Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DARIA-MT2.PL [Dedyk][EASY/MEDIUM]

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie bulwersuj się tak ! :) roski są głownie do expa jak i lizaki także spokojnie :)

GŁÓWNIE, czyli istnieje jakaś roska/lizka, który daje np. bon na ludzi i sporo hp? Czyli np. jak woj 130 wezmie pvp z wojem 130 z identycznym eq, ale z wypitą roską i założonym lizkiem, to z nim przegra i śmiem wątpić, że te lizaki i roski będą dropić z co 2 metina/bossa.

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GŁÓWNIE, czyli istnieje jakaś roska/lizka, który daje np. bon na ludzi i sporo hp? Czyli np. jak woj 130 wezmie pvp z wojem 130 z identycznym eq, ale z wypitą roską i założonym lizkiem, to z nim przegra i śmiem wątpić, że te lizaki i roski będą dropić z co 2 metina/bossa.

wszystko zależy od krytyka :) Pvp zawsze można wziąć bez rosek i lizaków :)

Opublikowano

masz możliwość tego sprawdzenia ! :) Taka mała tejmnica sami ją zobaczycie jak wejdziecie. Nie będę zdradzał szczegółów

Hmm zapewne to co było na Aline czyli podgląd czyjegoś ekwipunku, czyż nie?

Opublikowano

wszystko zależy od krytyka :) Pvp zawsze można wziąć bez rosek i lizaków :)

Nie rozumiesz, że mieli by to samo eq, czyli taką samą szansę na krytyka? Owszem można wziać pvp bez tych pierdół i potem leżeć jak na pies na glebie.Co z Ci z np. 1 krytyka na 3 skile, jak koleś wali 3 skile o 15% większe od twoich, bo ma lizaka?

Opublikowano

Nie rozumiesz, że mieli by to samo eq, czyli taką samą szansę na krytyka? Owszem można wziać pvp bez tych pierdół i potem leżeć jak na pies na glebie.Co z Ci z np. 1 krytyka na 3 skile, jak koleś wali 3 skile o 15% większe od twoich, bo ma lizaka?

na wszystko znajdzię się sposób, jeżeli będzie dzisiaj więcej osób przeciwko to pomyślimy nad tym :)

Opublikowano

na wszystko znajdzię się sposób, jeżeli będzie dzisiaj więcej osób przeciwko to pomyślimy nad tym :)

To przedstaw te sposoby i zrób ankietę na MPC i forum serwa.

I to nie ma być ankieta: "Czy chcecie rosk i lizaki" tylko "Czy chcecie roski i lizaki w IS"

Opublikowano

To przedstaw te sposoby i zrób ankietę na MPC i forum serwa.

I to nie ma być ankieta: "Czy chcecie rosk i lizaki" tylko "Czy chcecie roski i lizaki w IS"

stwierdzimy po starcie serwera kto za a kto przeciwko, spokojnie :)

Opublikowano

Najlepiej by było, gdyby w IS były rzeczy przydatne tylko do expa, ostatecznie ulepszacze (wiem, z czegoś trzeba utrzymać serwer), wtedy każdy będzie zadowolony.

@down

źle mnie zrozumiałeś, chodzi o to, żeby w IS były itemy nie wpływające bezpośrednio na gre, jedynie coś jak 2x exp czy drop. Bo jeśli działa to tak, że ktoś zainwestuje w IS i będzie nie do pokonania to taka gra nie ma sensu.

Opublikowano

Najlepiej by było, gdyby w IS były rzeczy przydatne tylko do expa, ostatecznie ulepszacze (wiem, z czegoś trzeba utrzymać serwer), wtedy każdy będzie zadowolony.

oczywiscie ulepszacze też są, można je zdobyć rowniez w grze :) Zapraszamy na serwer o godzinie 17 ! :)

Opublikowano

Usuńcie podgląd " Ekwipunka" każdy ma swoją taktyke !

Nie usuwajcie, podgląd ekwipunku jest przydatny kiedy lupy nie mamy czy coś (tak wiem, chyba nie potrzebna żeby pokazywać) a chce się zobaczyć jakim cudem ten ziomek nas zabił, a tam patrzysz i 50sr...

Take it easy my friend

Opublikowano

Nie usuwajcie, podgląd ekwipunku jest przydatny kiedy lupy nie mamy czy coś (tak wiem, chyba nie potrzebna żeby pokazywać) a chce się zobaczyć jakim cudem ten ziomek nas zabił, a tam patrzysz i 50sr...

no zadecydujemy, zapytamy o to innych graczy również

Opublikowano

człowieku zostałeś oddalony od administracji bo nic nie umiałeś i jeszcze się mścisz ? ;) Jeżeli chodzi o moje umiejętności to uważam że są dość dobre aby ogarnąć serwer myślę że reszta team i graczy ci to potwierdzi ;) Nie musisz hejtować. Do teamu i tak nie powrócisz. Za to ty miałeś wysokie ambicje, wrzucić gotowca taki jaki był bez edycji gdzie nawet pety nie działały ;) No na prawdę Twoje umiejętności sięgły zenitu ! :)

Wykonywałem polecenia Ozirusa i Brekus'a by wgrać Aline... Nic nie umiałem? Robię swój serwer teraz z o wiele lepszą maszyną i lepszym sponsorem, który nie leci na kasę jak Ozirus. Serwer niby zarobił 39zł, a taka prawda, że serwerownia na, której stoi dedyk zabiera 80% zysków.

@Do wszystkich: Serwer stoi na VPS, który ma mdłe 8GB Ramu i reszta sprzętu to badziewie. Ich host to

mt2host.com

Mają gotową templatke, bo sami kodować strony nie potrafią. Pisałeś mi kolego, że ja wszystko z gotowców. Robisz z Plików Aline to po 1. Po 2. Strona jak i wszystko co tam miałeś było gotowe. Wszelkie konfiguracje sprzętu pod metina itd.

Sama nazwa serwera mówi, że dzieciaki go robiły.

Opublikowano

Wykonywałem polecenia Ozirusa i Brekus'a by wgrać Aline... Nic nie umiałem? Robię swój serwer teraz z o wiele lepszą maszyną i lepszym sponsorem, który nie leci na kasę jak Ozirus. Serwer niby zarobił 39zł, a taka prawda, że serwerownia na, której stoi dedyk zabiera 80% zysków.

@Do wszystkich: Serwer stoi na VPS, który ma mdłe 8GB Ramu i reszta sprzętu to badziewie. Ich host to

mt2host.com

Mają gotową templatke, bo sami kodować strony nie potrafią. Pisałeś mi kolego, że ja wszystko z gotowców. Robisz z Plików Aline to po 1. Po 2. Strona jak i wszystko co tam miałeś było gotowe. Wszelkie konfiguracje sprzętu pod metina itd.

Sama nazwa serwera mówi, że dzieciaki go robiły.

Proszę cie bardzo w team nikt nie ma poniżej 20 lat ! :) A co do maszyny masz złe informacje, jest to serwer dedykowany z całkiem innego hostiungu posiadający 16 gb ram :) ! Nie kompromituj się już drogi kolego, kto będzie chciał to wbije a kto cię posłucha to oznacza że jest tak samo inteligentny jak ty :) ! Bardzo cię proszę nie spam. A nazwa jest na cześć mojej dziewczyny także nie widzę w tym problemu, nazwa serwa się nie liczy tylko jego jakość oraz jak się gra ! :)

Opublikowano

@Up.Zbieg okoliczności, że ten niby "dedyk" ma takie samo ip co ten z mt2host?

nie kompromituj się :) na serwerze nie masz czego szukać bo i tak będziesz banowany więc nie zawracaj nam tylka. Nikt czasu na loteri nie wygral w tak wazny dla nas dzień. Zajmij się swoim serwerem.

Ludzie skończcie z tymi gotowcami Aline2 , w nic nie można zagrać innego tylko w Aline i Aline i Aline -.- . Ale muszę przyznać , że ten jest chociaż trochę edytowany , a to już coś :)

powiem ci że prawie że wszystko zostało edytowane ! :)

Opublikowano

nie kompromituj się :) na serwerze nie masz czego szukać bo i tak będziesz banowany więc nie zawracaj nam tylka. Nikt czasu na loteri nie wygral w tak wazny dla nas dzień. Zajmij się swoim serwerem.

A banuj. Będę zmieniał IP, bo to nie jest problem.

Zrób serwer na podstawce kociola albo rain'a.. A nie z Aline2 gdzie wszystko potrzebne, jest już wgrane...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...