez bugi tylko cały hajs wyjebali w LOL-a #desperacja

@reves

Jeżeli serwer jest dobry, to i sama reklama na MPCforum wystarczy, a youtuberzy znajdą się sami.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Tak w sumie mozna wyslac jeszcze spam na milion maili, moze 0.01% osob ktore dostaly wiadomosc ja ogladna ;)

Opublikowano

To ja się wypowiem .

Piszecie zebza mało nowości , jestem na forum od ponad 6 miesięcy i połowa rzeczy która jest opisana na forum nie została podana tutaj , byście mieli podjare z tego co zobaczycie :).

Mowicie o etern**y , ten serwer nic nie ma ciekawego bug na Bugu (jestem w stanie wymienić) jeżeli piszecie ze ten serwer nie ma nic nowego to polecam niegrac w ta grę <:

PS1. Dla hejtom chuj w dupe

Aw@ w ile czasu wbije 130?

Opublikowano

Serwer muszę przyznać, że godny. Jak już zauważyliśmy z Arczim kilka rzeczy mamy podobnych (np. translokacja) ale też bardzo się różnimy co przyniosło mi wielką ulgę. Fajnie, że skupiliśmy się na różnych rzeczach - widzę, że dużą uwagę poświęciliście na ClientSide (modele 3D, interface), ja natomiast głównie na części serwerowej na różnych systemach. Nie ukrywam, że czekałem na Waszą zapowiedź i długo zastanawiałem się który projekt ruszy pierwszy Resthea czy WebMetin - padło na Was (to może nawet i dobrze, bo graczy którym nie przypadnie do gustu Resthea zaproszę do siebie jeśli lubią serwery Medium/Hard :P). Zapowiada się ciekawa konkurencja między naszymi serwerami lub jej brak bo widzę, że robicie jednak Hard, a ja taki bardziej Medium. Tak czy inaczej życzę pomyślnego startu i jak najmniejszej ilości błędów. Gdy my ruszymy to się okaże, kto lepiej trafił w zapotrzebowanie rynku.

Tak więc powodzenia i mam nadzieję, że nie dacie dupy. Pozdro.

Oczywiście nie zagram z wiadomych przyczyn :P.

Opublikowano

Co wy tutaj spamu robicie ?!?!
JAK TO ?!?!
JA SIE NIEPOKOJE KIEDY TEN START BĘDZIE !
Prosze o włączenie rejstracji jak i serwera :D
Musimy NAKURIWAC ;D

Serwer bedzie zajebisty.

JUZ POLECAM

1377531174-U173186.png

Opublikowano

No kur.. Szacun dla was , że wam się chcialo a za te chęci nie moge powiedzieć nie muszę powiedzieć tak zagram jak mówię zagram . (już sam się pogubiłem z zachwytu )

Ale jak na dobrego forumowicza przystało kilka pytań :

- Shinso , Chunjo , Jinno wyglądają normalnie czy też zmieniony wygląd ?? (oby był zmieniony)

- Jest opisany 21lvl konia a na ss widać 40 o co kaman ?

- Skile P normalnie ?

- Jak z IS bedą wierzchowce , ogarniecie przelew ?

- Bronie na 30 lvl standart czy jak ?

Mam więcej pytań ale nie chce was przerazić

Ładna prezentacjia

A zaje.. bronie na 130lvl dla woja .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Serwer miazga po prostu...

Innego takiego nie widziałem i wszystkie pesuedo hardy się kryją, oby to wypaliło, bo ekipa spisała się na 101%

Na pewno zagram i powodzenia im życzę.

Opublikowano

No kur.. Szacun dla was , że wam się chcialo a za te chęci nie moge powiedzieć nie muszę powiedzieć tak zagram jak mówię zagram . (już sam się pogubiłem z zachwytu )

Ale jak na dobrego forumowicza przystało kilka pytań :

- Shinso , Chunjo , Jinno wyglądają normalnie czy też zmieniony wygląd ?? (oby był zmieniony)

- Jest opisany 21lvl konia a na ss widać 40 o co kaman ?

- Skile P normalnie ?

- Jak z IS bedą wierzchowce , ogarniecie przelew ?

- Bronie na 30 lvl standart czy jak ?

Mam więcej pytań ale nie chce was przerazić

Ładna prezentacjia

A zaje.. bronie na 130lvl dla woja .

- Jak widzisz, jest jedna mapa dla sześciu królestw, więc odpowiedz sobie sam.

- podobno ma być jakieś bicie włóczniami na tym 40, dodatkową nowość dodają, czy coś w tym stylu

- Ta

_

- Standard, zwiekszona szansa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...