Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Dedyk][Medium\Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto ulepszac naszyjnik? Bo na poczatku ma średnie orbazenia i umiejetnosci a pozniej znika umiejetnosci i daja przeszywke .

Naszyjnik na 135lvl daje umiejętności tylko że w kliencie mi się po prostu pomyliło i nie tą wartość wpisałem :(, dam dziś łatkę na te bonusy pisze że daje szycie ale daje UM

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Gdzie są pierścionki zaręczynowe?

Rybak :)

dziekuje

obrazen nie widac mimo tej latki, moze trzeba jaks rozdzielczosc wlaczyc ?

Jak dalej nie widać napisów DMG do wklejcie sobie plik Effect.eix i epk z klienta gdzie napisy DMG są normalne :).

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Naprawiałem właśnie teraz i myślę że już nie będzie problemów obserwuje cały czas te chanele jak narazie jest dobrze

jak juz ch3 nie ma

Opublikowano

Serwer nie polecam. Bokser nie moze sie dogadać z True. Is'a robią juz cały tydzień. Jakoś im to długo zajmuję. W dodatku Bokser "wykiwał' Madzie, która ma reklame na fanpage 50k+. Za miesiąc, może dwa ogarną ten serwer. Pozdrawiam.

Opublikowano

Bokser to ogarniesz te bossy, żeby nie odpychały 20 metrów? można je ubić tylko mentalem, a ja gram ninją... do tego bon na bossy prawdopodobnie nie działa. -.-

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Taka trochę Pandora się zrobiła z Edorii.. Ludzie po 80k hp w eq PVP noszą, dmg po 40k siada w absy 60%, magię 50% - śmieszne.

Opublikowano

Nie można użyć sekretu Chi na ninjy, to jest książka od dozo i potek ;d na woju normalnie, a na ninjy nie mogę.. nie mam odpowiednich preferencji czy coś xD

Opublikowano

Ile tu gra dziennie osób?

Bonusy wchodzą w maxymalnych wartościach?

W jakim czasie zdobędę perf eQ na max lvl?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Ile tu gra dziennie osób?

Bonusy wchodzą w maxymalnych wartościach?

W jakim czasie zdobędę perf eQ na max lvl?

200-250.

Tak, w maksymalnych

Opublikowano

200-250.

Tak, w maksymalnych

No 200 -250 osob gra ;)

Ok dzięki :D To to pobieram :P

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Serwer nie polecam. Bokser nie moze sie dogadać z True. Is'a robią juz cały tydzień. Jakoś im to długo zajmuję. W dodatku Bokser "wykiwał' Madzie, która ma reklame na fanpage 50k+. Za miesiąc, może dwa ogarną ten serwer. Pozdrawiam.

Wkońcu SERWER POD IS!

A IS"a gotowego niema od tygodnia...ALE I TAK SERWER POD IS :)

Zrobimy go do końca lecz trzeba wpierw ogarnąć serwer a nie "kosić hajs na isie" chyba tego gracze wymagają a nie samego IS"a ;)

Postaramy się dziś go zrobić :)

Pozdrawiam!

[HA]True

Opublikowano

Wkońcu SERWER POD IS!

A IS"a gotowego niema od tygodnia...ALE I TAK SERWER POD IS :)

Zrobimy go do końca lecz trzeba wpierw ogarnąć serwer a nie "kosić hajs na isie" chyba tego gracze wymagają a nie samego IS"a ;)

Postaramy się dziś go zrobić :)

Pozdrawiam!

[HA]True

Boże! True.. ujawniłeś się xD Nareszcie zaczniecie coś działać. :D Co z tymi bossami? Wyłączycie im odpychanie? Bo nie mam zamiaru robić mentala na nowe mapy..

Opublikowano

Mam kilka błędów.

1.Nie mogę aktywować medalu szczęścia na szamanie.

2.Nie mogę trenować sekretu chi (nie wiem po co to jest :D).

3.Bon na bossy nie działa.

4.Czasami nie działa klawiatura (To nie jest wina mojego komputera. Sprawdzane na 3 różnych kompach) działa tylko 1,2... F1,F2....

5.Nie widzę ile biję chociaż mam łatke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...