Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Dedyk][Medium\Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bokser kiedy zaczniesz coś ogarniać? kiedy zrobisz IS? jeśli Ty z takim podejściem prowadzisz serwer, to ja nie wiem co będzie dalej.. wgl jak Ty zarabiasz, skoro is pusty ( oprócz vipów ) do tego pełno ludzi na wh.. ehh.

Serwer fajny ale troche nudny :/

Bardzo mało graczy zróbcie jakieś konkursy eventy to troche przyjdzie ;)

Nudny? Samo zrobienie perf eq trochę czasu zajmuje.. co dopiero ulepszania.. wbiłeś max lvl i masz full eq, skoro twierdzisz, że serwer jest nudny? Nie wydaje mi się..

10616653_1489419637980205_70507861520869

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cały ogarniam, czekam na odpowiedzi co do reklamy, a na serwerZe ogarniam cały czas tylko dziś tak wyszło że byłem tylko z 3h, tak to praktycznie codziennie cały dzień spędzam przy serwerze więc nie wiem dlaczego sądzicie że nic nie robię :(

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Jakoś godzinę temu jak Joker sprawdzał było 230 online :). może nie jest to jakaś duża liczba ale bardzo się podwyższyla niż to co było na początku i mam nadzieję że ta liczba będzie dalej rosła, mam już reklamę myślę że jest dobra jutro mam mieć odpowiedź i mam nadzieję że to będzie pozytywna odpowiedź wtedy to będzie szansa żeby liczba graczy gwałtownie podskoczyła w górę :).

pozdrawiam i zapraszam na serwer!!

Opublikowano

Jakoś godzinę temu jak Joker sprawdzał było 230 online :). może nie jest to jakaś duża liczba ale bardzo się podwyższyla niż to co było na początku i mam nadzieję że ta liczba będzie dalej rosła, mam już reklamę myślę że jest dobra jutro mam mieć odpowiedź i mam nadzieję że to będzie pozytywna odpowiedź wtedy to będzie szansa żeby liczba graczy gwałtownie podskoczyła w górę :).

pozdrawiam i zapraszam na serwer!!

już nic xxx

Opublikowano

no one maja stopien 5 a nie poziom boss // prosze o naprawienie migania kostiumow/wywalanie kanalow//i droopienie przedmiotow na wyskoim lvlu np do misji

5sc6.jpg

Opublikowano

Gameplay z serwera nieaktualny, zrób jakiś konkurs od nowa. Weezy gra na inv*..

Do tego o godzinie chyba 4:46 czy cos takiego padl ostatni channel i nici z gry :/

Opublikowano

Ja również mam już dosyć. Obietnic pełno, ale nie zrobili nic. Bugi? Są. Niedopracowania? Są. Zmiany? Nie ma.

Już nie polecam..

Uczeń
Opublikowano

Do 3 razy sztuka, pogram jeszcze ale jesli jutro z rana znowu bedzie off to tez koncze gre:)

Opublikowano

Nie rozumiem. Trute to wasz sponsor i tp ale jak rżniecie tą samą strone i nie poprawiacie wszystkie to ....

I teraz Kilka Pytań. ( 2 like za szybką odpowiedź)

1.Skąd truta ?

2.W ile wbije 120 lv ?

3.Trudno o equ 4x15?

4.Dobrze leci kasa ?

5.Jak trudno/ latwo o epiki ?

d2dp.png

Opublikowano

Nie rozumiem. Trute to wasz sponsor i tp ale jak rżniecie tą samą strone i nie poprawiacie wszystkie to ....

I teraz Kilka Pytań. ( 2 like za szybką odpowiedź)

1.Skąd truta ?

2.W ile wbije 120 lv ?

3.Trudno o equ 4x15?

4.Dobrze leci kasa ?

5.Jak trudno/ latwo o epiki ?

Dreikon miał mieć nową stronę, ale jak widać jeszcze nie mają :(.

1. True metki red las metki na 90lvl szkata ripa

2. 120lvl nie wiem dokładnie musi Ci jakiś gracz powiedzieć.

3. Z Eq to samo co w odpowiedzi 2

3. Kasa leci dobrze :)

5. Epiki itd to samo co w odpowiedzi 2 i 3 :).

Co do serwer off wczoraj w nocy gdy padły all chanele nie chciałem włączać serwera by znowu padły i denerwować Was. Dlatego zostawiłem serwer off i przez większe pół nocy naprawiałem chanele dziś włączyłem zrobiłem jedną przerwę, i myślę że już nie będzie problemów z chanelami jak na razie jest wszystko dobrze myślę że tak zostanie.

Przepraszam za zaistniałą sytuacje, ale zapraszam do gry takich błędów już nie popełnimy :(.

Dziś w planach mam cały dzień przy serwerze i będę naprawiał all bugi.

ZAPRASZAM NA SERWER <3.

Opublikowano

Naprawcie zeby bylo widac obrazenia, naszyjnik na 130 lvl daje nieoplacalne bony...

Bossy na 90 mapie nie sa bossami i nie wiadomo jakie bony robic na nich :(

flashcs.jpg
Opublikowano

Naprawcie zeby bylo widac obrazenia, naszyjnik na 130 lvl daje nieoplacalne bony...

Bossy na 90 mapie nie sa bossami i nie wiadomo jakie bony robic na nich :(

Czcionka DMG dziś zmienię, bossy na mapie wbij do eq Diabła i wtedy spróbuj :).

Opublikowano

Chu*.. zaryzykuje i dam Ci ostatnią szansę,

Poprawiłbyś wchodzenie NNo do tarczy? 3 dzień jadę na 2 bs'ach i jakoś wbić nie mogę perf xD

Kiedy zrobisz is? kiedy będzie true?

Opublikowano

Witam chciałbym wam podać łatkę która umila grę, gry gracie na słabszych PC, naprawione c++ + parę innych zmian

Link do pobrania - http://speedy.sh/6evyn/Pack.rar

Skan - http://vlep.pl/48njd3.png

Mam nadzieję że będzie wam się lepiej grało

PROSZĘ NIE POBIERAĆ TEJ ŁATKI !!!

EDIT

ŁATKA DLA TYCH CO NIE WIDZĄ NAPISÓW DMG

http://speedy.sh/C6CFj/New-DMG.rar

SKANU NIE DAJE PLIKI Z KLIENTA :)

PODMIENIĆ TE PLIKI W FOLDERZE PACK KLIENTA !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...