Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DARIA-MT2.PL [Dedyk][EASY/MEDIUM]

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trwają pracę nad naprawą bugów związanych z dropem itemów z bossów.... prosimy o cierpliwość.

Polecam , przynajmniej nie robicie ludzi w bambusa jak debile z Linares

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

naprawcie wywalanie ;) a bedzie git i bedziecie mieli graczy bo serwer jest fajny :)
wywala jak sie loguje na serwa jak wchodze do m1 jak sie teleportuje jak ide (ogolnie caly czas :D) a wina tego to stare pliki :) i wiem ze z gotowca
naprawcie to a graczy przybedzie :)

Opublikowano

@ wszystkie osoby atakujące mój serwer będą odłączane od internetu :)

@ drop i małe poprawki zostaną wprowadzone przy najbliższym restarcie.

@ drop z metinów został już poprawiony. Jesteśmy w trakcie naprawy bugów związanych z bosami.

Opublikowano

Beznadzieja , nie polecam , 1 wielkie gówno za przeproszeniem ..

Hejter z Lanerisa. Lepiej stąd wyjdź bo jeszcze znów wam serwer przestanie działać..... albo baza srutnie ^.^

Opublikowano

Oczywiście, dodatkowo codziennie wprowadzamy zmiany i poprawiamy bugi.

TO POPRAWCIE NAJWIEKSZY !!!! CZYLI WYWALANIE Z SERWA (PRZEZ TO TRACICIE CORAZ WIECEJ GRACZY ...) W 1H POTRAFI WYWALIC MNIE 15 RAZY I CO TO MA BYC ZA GRA ? BEZ TEGO BYLO BY SUPER I MOI KOLEDZY ZACZELI BY GRAC BO SIE WKUR NA WYWALANIE

Opublikowano

Hejter z Lanerisa. Lepiej stąd wyjdź bo jeszcze znów wam serwer przestanie działać..... albo baza srutnie ^.^

Ja wyjdę stąd jak ty wyjdziesz z tematu L*neris :) , a widzę ze u was tez nie wesoło , bugi poprawcie i wywalanie , niedługo bd sam tam grac ;)

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano
Procedura ta ma zastosowanie dla komputerów z win 7 / vista: a więc menu/akcesoria/prawym klawiszem na wiersz poleceń (odpalamy jako administrator) następnie wklejamy wcześniej przygotowany magiczny tekst w000t.gif

bcdedit/set IncreaseUserVA 2800

Powinno chociaż coś pomóc :)

@Droga dziewczynko. Informuję Cię, iż mam totalnie wywalone na Ciebie i serwerek na którym pogrywasz Kruszku okruszku :D. Administrator twierdzi, że strona zabezpieczona, a pada na lepa, więc się zirytowałem. Miałem do tego prawo :)

Opublikowano

@Droga dziewczynko. Informuję Cię, iż mam totalnie wywalone na Ciebie i serwerek na którym pogrywasz Kruszku okruszku :D. Administrator twierdzi, że strona zabezpieczona, a pada na lepa, więc się zirytowałem. Miałem do tego prawo :)

nic nie pomaga bo nie dziala ten kod podany przez ciebie ...

tak samo twoja odpowiedz ,,powinno chociaz cos pomoc" przeciez macie to naprawic a nie zrobic cos w stylu ,,moze bedzie wywalac a moze nie "

jak sie za cos zabieracie to zacznijcie od naprawy tego waznego problemu, ktorego nie tylko ja mam

a tak btw wg mnie wina jest po stronie klienta

dziekuje za uwage i prosze o naprawienie tego, poniewaz serwer jest fajny ale strasznie wywala i mnie to wkur****

zadzialal kod przec 4 min bylo git i nagle wywalilo wbijam ponoweni TP do m1 i loglo wiec nic nie pomoglo

Opublikowano

Ale mnie to nie interesuje czy ty masz wywalone czy nie na mnie , bo mi to lata ;) , a na twoj serwer przyjdzie czas niedługo, ja ci to jeszcze przypomnę , twój serwer nie ma przyszłości ,gra u cb coraz mniej osób przykro mi bardzo , [*]

Naprawcie bugi , nie polecam .

Ps. zal mi cie bo krytykujesz serwery kogoś a sam masz serwer pełen bugów i gracze ciągle narzekają , wiec zamiast się bawić w reklamę swojego żałosnego serwera w temacie L*neris to weź się za naprawianie bugów uszanowanko haha .

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Na serwerze utrzymuję się cały czas ponad 100 osób. Jesteśmy w trakcie realizowania dużej promocji na kanałach z dużą ilością subskrypcji.

Opublikowano

Na serwerze utrzymuję się cały czas ponad 100 osób. Jesteśmy w trakcie realizowania dużej promocji na kanałach z dużą ilością subskrypcji.

No to mnie zasmuciłeś pisząc że jest 100 osób jak dla mnie za mało zyby się pobawić

Opublikowano

Gm ma lat 15, na tsie się bał rozmawiać, jak napisałem, że serwer padnie to mnie w kole zabijał cały czas i nie mogłem wstać, jak miałem rangę na -16k+, prosiłem go o fasolki nie dał mi, bo napisał, że nie rozdaje "EQ", ogólnie serwer nie dopracowany, nie warty uwagi, jeden wielki - . :)

Opublikowano

Ten serwer wywala! Czemu? Bo nie mają zabezpieczeń. 1 Mały DDoS'ik w porty channeli bądź sam serwer z 500KB/s i pada ;/

Opublikowano

dlaczego serwer co chwila off ?

Chwalą się zabezpieczeniami u mnie ... a sami padaja... no nie wierze NIE POLECAM :)

PS: Wiem w czym tkwił problem :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

sa all ch online natomiast nie moge wbic / lub wbije na serwa ubije 1 metka i wylacza sie metek a nastpenie nie mozna sie zalogowac ...

Opublikowano

Server bardzo fajny, szybki exp, szybkie yangi max bonusy i wgl.

Można sobie pograć jeżeli ktoś nie ma czasu na grę i pracuje, jak np ja.

Tylko jedno mi tutaj brakuje, maski uczuć i więcej metinów by się przydało w lesie. :<

nic nie pomaga bo nie dziala ten kod podany przez ciebie ...
tak samo twoja odpowiedz ,,powinno chociaz cos pomoc" przeciez macie to naprawic a nie zrobic cos w stylu ,,moze bedzie wywalac a moze nie "
jak sie za cos zabieracie to zacznijcie od naprawy tego waznego problemu, ktorego nie tylko ja mam
a tak btw wg mnie wina jest po stronie klienta
dziekuje za uwage i prosze o naprawienie tego, poniewaz serwer jest fajny ale strasznie wywala i mnie to wkur****

zadzialal kod przec 4 min bylo git i nagle wywalilo wbijam ponoweni TP do m1 i loglo wiec nic nie pomoglo

Jaki masz sprzęt, jaką kartę, windowsa i czy zaktualizowałeś sterowniki do niego.

Opublikowano

Server bardzo fajny, szybki exp, szybkie yangi max bonusy i wgl.

Można sobie pograć jeżeli ktoś nie ma czasu na grę i pracuje, jak np ja.

Tylko jedno mi tutaj brakuje, maski uczuć i więcej metinów by się przydało w lesie. :<

Jaki masz sprzęt, jaką kartę, windowsa i czy zaktualizowałeś sterowniki do niego.

win 7 nowy sprzet (nie najlepszy ale nowy :P) stery wszystko jest na innych serwerach nigdy mi sie tak nie dzialo tylko tutaj

a tak ogolnie to 3 moich kolegow ma dokladnie to samo lecz wywala ich srednio co 2-3 min :D najdluzej bez kicka byli przez 15 min wiec to nie wina mojego sprzetu sterow etc. tylko samego clienta

widze tez ze slabe lacze slabe zabezpieczenia maja tutaj ^^ 1 ddos i shut down :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...