Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DARIA-MT2.PL [Dedyk][EASY/MEDIUM]

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuńcie napis Medium z tematu. Przez całą grę jedyne co musisz dropnąć to 10 miliardów pereł które dropią po 1 na kilka mobków. Stalki, zatrute w sklepie. To nie medium. To easy.

btw. reset serwera trwa już jakieś 10 15 20 minut. ogólnie to beka w chuj.

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuńcie napis Medium z tematu. Przez całą grę jedyne co musisz dropnąć to 10 miliardów pereł które dropią po 1 na kilka mobków. Stalki, zatrute w sklepie. To nie medium. To easy.

btw. reset serwera trwa już jakieś 10 15 20 minut. ogólnie to beka w chuj.

wbiłeś maxymalny poziom, że się wypowiadasz, że tylko perly potrzebne ? :)

Opublikowano

Gramy z pompą, prace przez całą noc, ten Boski nasz to się tu wykończy :p Dajcie mu urlop bo to on tutaj pracuje najwięcej xddd

DAWAĆ JINNO.

@@Tak na boku, BS dozwolony?

Take it easy my friend

Opublikowano

cos chyba serwer nie trybi ;/ bo nie moge sie zalogowac (nie jest to wina mojego neta/sprzetu)

by to ***** ;/ dopiero pobralem clienta i juz off ;/ naprawde mam szczescie

powiedzcie mi warto grac tutaj Healerem/BM ?
bardziej wolal bym healera ale nie wiem jakie sa bony, poniewaz nie wbilem nawet do okna logowania:P

DOWN odczytaj pw

Opublikowano

To samo mam, maszyna chyba im nie wyrobiła :D Nic innego jak czekać...

@Jak tak będzie się działo codziennie to po ch*ju... Pograć się dało nie będzie....

@@Tak, warto healerem :) BM nie najgorszy ale healer będzie lepszy :D

Take it easy my friend

Opublikowano

Mam pytanko, bo chce pobierać tego clienta. Serwer jest ON? ; d Wydaję się fajny i chcę spróbować na nim; )

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Mam pytanko, bo chce pobierać tego clienta. Serwer jest ON? ; d Wydaję się fajny i chcę spróbować na nim; )

zapraszamy na serwer, niestety przechodzimy mały chrzest (ataki ddos) ale musimy to przetrwać już niebawem się skończą

cos chyba serwer nie trybi ;/ bo nie moge sie zalogowac (nie jest to wina mojego neta/sprzetu)

by to ***** ;/ dopiero pobralem clienta i juz off ;/ naprawde mam szczescie

powiedzcie mi warto grac tutaj Healerem/BM ?

bardziej wolal bym healera ale nie wiem jakie sa bony, poniewaz nie wbilem nawet do okna logowania:P

DOWN odczytaj pw

Niestety mamy małe ataki ddos na serwer, ale staramy się wyeliminować to, co najwyżej mogą zrobić to wyłączyć channele, pozdrawiam i zapraszamy :)

Opublikowano

Adresy atakujących osób zostały już zbanowane. Będę całą noc filtrował pakiety i nadzorował stan serwera, by nikt Wam nie zakłócał gry :) Pozdrawiam.

@ Na serwerze o godzinie 5 rano blisko +/- 50 osób online rozłożonych na wszystkich channelach. Jesteśmy zadowoleni, że w takich godzinach taka liczba graczy jest online. Na serwerze do godziny 24 weszło 354 różnych adresów ip. Średnia ilość graczy na serwerze wyniosła 170, a licznik przekroczył 230 osób w jednym momencie. Od 24 do tej godziny przez serwer przeszło dokładnie 145 różnych adresów ip. A ilość kont przekroczyła 600. Dlatego też, dla wszystkich osób promujących serwer w sposób tworzenia gameplay'u przewidziane są nagrody punktowe, a wszystko po to by ściągnąć jeszcze więcej osób. Ilość punktów będzie zależała od ilości widzów na kanale, oraz od wykonania. Kiedy wykonacie jakiś filmik podsyłajcie mi na PW mpcforum.

Opublikowano

Ozirus to jak tyle osób gra to wpisz /w i daj ss'a :]

Filtrujesz ? Zainstalowaliście IPF i filtrujecie? Weź przestań. A banować i tak możesz bo boty kumpla mają zmienne ip i proxy.

Opublikowano

godz 11:14. Dane na stronie od godziny 24 do 11:14

w32ndt9ke5x5.png

Nie postaraliście się z reklamą u mnie to na ch4 jest więcej os niż u was na cały m serwerze ;p

Polecam zainwestować w reklamy na yt :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

I tak jesteśmy zadowoleni. Czekamy na Hazzela i zaczynamy usuwać kolejną partię rzeczy, którą nam zgłosiliście.

Opublikowano

I tak jesteśmy zadowoleni. Czekamy na Hazzela i zaczynamy usuwać kolejną partię rzeczy, którą nam zgłosiliście.

Bo bez hazella ani rusz...

Opublikowano

No ani rusz bo on jest adminem technicznym :P Co w tym dziwnego?

@ na serwerze 170 osób średnio online ;)

@ btw dzięki za odświeżanie tematu.

Opublikowano

Kolejna kopia Aline2? Weźcie bo to juz staje sie nudne. Chociaz tuora byscie wzieli.

d2dp.png

Opublikowano

Do godziny 12:00 na serwerze pojawią się następne poprawki. Zachęcam do tworzenia gameplay'ów serwera!

@btw Ambrozja, jak widać reklama to nie wszystko :)

Opublikowano

Zmienicie styl forum IP.B na standardowy i zmienicie adres, czy to nulled? Strona tak samo, do zmienienia, jest pełno gotowców, ludzie! :(

Jak to zmienicie to wbije..

ja pierdole, mów jak do słupa...

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Trwają pracę nad naprawą bugów związanych z dropem itemów z bossów.... prosimy o cierpliwość.

@ nie zamierzam też korzystać z żadnych gotowych stron, by po dwóch dniach przejechać się na całej linii i zawieść graczy ;) Strona może nie powala, ale przynajmniej jest zabezpieczona w takim stopniu, że do tej pory nikomu nie udało się nic z nią zrobić. Co do forum to i tak będzie wieczorkiem przegrane na MYBB. Póki co sprawą priorytetową dla nas jest naprawa błędów serwera. Małymi kroczkami do przodu, a wszystko będzie jak trzeba, bez zbędnego oszukiwania graczy i robienia ich w bambuko ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...