Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Dedyk][Medium\Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z tymi przedmiotami do biologa? bo np księgi klątw dropię od ponad 30 min i żadna nie dropi.. masakra, nawet ludzie przez to odchodzą xDD wkońcu to EASY... albo podpucha xD

aw: co ile resp metków na new mapkach?

ps: pieczęć zbrojonego lisa na 10h nie posiada opisu..

Do tego cała Gildia Najemnicy grają sobie spokojnie na WH, nawet nie ma kto zbanować.. ;)

Szczególnie gracz Uhahany, wgl bana się nie boi. Nie dam filmiku, bo nie mam takich ''internetów'' xD

Arus, tez ma wyjebane na bana ;d

10616653_1489419637980205_70507861520869

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest bug że od 129-132 można wbić w 5 sek.. tzn nie wiem jak dalej, ale ja od chyba 129 albo 127 do 132 wbiłem w góra minute.. po 80% za 2 grupy

aqu1.jpg
Opublikowano

Bug z expem zostanie naprawiony, przperaszam ze nie ma mnie teraZ ale wiecie swieta, troche mnie poniosło do 11 godziny powinnem wrócić do domu i odrazu siadam do serwera

Serwer leży.

Kiedy on?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Odpowie ktos co z tymi obrazeniami bo nie widac ich i jest czarny pasek...

Mi wszystko ładnie działa i jest okej. Jak masz taki problem to trzeba się pobawić w opcjach, albo jeżeli się nie da to powinni dać łatkę dla tych co tak mają.

//// Co do zmianek skilli. POJE BAO BAO? ja się męczę mentalem na metkach ledwo ubijam, a ktoś se najpierw wbije lvl mentalem, zmieni na bodziaka, bo od 90 łatwiej, podropi poexpi i zmieni na końcu spowrotem na mentala? pojebawszy.

Opublikowano

paru ludzi na serwerze pisało że upada , ale jeżeeli nie to sie ciesze ;)

Wierzysz paru ludziom? Powodzenia w życiu. :)

Serwer się trzyma dobrze, jest kilka niedopracowań ale da się przeżyć. Najgorsze jest to, że reklamy nie ma... Był WeeZy ale chyba się wycofał. ;_;

Opublikowano

Wierzysz paru ludziom? Powodzenia w życiu. :)

Serwer się trzyma dobrze, jest kilka niedopracowań ale da się przeżyć. Najgorsze jest to, że reklamy nie ma... Był WeeZy ale chyba się wycofał. ;_;

Reklamy ogarniamy cały czas czekam na odpowiedzi :(

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Serwer z prezentacji wydaje się zajebisty :) mam pytania co do serwera :) :

1.Skąd kostiumy, fryzury, wierzchowce (te nowe), amulety, pierścienie ?

2. Zbroje na 140 są ochydne czy jest możliwość ich zmienienia ?

3.Macie jakiego zrobionego update po nowym roku z ( większym lv, nowymi zbrojami i broniami itp, itd ...) ?

4.Czy ulepszacze na eq ciężko dropią ?

5.Czy dużo ludzi gra na serwerze ?

To tyle z mojej strony czekam na szybką odpowiedź od administracji.

Ps. Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku :) !

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer z prezentacji wydaje się zajebisty :) mam pytania co do serwera :) :

1.Skąd kostiumy, fryzury, wierzchowce (te nowe), amulety, pierścienie ?

2. Zbroje na 140 są ochydne czy jest możliwość ich zmienienia ?

3.Macie jakiego zrobionego update po nowym roku z ( większym lv, nowymi zbrojami i broniami itp, itd ...) ?

4.Czy ulepszacze na eq ciężko dropią ?

5.Czy dużo ludzi gra na serwerze ?

To tyle z mojej strony czekam na szybką odpowiedź od administracji.

Ps. Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku :) !

1. Kostiumy itd dropia ze szkat.

2. Teraz już nie można ich zmienić ...

3. Aktualizacja będzie.

4. Ulepszacze dropia myślę że łatwo.

5. Czy dużo ludzi? Szału nie ma ale poprawia się i będzie lepiej <3.

Opublikowano

Bokser mówisz że szału nie ma z graczami tak ? A na stronie pisze że 403 graczy online i teraz czy ten licznik na stronie dobrze działa ? I mam takie pytanie czy wgl na tym serwerze tak patrząc jednym okiem gra tam co najmniej z 400 lub 500 graczy dziennie ?

ddz8gi.png

Opublikowano

Bokser mówisz że szału nie ma z graczami tak ? A na stronie pisze że 403 graczy online i teraz czy ten licznik na stronie dobrze działa ? I mam takie pytanie czy wgl na tym serwerze tak patrząc jednym okiem gra tam co najmniej z 400 lub 500 graczy dziennie ?

Nie ma szału, licznik nie działa jak piszę na stronie ! True miał naprawić no ale nie zrobił tego jeszcze :(. Na serwerze dziennie gra po 200 osób liczba rośnie cały czas i mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej :(.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...