Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DARIA-MT2.PL [Dedyk][EASY/MEDIUM]

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ale mi się pobieranie wiesza przy 15% już 5 raz próbowałem i dalej to samo...dajcie innego hosta

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
  • Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jest fajne: na serwerze będzie dużo do roboty (ulepszanie, zdobywanie ulepszaczy itd).

Co jest słabe i to bardzo: 2 channele na start, od cholery lizaków i innych gówien, pety w is, 0 dungeonów, przynajmniej w prezentacji ich nie ma

Ciężko powiedzieć czy polecać czy nie, zobaczymy po starcie.

Opublikowano

nie macie clienta na innym hostingu ? z Mega raz sie sciąga potem sie zatnie wkurwia mnie już to .

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Co jest fajne: na serwerze będzie dużo do roboty (ulepszanie, zdobywanie ulepszaczy itd).

Co jest słabe i to bardzo: 2 channele na start, od cholery lizaków i innych gówien, pety w is, 0 dungeonów, przynajmniej w prezentacji ich nie ma

Ciężko powiedzieć czy polecać czy nie, zobaczymy po starcie.

jednak będą 3 channele :)

nie macie clienta na innym hostingu ? z Mega raz sie sciąga potem sie zatnie wkurwia mnie już to .

masz jeszcze client ze strony glownej ! :)

Opublikowano

No ja mam tak samo!! od rana nie mogę poprać clienta ze względu że się wiesza pobieranie...

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Tak to jest jak sie robi serwer na pseudo hostingach i się oszukuje że ma sie dedyka...
-Pobrać clienta sie nieda.

-Strona fail

-Forum fail...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Pisaliście, że zmieniliście maszynę :[

ADMINISTRACJA SERWERA OSZUKUJE GRACZY!

Oto dowodzik, że maszyna ta sama :] Ktoś ma clienta Manvi, a Darii to zobaczy :]

Login IP: 178.63.74.119 Port: 11002
CH1 IP: 178.63.74.119 Port: 13001
CH2 IP: 178.63.74.119 Port: 13002
CH3 IP: 178.63.74.119 Port: 13003

Opublikowano

również proszę o lunchera , próbowałem pobrać clienta nie wyszło :D ścina sie przy 48 % ;p

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Pisaliście, że zmieniliście maszynę :[

ADMINISTRACJA SERWERA OSZUKUJE GRACZY!

Oto dowodzik, że maszyna ta sama :] Ktoś ma clienta Manvi, a Darii to zobaczy :]

zamilcz drogi kolego ! :) Parametry maszyny zostały dokupione :) !

Opublikowano

Nowe linki do klienta:

http://www.multiupload.nl/R6VD4NTC90

http://91.221.44.18/~manviafo/DARIA-MT2.PL.rar

@@ Ciff nawet honoru nie masz. Pewnie oczy ci wystrzeliły, zresztą jak mi. Liczba założonych kont na stronie przebija dwukrotnie liczbę kont z twojego serwera przez okres tygodnia. Zazdrość bije w oczy. Zapraszam wszystkich graczy na serwer, zapewniam, że gra u nas to czysty komfort.

Opublikowano

widzę że sobie chyba nie pogram :D dajcie tego clienta na inny hosting albo , lunchera bo jest Lipa . chcecie więcej graczy czy czego chcecie ? haha@

widze że już jest inny host git :D

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Tak BTW. Ciff - to administrator mojego poprzedniego serwera. Ja tylko udostępniam maszynę, jednak z braku umiejętności tego pana wynikła mega lipa o czym wiedzą gracze, którzy u nas grali. Kiedy wszyscy się dowiedzieli, że CIFF poleciał to wrócili od razu na nowy projekt :) Zapewniam, że serwer jest czyśćiutki i pozbawiony bugów. Jeśli coś znajdziecie to od razu to wyeliminujemy, ponieważ admini techniczni to nie statyśći. Pozdrawiam.

Opublikowano

@Ozirus nic nie bije. Bo ja mam swój serwer. Który twój przebija o głowę.

Jesteś małym brudem pod paznokciem i łakomym na kasę kapuśniaczkiem. Moi gracze wiedzą, że robię nowy serwer, który przebije te dno.

Opublikowano

Właśnie co kogo obchodzi co ty robisz? Idź sobie dzieciaku stawiać twój serwer, a od nas się odczep i daj nam święty spokój. Nic ci nikt od nas nie zrobił. Psułeś nam TS'a wydłubałbyś nam oczy gdyby się dało i dziwisz się, że cię zbanowali na TS'ie.... Takie osoby jak ty to izolatka chyba tylko ziąą. Ogarnij ADHD bujaka.

@ Do Maszyny dodaliśmy 2 gb ramu. Jeśli 10 nie wystarczy to pomyślimy o 16.

Opublikowano

zamilcz drogi kolego ! :) Parametry maszyny zostały dokupione na jeszcze raz takie :) !

Właśnie co kogo obchodzi co ty robisz? Idź sobie dzieciaku stawiać twój serwer, a od nas się odczep i daj nam święty spokój. Nic ci nikt od nas nie zrobił. Psułeś nam TS'a wydłubałbyś nam oczy gdyby się dało i dziwisz się, że cię zbanowali na TS'ie.... Takie osoby jak ty to izolatka chyba tylko ziąą. Ogarnij ADHD bujaka.

@ Do Maszyny dodaliśmy 2 gb ramu. Jeśli 10 nie wystarczy to pomyślimy o 16.

1 klamstwo! Bang!

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Nie kłamstwo Taurinek. Po prostu miało być od razu 16. Ale z jakiś powodów dostałem emaila, że do maszyny zostało dołożone tylko 2 :P

@@ Tak btw. Ludzie skąd u was taka złość i chęć dewastacji :D? Wyluzujcie trochę majty bo te nowe pokolenie internetowe w wieku 20 lat już chyba siwe włosy będzie mieć ^.^. Jak chcecie się wyżyć to wsiadać na rower, albo iść se pobiegać :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=XBU0EYmu9N0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...