Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DARIA-MT2.PL [Dedyk][EASY/MEDIUM]

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

@EDIT

serwer polecam ma jeszcze kilka bugow ale jednego zlikwidowali :D nie ma juz boskiego w team, ktory niszczyl ten serwer

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja również czekam na powrót w wielkim stylu bo jak wspomnial kolega powyzej ładnie sie tam gra po naprawieniu bledów na pewno zawitam

Czekam na jakies info od adminów serwera

Opublikowano

z tego co wiem to juz niedlugo bedzie dodany nowy client i wielki update (info ze strony i z gry)

podobno nie bedzie juz problemu z runtime errorem ja jestem ciekawy co to bedzie i czy nie pojawi sie juz takie cos :)

co do serwa polecam bo naprawde przyjemnie sie gra a ludzi przybywa :)

kazda postac ma rowne szanse w pvp (nie tak jak na innych serwerach)

z tego miejsca moge zaswiadczyc ze jak na nowym cliencie nie bedzie runtime errora napewno bedzie to jeden z lepszych serwerow mt2 ;)

administracja stara sie jak moze naprawia wszelkie bledy etc. z tego co widze :)

wiem ze kilka bugow zostalo ale zostana naprawione :)

Nie ma.

Bm tutaj jest za mocny, z sfery potrafi walnąć za 25 - 30k, gdy taki wojownik z wiru MAX 10k.

BM'a powinni zbalansować, bo to co się dzieje to jakaś komedia.

Każdy zaczyna robić bma, bo ma WSZYSTKO na 3-4 skille + ducha.

Ostatnio widziałam jak jeden 127 lvl z bronią na 115 położył ninje na 160+ z przedostatnimi sztyletami, jaja jakieś.

Opublikowano

sciognołem pograłem z 5 minut i usunołem z dysku szkoda czasu cały czas wywala nie polecam servera lipa lipa jeszcze raz lipa!!

Opublikowano

sciognołem pograłem z 5 minut i usunołem z dysku szkoda czasu cały czas wywala nie polecam servera lipa lipa jeszcze raz lipa!!

wywalac wywala ale jak naprawia to to napewno graczy przybedzie :)

Opublikowano

Witam. Nie będę prowadził rozmowy anonimowo :) Jestem Critz siedzę właśnie na ts tego serwera. Jestem jednym z ludzi którzy pracowali przy tych plikach od razu przy powstaniu pierwszego serwera na tych plikach :) Jak wiadomo nikt głupi nie opublikowałby w pełni zrobionych plików za darmo( wiadomo że każde wymagają poprawki ). Ale patrzę i śmieję się z tego serwera i śmieję się do monitora. Serwer kompletnie nie edytowany.

Jest parę bugów o których wie mało który gracz tego serwera:

- Bug z expem ( występuje na większości serwerów, ale tutaj występuje ich 3/4 rodzaje)

- Bug z hp ( miliony hp który może mieć każdy, ale to każdy gracz)

- Bug z petem ( dzieki któremu na niskim levelu peta możemy mieć wymaxowane wszystkie umiejętności)

Jest to tylko zapowiedź i oświadczam" Właśnie pobieram clienta, dorobię się troche i pokaże wam wszystki bugi na filmikach ss'ach etc."

Pozdrawiam Critz :)

Opublikowano

Witam. Nie będę prowadził rozmowy anonimowo :) Jestem Critz siedzę właśnie na ts tego serwera. Jestem jednym z ludzi którzy pracowali przy tych plikach od razu przy powstaniu pierwszego serwera na tych plikach :) Jak wiadomo nikt głupi nie opublikowałby w pełni zrobionych plików za darmo( wiadomo że każde wymagają poprawki ). Ale patrzę i śmieję się z tego serwera i śmieję się do monitora. Serwer kompletnie nie edytowany.

Jest parę bugów o których wie mało który gracz tego serwera:

- Bug z expem ( występuje na większości serwerów, ale tutaj występuje ich 3/4 rodzaje)

- Bug z hp ( miliony hp który może mieć każdy, ale to każdy gracz)

- Bug z petem ( dzieki któremu na niskim levelu peta możemy mieć wymaxowane wszystkie umiejętności)

Jest to tylko zapowiedź i oświadczam" Właśnie pobieram clienta, dorobię się troche i pokaże wam wszystki bugi na filmikach ss'ach etc."

Pozdrawiam Critz :)

jestem ciekaw tych bugow :) mozliwe ze sie znajduja ale nie napotkalem tego :)

a co do administracji a dokladniej Boskiego wiem ze probowal wyludzic od graczy 120 funtow na ,,utrzymanie serwa" bo niby im brakowalo nawet mam ss

Opublikowano

Liczba graczy w dzień od startu jeszcze nie spadła poniżej 100. Chore insynuacje.

@UP TEMATU.

@ Forum uruchomię jakoś na czasie, spóźniłem się z opłatą hostingu.

Opublikowano

Czy wyrzucanie z serwera juz naprawione ??

Nie ma cofek ??

Stabilnie jest juz w miare ??

Jak tak wracam na serwa bo gra się miło

Opublikowano

Edytowałem post ponieważ [HA]Boski został wydalony z administracji serwera za oszustwa. OSOBIŚCIE POLECAM GRANIE NA SERWERZE!!! :D

jankus2_by_rush1213-d71mrtp.jpg

Opublikowano

Nie polecam grania na serwerze ponieważ [HA]Boski robi swoje prywatne postaci daje im perf eq i je sprzedaje za eq na innym serwie ss sa ww na poprzedniej stronie np; postac KozakowatY full eq perf bony i tylko 1 ubity boss :)

xxx (edytowalem poniewaz sytuacja sie wyjasnila i Boski wylecial z teamu) POLECAM GRE TUTAJ :)

Opublikowano

tej postaci nie ma juz w rankingu zostala usunieta ^^ hahaha [HA]Boski poplakal sie wczoraj nie wiedzial co powiedziec w jinno m1 ch1 ludzie widzieli co sie dzialo :) przyznal sie do posiadania postaci oraz proby wymiany eq na Ravii (stwierdzil rowniez ze ma takie prawo) wiedz powiedzcie mi czy mozna handlowac eq z komend? ja tego nie rozumiem ...

mam ss jesli jest ktos kto mi nie wierzy niech napisze tutaj ;) a podam dowody dot. [HA]Boskiego te oraz jrgo proby wyludzenia pieniedzy od graczy na ,,oplacenie serwa bo brakuje kasy" hahaha ten Boski to smiech na sali a jest tutaj [HA] wiec ja nie polecam tego serwa ;)

wspomne jeszcze ze przez moje wyjawienie prawdy otrzymalem bana razem z kolega ^^ wiec naprawde zastanowcie sie zanim wbijecie :)

boski wyleciał z teamu

Opublikowano

Boski usunal im serwa (pliki i baze) staraja sie o kopie z serwerowni ale nie wiadomo czy dojdzie do tego :)
nie wiadomo kiedy bedzie on ale miejmy nadzieje ze jak najwczesniej :)
tak szczerze mowiac to Boski wylecial przez swoje zachowanie oszustwaetc. a po wylocie pokazal swoje ,,JA" i usunal wszystko :) (co za idiota)
teraz pewnie sie cieszy ze to zrobil :) pezynajmniej administracja dowiedziala sie kim tak naprawde jest a raczej byl [HA]Boski :)
czekam na ON serwa :)

OZIRUS NAPISZ CZEGO SIE DOWIEDZIALES

Opublikowano

Boski ciągle do mnie spamił, żebym się z nim wymienił za ravię, za to eq "TOP 1" coś zacząłem podejrzewać jak zobaczyłem na forum, że gra 1 dzień i całe eq ognia +9, został wywalony przez swoje zachowanie.Teraz to można pograć, bo grało się przyjemnie ;3

Opublikowano

czym się przejmujecie ten [HA]boski to dzieciaczek pewnie 12 letni albo i młodszy bo powyżej 15+ nie jest i to na 100% miejmy nadzieje ze bedzie ok wszystko

Opublikowano

ja tez mam taka nadzieje bo jesli nie biore swoja ekipe na inny serwer ;/
a szkoda bo fajnie sie tu gralo z wyjatkiem wywalania (ale dalo sie przezyc)
co do boskiego to trafil na niewlasciwa osobe, ktora go zniszczyla z pomoca przyjaciol :)
moge nawet na tym serwie zagrac od nowa od 0 lecz jesli wywalanie zniknie i naprawia wiekszosc bledow/bugow:)
nie wiem co z nim bedzie lecz miejmy nadzieje, ze powroci w wielkim stylu i jak najszybciej ;)

INFORMACJA ZE STRONY GLOWNEJ !!!!

------> Pliki zostały już odzyskane (Hazzel posiadał kopie zapasową)

------> Czekamy na Kamila - powinien mieć aktualny backup bazy.

Z wyrazami szacunku OZIRUS\HAZZEL\GERARD

dziekuje za uwage i pozdrawiam Hequito^^ :)

Opublikowano

A ja tu coś napiszę. Pliki jak i wszystko co tam było należały do Boskiego. Więc jeżeli wgracie te pliki to chętnie wbije bo znam ponad 6bugów jak sobie zacząć dobrze grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...