Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DARIA-MT2.PL [Dedyk][EASY/MEDIUM]

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No po przegraniu 30 minut na serwie stwierdzam kilka faktów:

Wywalanie graczy non stop, jeszcze raz się zastanówcie jak coś robicie bo serwer w ciągu godziny ze 2 razy off w tej chwili już jakieś 15 minut, tak samo z wczorajszymi cofkami jak czytałem wiadomości graczy to miałem ubaw jak nie wiem co

Ogólnie serwer pod względem expa i dropu dobry gorzej od strony technicznej

Naprawcie wszystkie błędy to może wrócę na tę chwile nie polecam serwera

W dodatku osób widziałem tam może z 50 kolejny minus

Prezka 6/10

Serwer nie wiem czy w ogóle to jakoś ocenić jak ciągle off

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer bardzo fajny i nie jest tak jak piszę koleś wyżej nie wywala co 5 minut , przegrałem z 18 h moze 3x były jakieś problemy , większym problemem jest że po tych ich cofkach ludziom eq znikło tak jak mi -.-

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

serwer bardzo fajny i nie jest tak jak piszę koleś wyżej nie wywala co 5 minut , przegrałem z 18 h moze 3x były jakieś problemy , większym problemem jest że po tych ich cofkach ludziom eq znikło tak jak mi -.-

serwer bardzo fajny ale nie wiem dlaczego ciebie nie wywala .... mnie wywala praktycznie caly czas ciezko sie tp bo zawsze wtedy wywala mi blad i metek sie zamyka

maja problemy z baza po tym DDoS, poniewaz nie ma rankingu postaci ^^ serwer jest fajny ale niech go zabezpiecza i naprawia to logowanie/wywalanie

Opublikowano

Celowo pozwoliłem wywalić sobie db atakiem by wygenerować LOG dla firmy z której usług korzysta osoba atakująca. Ranking zaktualizuje się do wieczorka automatycznie ;) W razie W dodam ranking na osobnej stronie.

Opublikowano

@Up. Pleciesz bzdury jak nie wiem hahaha.. Ty naprawdę jesteś jakiś niedoj*****. Gówno potrafisz.

@Do Wszystkich: Jedyne zabezpieczenia serwera są od serwerowni. Filtrowanie sieci po 100kb/s nie więcej. Bo sam Ozirus i reszta zgrai nie potrafią zrobić własnych firewalli`!

Opublikowano

Cały Ozirus robi ludzi w ch**a , po pierwsze takiego czegoś nigdy nie widziałem olewka dla graczy , na Tsie syf kiła i jeszcze jak pięknie się zachowuje

<19:34:15> Trying to connect to server on srv2.multigaming.pl:10473
<19:34:17> You are banned permanently. Reason: "chuj"
Nic dodać nic ująć polecam grać na serwerze jeżeli lubicie gdy jest co chwilkę OFF :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wszystkie kanały off polecam serwer na 102 normalnie pozdro oszukaństwo jakich mało jakiś głąb zrobił i tyle

Opublikowano

trwaja prace jakies ja tam poczekam i zobacze co zmienili co naprawili :) bo podobno nie ma byc juz zadnych bugow :P

@ DOWN : dokladnie cos sie znajdzie ale wiekszosc mogli by naprawic :)
najwazniejsze dla mnie jest naprawienie wywalania z gry

Opublikowano

Ja trzymam sie takiego zdania, że jak serwer chujowo wystartuje, to nie ma nawet co na nim grać. Bo skoro nie potrafią ogarnąć tego w 2 dni, to juz coś jest nie tak, dlatego nie polecam, dziękuje dobranoc.

P.S. Nie, nie jestem z ekipy jakiegoś konkurencyjnego serwera, po prostu wyrażam własne zdanie, pis joł.

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie , natomiast nie wiem czemu wszyscy teraz pozbywają się jednego z państw i ustawiają jedno. Nie wiem czy chcecie zrobić z tego nowość ,ale to już na pewno nie jest oryginalne. Szkoda ,że nie poszukaliście nowych zbroi tylko wstawiliście te standardowe hwangi. No ,ale trudno i bez tego się obędzie. Ogólnie podoba mi się. Jak znajdę chwilkę czasu to zerknę ;)

Opublikowano

Na serwerze trwają pracę związane z naprawą reszty bugów. Za utrudnienia przepraszamy. Po ponownym uruchomieniu serwer nie będzie posiadał już żadnych błędów ;)

//osoby atakujące - zachęcam was do ataków, wasze lokalizacje i adresy domów zostały już ściągnięte i trafiły w odpowiednie miejsce. Pozdrawiam dzieci od Netii i Neostrady.

info ze strony ale ciekawe kiedy bedzie on :) moze podacie info ?

Opublikowano

//osoby atakujące - zachęcam was do ataków, wasze lokalizacje i adresy domów zostały już ściągnięte i trafiły w odpowiednie miejsce. Pozdrawiam dzieci od Netii i Neostrady.

Sikam hahahaha sikam hahahahaa sikam hahahahahahahahahahahah

Topick@

Nie polecam serwera dużo błędów nic nie zostało zmienione czysty gotowiec kopiuj --> wklej i to wszystko.

Nie zajrzano do plików od strony questów oraz mysql. Zapewne są błędy takie jak

Bugowanie expa (Mało kto wiedział o tym bugu na Aline2 - - - Sam się wczoraj dowiedziałem)

Bugowanie kasy (Mało kto wiedział o tym bugu na Aline2 - - - Sam się wczoraj dowiedziałem)

Zapewne tak samo nie ma dropu z bossów tak samo jak na Aline2.

Zwykłe dno.

Opublikowano

Serwer identyczny jak Laneris, te same pliki, gotowiec.

Nie polecam zdecydowanie, Bugi z Aline2...

Opublikowano

Wszystkie bugi zostały wyeliminowane. A ataki zablokowane. Pozdro. Zapraszam na serwer coraz więcej graczy ! :)

Opublikowano

Na hetznerze nie dasz rady czlowieku. Nie zagram i nie polecam ze wzgledu na zabezpieczenia oraz bugi ktore sa na serwerze.

Rozjebales mnie tym : netstat -n | more myslisz ze ty wylapujesz tu agresorow? Zal mi cie jak ujjj. Jak bys sie nie zabezpieczyl chlopcze nie dasz rady na hetznerze, czaisz to?

Wiesz co to jest bot net? Jak nie to odsylam cie do wikipedi.

Jak nie chcecie stracic nerwow oraz pieniedzy to nawet nie wbijac.

Opublikowano

Ciekawe, bo obecnie wszystko jest tak skonfigurowane, że żadne ataki nie są w stanie wywalić serwera ;) Skończ opowiadać głupoty odnośnie bugów bo pewnie nawet u nas nie grałeś. BTW. Jaki hetzner? :D Pińć hejtów na krzyż, a serwer ma się lepiej niż kiedykolwiek ;) Zachęcam wszystkich graczy do wbijania jak i odwiedzania forum. StejFlaj.

Opublikowano

Ozirus spierdalaj z tym GÓWNEM! GOTOWCE ALINE ! DROPU Z BOSSÓW BRAK, BUGI EXPA ORAZ YANG. PEWNIE NAWET NIKT NIE WIE O TYM!

Opublikowano

Ozirus spierdalaj z tym GÓWNEM! GOTOWCE ALINE ! DROPU Z BOSSÓW BRAK, BUGI EXPA ORAZ YANG. PEWNIE NAWET NIKT NIE WIE O TYM!

Zabawny jesteś . .....

Ozirus prosze o odbanowanie konta na ts3 i forum o nicku : Wiadro ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...