Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DARIA-MT2.PL [Dedyk][EASY/MEDIUM]

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja tu coś napiszę. Pliki jak i wszystko co tam było należały do Boskiego. Więc jeżeli wgracie te pliki to chętnie wbije bo znam ponad 6bugów jak sobie zacząć dobrze grę.

masz takie prawo zeby wbic ;) nikt ci tego nie zabrania ale gdybys zapoznal sie z regulaminem to wiedzialbys ze uzywanie bugow na wlasna korzysc jest karalne :)

a co do tematu to administracja walczy z Bledami C++ i runtime errorem ;) serwer bedzie on ;) ale daty i godziny podac nie moge bo jej nie znam :D

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja tu coś napiszę. Pliki jak i wszystko co tam było należały do Boskiego. Więc jeżeli wgracie te pliki to chętnie wbije bo znam ponad 6bugów jak sobie zacząć dobrze grę.

Kurwa czlowieku skoncz juz.

Non stop pierdolisz czego Ty nie potrafisz i czego nie zrobisz a tak naprawde jedyne co potrafisz to pisac.

Maja ten serwer to niech juz maja a Ty skoncz pierdolic glupoty bo juz sie nudny robisz.

Pliki Aline sa wlasnoscia Boskiego? Rly??

Co do serwera idealny to on moze nie jest ale liczy sie fakt ze administracja sie stara.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Ile osób gra w godzinach szczytu?

Ciężko wybonować itemki na perfect?

W jakim czasie można skołować perf eQ na max lvl?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Ile osób gra w godzinach szczytu?

Ciężko wybonować itemki na perfect?

W jakim czasie można skołować perf eQ na max lvl?

Serwer przecież jest Offline.

Wszystko napisane na stronie głównej.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Kurwa czlowieku skoncz juz.

Non stop pierdolisz czego Ty nie potrafisz i czego nie zrobisz a tak naprawde jedyne co potrafisz to pisac.

Maja ten serwer to niech juz maja a Ty skoncz pierdolic glupoty bo juz sie nudny robisz.

Pliki Aline sa wlasnoscia Boskiego? Rly??

Co do serwera idealny to on moze nie jest ale liczy sie fakt ze administracja sie stara.

Pierdolisz to Ty do Boga w potrzebie, jak Ci babka zachoruje. Potrafię więcej niż Ty, bo jak do Ciebie pisałem z błędem, który naprawiłem to nie wiedziałeś co jest jego przyczyną po wyjaśnieniu sprawy. Dla Ciebie trudnością jest wpisanie komendy na instalacje mysql. Pliki Aline może nie jego, ale całą edycją i wszystkim co tu widzicie on się zajął.

Opublikowano

Pierdolisz to Ty do Boga w potrzebie, jak Ci babka zachoruje. Potrafię więcej niż Ty, bo jak do Ciebie pisałem z błędem, który naprawiłem to nie wiedziałeś co jest jego przyczyną po wyjaśnieniu sprawy. Dla Ciebie trudnością jest wpisanie komendy na instalacje mysql. Pliki Aline może nie jego, ale całą edycją i wszystkim co tu widzicie on się zajął.

Faktycznie kurwa wielki znawca z syserr najlepiej Ci idzie prawda?

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Podoba mi sie fajny server

podobac sie moze z ,,wygladu" nic wiecej :D pelno bugow bledow a i tak juz 2gi dzien off :)

i tak wchodzisz do gry i wywala :) gdyby to naprawili to bylo by dobrze :)

a tak to lipa z serwa wyszla nawet info nie potrafia dac :)

Opublikowano

Ludzie wydali hajsu dużo i tu nagle OFF..

Boski zrobił to na moje zleceni. Ozirus następnym razem nie bierz moich kumpli do teamu :]

Opublikowano

Dobrą polewkę mam z tych co wybulili chajs na ten serwer a jeszcze bardziej z tych których widziałem co biegali z Vip koło nicku , brawo za off serwera, boski ale to było dobre ......nice

Opublikowano

boże maja problemy dali by serwa od nowa i tyle fajnie się grało wiec i od nowa bym mógł grać

Maja bo w bazie mysql sa wszystkie itemy moby itd... dodanie wszystkiego od nowa zajeloby troche czasu pis jou
Opublikowano

a ja liczylem ze jednak moze wlacza tego serwa ;/ nawet moglo by byc od poczatku ale jak juz po to nic ..... lipa
a zdaje mi sie ze cala ta sprawa z boskim to nie byl ,wypadek" a zorganizowana akcja ... zgarneli hajs zwalili na Boskiego i papa

Opublikowano

Skoro serw off proponuje zamknac i do kosza!

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...