Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DARIA-MT2.PL [Dedyk][EASY/MEDIUM]

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ślub zablokowany by nie teleportować się po mapach.

Chyba raczej nie potraficie napisać questa i postawić NPC w M1 ;/

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po restarcie który przewidujemy między 20-22 zostaną ogarnięte śluby i cała reszta która została nam zgłoszona.

@ Serwer działa cały czas. Wali w nas stado osób, w stronę w serwer i w tsa. Chwilami mogą być problemy z zalogowaniem, jednak krótkotrwałe.

Opublikowano

Mozecie sie polaczyc bo ja mam caly czas Oczekiwanie na polaczenie ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Kurde czytajcie wyraźniej. Napisał 3 posty temu,że są ataki. A wy spamujecie "czemu off"... Dzisiaj wszystko ma być naprawione. Ja osobiście gram,tylko teraz z telefonu pisze. Czekam aż się wszystko ogarnie.

Ps Wesołych Świat.

Opublikowano

Żałosna nazwa, ale reszta całkiem całkiem, lecze czekam na coś co mi urwie dupe :)

Nazwa jak nazwa. Liczy się serwer. Zapraszam

Opublikowano

Aline2
Aline2 every time..

Rozumiem, pliki udostępniłem no ale to jest kurcze przesada. To się już przejadło.

Jest to 6/5/4 serwer który startuje na plikach i myślicie że akurat każdy wejdzie na wasz serwer?

Nie polecam gdyż to wszystko się przejadło moim zdaniem i grubej ilości osób na tym nie zobaczycie, obstawiam 100-150.

Zobaczymy hejt na mnie po tej wypowiedzi. Wesołych Świąt.

Rejczels - Napisz mi na gadu bo Cię zgubiłem.

Opublikowano

kolejny serwer który bugów nie usunął:3

nic nie dodane, nic ciekawego, no i nazwa.. serio?

nie polecam, ale powodzenia..

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Naprawiamy to co na bieżąco wyłapaliście. Dodamy truty i stalki do sklepów. Naprawimy śluby itd...

@ co do twojego ddosu odważny. Istnieje taka komenda jak netstat -n|more która pokazuję ping każdego ip w stronę serwera. Kiedy przekracza 3 tysiące automatycznie leci permament, a tak w ogóle to póki co 0 sygnału. Pozdro.

Opublikowano

kolejny serwer który bugów nie usunął:3

nic nie dodane, nic ciekawego, no i nazwa.. serio?

nie polecam, ale powodzenia..

Administracja jest ogarnieta. Zresztą widać jak się starają. Warto dać im szansę.

Opublikowano

@ co do twojego ddosu odważny. Istnieje taka komenda jak netstat -n|more która pokazuję ping każdego ip w stronę serwera. Kiedy przekracza 3 tysiące automatycznie leci permament, a tak w ogóle to póki co 0 sygnału. Pozdro.

Powiedział Ci to koleś z Serwerowni, bo sam byś na to nie wpadł.

Opublikowano

Powiedział Ci to koleś z Serwerowni, bo sam byś na to nie wpadł.

tak ich ciśniesz a z jednym z nich robiłeś serwer niedojebańcu ;)

Opublikowano

Serwer zostanie uruchomiony do 24. Nie widać graczy w rankingu ponieważ poprawiamy questy i wszystkie postacie zostały zbanowane, by nikt nie pożądany nie dostał się na serwer wcześniej niż wszyscy ;)

Opublikowano

Ogarnijcie się trochę, kłótnie na PW.

Serwer fajny z tego co grałem, miła atmosfera na TS3, na starcie było epicko, tylko ten off aż do północy to lipa, ale będzie dobrze. Polecam.

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...