Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Dedyk][Medium\Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja bardzo ladna, pierwszy raz widze takie bronie w metinie wiec to jest wielki plus. Zbrojki juz widzialem.

Serwer polecam tylko i wylacznie po obejrzeniu prezki, nie zagram poniewaz gram gdzie indziej.

je0o.png

Opublikowano

Dlaczego nie mogę stworzyć postaci?

Rozwiązane

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

W przyszłości będziecie organizować turnieje pvp, turnieje gildyjne?

PS: Następnym razem piszcie jakieś 2h wcześniej że będzie np. OX a nie 15 min przed, bezsensu..

Zachęcam wszystkich do gry, warto! :D

aqu1.jpg
Opublikowano

W przyszłości będziecie organizować turnieje pvp, turnieje gildyjne?

PS: Następnym razem piszcie jakieś 2h wcześniej że będzie np. OX a nie 15 min przed, bezsensu..

Zachęcam wszystkich do gry, warto! :D

Tak będą organizowane :)

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Bokser, ludzie powoli zaczynają odchodzić.. :/

zacznij ogarniać porządne reklamy żeby serwer nie upadł, wgraj jakieś inne nowości nie wiem zrób wszystko żeby gra była przyjemna, bo serwer jest dobry lecz z czasem może się znudzić, ja mimo wszystko zostaje do czasu aż serwer padnie ( mam nadzieję że zostanę jak najdłużej ).

aqu1.jpg
Opublikowano

Bokser, ludzie powoli zaczynają odchodzić.. :/

zacznij ogarniać porządne reklamy żeby serwer nie upadł, wgraj jakieś inne nowości nie wiem zrób wszystko żeby gra była przyjemna, bo serwer jest dobry lecz z czasem może się znudzić, ja mimo wszystko zostaje do czasu aż serwer padnie ( mam nadzieję że zostanę jak najdłużej ).

Co ja mogę czekam cały czas na odpowiedzi nikt nie odpisuje mam napisane do ponad youtuberów i do dwóch innych osób o reklamę i nic ... :/

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Witam,szukam serwa na dłużej i chce zapytać czy tu jeszcze opłaca sie grać? ludzie mają już max eq? BM jest dobra w pvp? Jest zmianka skile,ciężko o ulepki?

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Witam,szukam serwa na dłużej i chce zapytać czy tu jeszcze opłaca sie grać? ludzie mają już max eq? BM jest dobra w pvp? Jest zmianka skile,ciężko o ulepki?

1. Ludzie jeszcze nie mają max eq, i zapewne jeszcze przez jakiś czas nie będą mieli bo to nie takie proste, serwer nie jest na 1 dzień.

2. BM zawsze jest dobry w pvp :)

3. Na razie nie ma zmianki, może zostanie dodana.

4. O ulepki nie jest tak ciężko, wystarczy bić metki i bossy :)

aqu1.jpg
Opublikowano

Na mapie od 90 lvl'a nie ma wcale metków naprawcie to.

Dodajcie zdejmowanie rękawicy na 2h.

Jak to nie ma metków? Są, tyle że dużo osób je ubija :>

aqu1.jpg
Opublikowano

Dobra pobieram :D Cos mnei natchnelo po bardzo dlugiej przerwie od metina.
Jakie królestwo polecacie? Jakas gildia? Jakas pomoc ?
Pisac na priw :) Juz 30% pobralem

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Dobra pobieram :D Cos mnei natchnelo po bardzo dlugiej przerwie od metina.

Jakie królestwo polecacie? Jakas gildia? Jakas pomoc ?

Pisac na priw :) Juz 30% pobralem

Wbijaj do azteków, a jak chcesz jakiejś pomocy to pisz do mnie nick: Cropp3k

a co do gildii, to sam nie mam xD

aqu1.jpg
Opublikowano

Bokser... dodaj jakieś dungeony ciekawe itp... bo bezkitu nudno zaczyna być... popatrz sobie na serwery gdzie gra po 500+ osób... Tam jest tego do ggroma a tutaj? ubojnia jakaś co i tak nic nie dropi prócz pereł i komnata smoka co i tak na 3 osoby to drop zerowy...

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, byłem na tej ubojni i tam nic nie ma.. żadnego bossa, nic. Czemu? Ba, na smoku też byłem i smoka nie ma xD

Po 2 nie mogę ulepszać zbroi na ninje, mam na 130 lvl bodajże na +2 i nie mogę zrobić na +3.. nic nie wyskakuje, a jak chce ją z powrotem założyć to nie da rady, muszę od nowa clienta włączać.. ktoś wie dlaczego?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Bokser... dodaj jakieś dungeony ciekawe itp... bo bezkitu nudno zaczyna być... popatrz sobie na serwery gdzie gra po 500+ osób... Tam jest tego do ggroma a tutaj? ubojnia jakaś co i tak nic nie dropi prócz pereł i komnata smoka co i tak na 3 osoby to drop zerowy...

Nie wiem dlaczego, byłem na tej ubojni i tam nic nie ma.. żadnego bossa, nic. Czemu? Ba, na smoku też byłem i smoka nie ma xD

Po 2 nie mogę ulepszać zbroi na ninje, mam na 130 lvl bodajże na +2 i nie mogę zrobić na +3.. nic nie wyskakuje, a jak chce ją z powrotem założyć to nie da rady, muszę od nowa clienta włączać.. ktoś wie dlaczego?

Po przeczytaniu tych postów podziękuję za grę.

9adc2b66942ff0dfra1pq2c.gif

Opublikowano

serwer nie dziala :/ chyba podziekuje za gre

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

pierwszy raz widze serwer w ktorym bronie nie sa jak na innych serwerach + sa piekne,naprawde :) wielki +,pobieram juz i polecam z uwagi na ladna prezke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...