Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][HARD] Resthea.eu - 6 królestw, wszystkie nowe mapy*

Qentinios

Kiedy start?  

514 użytkowników zagłosowało

1. 1. START w sobot? 4!

• 31/12/13 (wtorek) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      243
    • 4/1/14 (sobota) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      228
    • 5/1/14 (niedziela) - ankieta zako?czona, start w sobot?
      43

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 720
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo nowości - dużo bugów, tak tak wszystko przetestowane i sprawdzone- jak na każdym privie którym są bugi. Druga sprawa to ilość graczy której nie będzie do zaldnienia tylu królestw chyba żeby padłą ravia,concordia i jakiś jeden serv który ma dużo graczy.

Jednak na start wbiję oczywiście z ciekawości i jeśli nie bedzie tych 2 problemów na pewno zagram!

Typie PO TO WPROWADZILI SYSTEM RÓWNOWAGI CZYTAJ DO KOŃCA PREZKE.

Pewnie zamknąłeś zapowiedź po tym jak obejżałeś 6 królestw ...

Opublikowano

W prezentacji nie jest zawarte wszystko o serwerze. Pamietacie klimat metina gdy wszystko trzeba bylo odkrywac na nowo? Tak poczujecie sie u nas, bedziecie poznawac nowe miasta, mapy oraz niezliczone nowosci!

Zmiany znajdziecie prawie na kazdym kroku, bugi testowalismy naprawde dlugo, lecz mozliwe ze cos malego zostalo, tak jak to jest nawet na globalnym serwerze.

Opublikowano

W prezentacji nie jest zawarte wszystko o serwerze. Pamietacie klimat metina gdy wszystko trzeba bylo odkrywac na nowo? Tak poczujecie sie u nas, bedziecie poznawac nowe miasta, mapy oraz niezliczone nowosci!

Zmiany znajdziecie prawie na kazdym kroku, bugi testowalismy naprawde dlugo, lecz mozliwe ze cos malego zostalo, tak jak to jest nawet na globalnym serwerze.

Pierdu, Pierdu będzie wiosna...

Już to widzę.

Te czasy już nigdy nie wrócą :)

Opublikowano

Pierdu, Pierdu będzie wiosna...

Już to widzę.

Te czasy już nigdy nie wrócą :)

Tak piszesz, to tylko po to, aby wygonić stąd graczy ? Jak Ci nie odpowiada, to idz na serwer, który masz w avku :)

Opublikowano

moze odswiezyliście klimat metina poprzez zmiane wyglądu map ale..

w metina najlepiej sie gra jak sie nie zna tej gry i sie dopiero zaczyna gre

wtedy wszystko poznajesz

ja jak zaczynalem gre to bylem taki zajarany tym metinem ze to było kino :)

nie wiedzialem nawet ze mozna miec większe skille niz M1 :) nic kompletnie nie wiedziałem o metinie

i wtedy sie własnie grało najlepiej

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Tak piszesz, to tylko po to, aby wygonić stąd graczy ? Jak Ci nie odpowiada, to idz na serwer, który masz w avku :)

dokladnie to juz jego drugi taki post, chce tylko zwrócić uwage na inny serwer

Opublikowano

Sporo tych nowości, ciekawe czy się sprawdzą. Nie przepadam za hardami ale na bank zawitam, aby zobaczyć jak to wszystko wygląda ;>

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Serwer dobry jeżeli ktoś lubi harda. Ja niestety raczej nie zagram ponieważ nie będę miał przyjemności z gry na tym serwerze.

Opublikowano

Najlepszy prezentacja 2k13

Serwer śledzę od ponad 2lat i z pewnością wpadnę

Pozdrawiam

~~ ZabeQxPompa

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Serwer w sumie ciekawy, lecz musicie mieć naprawdę zajebistą reklamę, żeby była jakaś grywalność.. zawitam.

Dokładnie bez reklamy chujnia, bo jak ma być 6 królestw i w każdym po 20 osób to ja prdle ;d

Ale bądźmy dobrej myśli

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Everon błagam cię daj wreszcie spokój nie zamieniajmy kolejnego tematu w kłótnie

Nie ja Ci nie odpuszczę bo gościu ja nic nie miałem do Ciebie a ty po prostu broniłeś ich niepotrzebnie :)

@aw Skąd zdobędę broń na 75 lvl ?

Opublikowano

1.5 roku robienia serwera. jest mega, najbardziej dopracowany, najwięcej dodanych nowości itd itd. po prostu najlepszy serwer metin2. jest tylko jeden powód dla którego nie będe tam grał. nie jest to serwer youtubera, jest to serwer hard. ludzie wbiją, bo zobaczą nowości. zobaczą, że ciężko sie expi itd itd. i przestaną grać. nie hejtuje, bo widząc prezentacje szczena mi opada z zajebistości, ale taka prawda :/

Opublikowano

Serwer zaje... dopracowany tylko zdaje mi się, że nie będzie tam zbyt dużo graczy czemu? Bo to hard ciężko będzie temu serwerowi konkurować z ravią czy balmorą.

Opublikowano

Serwer najlepszy, jaki widziałem ;)

ale na hard nie zrobi furrory, na medium/easy by to był najlepszy serwer jaki istnieje. o ludzi tez nie byloby co sie martwic.

Opublikowano

Jaracie sie tym serwerem jak papież nowym ministrantem.

Szczerze? Szału nie ma.

Co tu jest nowego poza mapami kupionymi od Vatahara? I tak nie wszystkie, bo ta jedna jest już w necie od dawna.

Poza tym żadnych innych nowości nie ma, dzień/noc? Prosze Was, nowe eq? Nie widzę.

Coś od siebie nowego? Brak..

Serwer jak serwer, jedynie sobie reklamy narobili na MPC i teraz każdy propsuje serwer, który do postawienia jest w pare dni.

Nie wiem, może Was nie doceniam, może jestem ślepy albo niedojebany, chuj wie. Ale mi to wygląda na zwykły serwer, poza tym grafika macie chujowego jak ta zima.

Pozdrawiam i powodzenia na starcie, bo jako iż jest takie zainteresowanie na pewno łatwo nie bedziecie mieli.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Szczerze? Szału nie ma.

Co tu jest nowego poza mapami kupionymi od Vatahara? I tak nie wszystkie, bo ta jedna jest już w necie od dawna.

Poza tym żadnych innych nowości nie ma, dzień/noc? Prosze Was, nowe eq? Nie widzę.

Serwer jak serwer, jedynie sobie reklamy narobili na MPC i teraz każdy propsuje serwer, który do postawienia jest w pare dni.

Nie wiem, może Was nie doceniam, może jestem ślepy albo niedojebany, chuj wie. Ale mi to wygląda na zwykły serwer, poza tym grafika macie chujowego jak ta zima.

Pozdrawiam i powodzenia na starcie, bo jako iż jest takie zainteresowanie na pewno łatwo nie bedziecie mieli.

dojebal, Vatahar jest w team to raz

dwa nie znasz ponad polowy serwa, bo nie jest tutaj opisana

nowego eq nie widzisz? wtf

Opublikowano

Szczerze? Szału nie ma.

Nic nie kupowaliśmy, bo nie musimy - nie mówiąc o tym że Vatahar jest u nas w team, a większość map na naszym serwerze do praca Treena - jak nie widzisz żadnych nowości, to chyba musisz iść do okulisty, bez obrazy.

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...