Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DARIA-MT2.PL [Dedyk][EASY/MEDIUM]

Ozirus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ciekawy, jednak mam pytanie:

Czy serwer pod is czy nie? Czy to co w is można zdobić w grze? Jeśli można to na bank z ekipą zawitamy ;)

Pozrdo

@2xdown

No to bardzo świetnie ;)

Opublikowano

Serwer ciekawy, jednak mam pytanie:

Czy serwer pod is czy nie? Czy to co w is można zdobić w grze? Jeśli można to na bank z ekipą zawitamy ;)

Pozrdo

jak najbardziej to co w is bez problemu zdobedziesz w grze, Zapraszamy ! :)

skąd pety? ostatnia broń dla bm-a to jest ta sama co dla woja?

Pety są w is z racji tego że maszyna nie była tania aby wyeliminować lagi a wiadomo trzeba z czegoś utrzymać maszynę. Po zwrocie kosztów na opłate maszyny planujemy dodać pety za misję.

Opublikowano

Hejty nie są potrzebne, zatrzymaj to dla siebie jeżeli nie chcesz zagrać a nie nabijasz sobie posty. Pozdrawiamy Team DariaMT2

Człowieku dołączyłeś do teamu, i gówno wiesz tak naprawdę. Twoje umiejętności : Wgranie plików, i dalej dupa...

@Pety w IS, ponieważ sponsor to łakomczuch i chce zarobić jak najwięcej, by potem wpierdalać na sucho kawior i pić szampana za 5tysięcy euro.

Opublikowano

Człowieku dołączyłeś do teamu, i gówno wiesz tak naprawdę. Twoje umiejętności : Wgranie plików, i dalej dupa...

@Pety w IS, ponieważ sponsor to łakomczuch i chce zarobić jak najwięcej, by potem wpierdalać na sucho kawior i pić szampana za 5tysięcy euro.

człowieku zostałeś oddalony od administracji bo nic nie umiałeś i jeszcze się mścisz ? ;) Jeżeli chodzi o moje umiejętności to uważam że są dość dobre aby ogarnąć serwer myślę że reszta team i graczy ci to potwierdzi ;) Nie musisz hejtować. Do teamu i tak nie powrócisz. Za to ty miałeś wysokie ambicje, wrzucić gotowca taki jaki był bez edycji gdzie nawet pety nie działały ;) No na prawdę Twoje umiejętności sięgły zenitu ! :)

Opublikowano

Kolejny serwer z gotowca Aline.. nie polecam, teraz jest multum tych serwerów, ktore padną po jakimś czasie.

byłeś, widziałeś ? Powstrzymaj się od hejtów i nie nabijaj postów. Chyba nie znasz znaczenia gotowiec ;)

Opublikowano

byłeś, widziałeś ? Powstrzymaj się od hejtów i nie nabijaj postów. Chyba nie znasz znaczenia gotowiec ;)

Okej, okej edytowane coś jest co nie zmienia faktu, że pliki Aline. Nawet prezki nie chciało sie robic swojej ;]

Opublikowano

Okej, okej edytowane coś jest co nie zmienia faktu, że pliki Aline. Nawet prezki nie chciało sie robic swojej ;]

podaj taką samą prezentacje ;) Prezentacje robił sam administrator 3h ;)

@up a zedytowane zostało niemal że wszystko :)

Opublikowano

Wyjebałbym te roski i lizaki.Teraz, żeby wygrać pvp albo spokojnie sobie expić nie wystarczy dobre eq, tylko trzeba się ochlać 50 roskami, załóżyć 2 lizaki, wsiąść na wierzchowa i przywołać PT.Ja pierdole...

Opublikowano

Wyjebałbym te roski i lizaki.Teraz, żeby wygrać pvp albo spokojnie sobie expić nie wystarczy dobre eq, tylko trzeba się ochlać 50 roskami, załóżyć 2 lizaki, wsiąść na wierzchowa i przywołać PT.Ja pierdole...

nie bulwersuj się tak ! :) roski są głownie do expa jak i lizaki także spokojnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...