Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DARIA-MT2.PL [Dedyk][EASY/MEDIUM]

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie dochodzi mi link aktywacyjny na email?
@
DObra już działa zły email wpisałem, mój błąd.

Opublikowano

Nie kłamstwo Taurinek. Po prostu miało być od razu 16. Ale z jakiś powodów dostałem emaila, że do maszyny zostało dołożone tylko 2 :P

@@ Tak btw. Ludzie skąd u was taka złość i chęć dewastacji :D? Wyluzujcie trochę majty bo te nowe pokolenie internetowe w wieku 20 lat już chyba siwe włosy będzie mieć ^.^. Jak chcecie się wyżyć to wsiadać na rower, albo iść se pobiegać :D:D

To nie zlosc. Chec dewastacji? A co tu dewastowac? Pliki dostepne na mpc? Prosze nie zartuj.

Widze w administracji zgranie zajebiste jeden tak drugi tak i koniec koncow gracze gowno wiedza.

Nowe pokolenie internetowe? Ty to pewnie jeszcze na kamieniu kwejka przegladales...

Jestem w prawie 100% pewny ze tak jak reszta serwerow na tych plikach padniecie za pare dni a cala edycja to zmiana nazwy serwera ( Nie mowie ze tak jest )

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

To się zdziwisz Taurinek :D Akurat moja wypowiedź nie była skierowana do Ciebie :*

@link aktywacyjny często trafia do spamu. Jeśli nie przeszedł to sugeruję maila na www.gmail.com

Opublikowano

To się zdziwisz Taurinek :D Akurat moja wypowiedź nie była skierowana do Ciebie :*

@link aktywacyjny często trafia do spamu. Jeśli nie przeszedł to sugeruję maila na www.gmail.com

Skoro tak to ok ale na 2 raz jesli piszesz do mnie to daruj sobie " :* "

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Ale wy macie problemy to że macie komputery z drewna i internet działający tylko jak chomiki biegają w kółkach to się kurwa nie dziwcie że wam się nie pobiera. Mi się wszystko ładnie pobrało, wypakowało bez żadnych problemów. Jak macie problem to tylko i wyłącznie wasza wina.

Czekam jeszcze 8 minut i wbijam w wam radze użyć maści na ból dupy. Może na święta dostaniecie 512 mb ramu.

Opublikowano

Pliki Aline 2 . Radze wejsc w folder Pack i zobaczyc ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Właśnie co kogo obchodzi co ty robisz? Idź sobie dzieciaku stawiać twój serwer, a od nas się odczep i daj nam święty spokój. Nic ci nikt od nas nie zrobił. Psułeś nam TS'a wydłubałbyś nam oczy gdyby się dało i dziwisz się, że cię zbanowali na TS'ie.... Takie osoby jak ty to izolatka chyba tylko ziąą. Ogarnij ADHD bujaka.

@ Do Maszyny dodaliśmy 2 gb ramu. Jeśli 10 nie wystarczy to pomyślimy o 16.

Teraz dzieciaku, a jak pisałeś do mnie to już nie było dzieciaku. A masz racje, jestem dzieciakiem.. No współczuje Ci, że rodzice tobie umarli.

Opublikowano

Na serwerze jest ponad 170 osób ;)

Jak coś nie działa to nawalać na PW do mnie.

Opublikowano

Ładnie w chuja robicie, podobno u npc bronie na 65 a chuja jest. Nie da sie wziąć ślubu. Nie wchodzcie tracicie czas. Pozdrawiam administracje, a nastepnym razem zrobcie wlasna prezentacje a nie kopiujecie.

Opublikowano

Bronie 65 lvl = Red las.

Prezentacja w 100% wykonana przeze mnie.

Ślub zablokowany by nie teleportować się po mapach.

@ prawie 200 online ;) Większości osobą się podoba, a to się liczy. Zapraszamy.

Opublikowano

"hashasah" Strona odświeża się co godzinę ;)

@ O godzinie 24 mały update : )

@ Dodaliśmy 3 channel do gry. I wyeliminowaliśmy bug z bryłką. Szybki restart za chwileczkę ;)

@ Serwer działa <....> są powodem zablokowanych portów w firewallu.

@ Losy zatrzymajcie sobie. Przy restarcie zaczną działać --> wymieniamy sobie ja na ulepki i fryzki.

Opublikowano

Spoko serwer ;] tyle że ja nie zagram bo dla mnie za łatwy :>

Ps. Mógłbyś zwiększyć troche resp metinów bo na 200 osób to troche mało ( okolo 5 /6 metków w lesie )

Opublikowano

lipa... pozmienialiście sobie textury itp. runtime'y wyskakują cały czas. Ogólnie nic ciekawego - nie polecam :/

Szkoda bo w tej chwili nie ma gdzie pograć :/

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...