Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Dedyk][Medium\Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnóstwo bugów jest, w sumie nie ma co tam robić. Niektórych rzeczy nie ulepszysz, na smoka nie pójdziesz bo się buguje i smoka nie ma, raz są trzy, raz dwa, raz jeden. Ubojnia też się buguje. Jakaś wieża lemurów (?) też nie działa, bo na drugim piętrze nic nie ma. CH padają jak chcą. Kamyka po certach nie ma w shopie więc oczywiście trzeba dropić a po certach nic nie jest dodane. Niektóre misję są mega bezsensowne i nie opłaca się ich robić. Niekiedy Ci coś zniknie z konta. 1000% expa bo któryś się pierdolnął o jedno zero i poszedł w chuj. A Bokser nie odpisuje na zadawane tutaj pytania i nie udziela żadnej pomocy a jedynie na hejty odpisuje...

wczoraj miałem Ci odpisać?? Wczoraj swietowalem nowy rok i trochę mnie poniosło, serwer zamknę jak będzie mi się podobać <3

4069914545198581480131.png

Opublikowano

wczoraj miałem Ci odpisać?? Wczoraj swietowalem nowy rok i trochę mnie poniosło, serwer zamknę jak będzie mi się podobać <3

Robisz pośmiewisko z siebie, popatrz ile było pytań o grę, sama pisałam kilkakrotnie o kamieniu po certach, którego nie ma w shopie i o misjach, które powinny być po nich. Inni także pisali o innych bugach. I to wcale nie wczoraj a kilka dni temu. Odpisałeś chociaż na jeden? Ale po co, prawda?

Opublikowano

Robisz pośmiewisko z siebie, popatrz ile było pytań o grę, sama pisałam kilkakrotnie o kamieniu po certach, którego nie ma w shopie i o misjach, które powinny być po nich. Inni także pisali o innych bugach. I to wcale nie wczoraj a kilka dni temu. Odpisałeś chociaż na jeden? Ale po co, prawda?

Ale co go to obchodzi? ten serwer to FAIL roku, Bokser nie ogarnia, zepsuł tylko reputację sobie.. a True? True już dawno olał projekt, zapewne dał szansę Bokserowi dając mu miesiąc, on to olał i tyle. Nie zdziwcie się, jak serwer padnie bez zapowiedzi xD True tylko liczy kase z dreikona.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ale co go to obchodzi? ten serwer to FAIL roku, Bokser nie ogarnia, zepsuł tylko reputację sobie.. a True? True już dawno olał projekt, zapewne dał szansę Bokserowi dając mu miesiąc, on to olał i tyle. Nie zdziwcie się, jak serwer padnie bez zapowiedzi xD True tylko liczy kase z dreikona.

Tak liczyłem liczyłem ale pomyślałem a wał pośmieje się z ociężałych ludzi piszących głupoty pod prezką Edorii...I KURDE ZNALAZŁEM! :)

Patrz olałem projekt...

Pierwszy zarzut w moją stronę-Odpowiedź po 10 minutach!

FAIL :c

Co do serwera nie będę się wypowiadał z względu iż tutaj all zależy od technika a nie od mnie :)

Jak widzisz drogi "człeku" nie olałem tego projektu skoro ciągle zaglądam pod prezentacje i odpowiadam nawet na tak głupie posty jak twój ;]

Masz coś "móndrego" do powiedzenia bo póki co niczym w moich oczach nie zabłysnałeś...

W razie problemu polecam Ci-Nawet w powiększonej Tubie:

3d551e4f61a7.png

Pozdrawiam Cie Serdecznie i liczę że jednak Rok 2014 nawet dla Ciebie będzie udany! :)

[HA]True

Opublikowano

Tak liczyłem liczyłem ale pomyślałem a wał pośmieje się z ociężałych ludzi piszących głupoty pod prezką Edorii...I KURDE ZNALAZŁEM! :)

Patrz olałem projekt...

Pierwszy zarzut w moją stronę-Odpowiedź po 10 minutach!

FAIL :c

Co do serwera nie będę się wypowiadał z względu iż tutaj all zależy od technika a nie od mnie :)

Jak widzisz drogi "człeku" nie olałem tego projektu skoro ciągle zaglądam pod prezentacje i odpowiadam nawet na tak głupie posty jak twój ;]

Masz coś "móndrego" do powiedzenia bo póki co niczym w moich oczach nie zabłysnałeś...

W razie problemu polecam Ci-Nawet w powiększonej Tubie:

3d551e4f61a7.png

Pozdrawiam Cie Serdecznie i liczę że jednak Rok 2014 nawet dla Ciebie będzie udany! :)

[HA]True

Ale hejt, hejtem odpowiadasz na hejty, a serwer masz gdzieś, po Twoim poziomie inteligencji, to tą maść na ból dupy powinieneś pożreć, a nie się smarować. Beka z Ciebie trochę, wracaj na Dreikona, bo tu raczej nie masz po co... ile gra ludzi 100? pewnie w tych granicach. PS: Chyba uciekałeś z j. polskiego.. ''móndrego''

Odpowiadasz tak jak Bokser- na hejty i bolącą prawdę.

Nie polecam.

Opublikowano

Ale hejt, hejtem odpowiadasz na hejty, a serwer masz gdzieś, po Twoim poziomie inteligencji, to tą maść na ból dupy powinieneś pożreć, a nie się smarować. Beka z Ciebie trochę, wracaj na Dreikona, bo tu raczej nie masz po co... ile gra ludzi 100? pewnie w tych granicach. PS: Chyba uciekałeś z j. polskiego.. ''móndrego''

Nie polecam.

Jednak nie mi się przyda lekcja j.polskiego jeżeli chodzi o móndrego którego aż podkreśliłem dla Cb z cudzysłowiem ale mniejsza o to :)

To nie hejt,tylko czysta przemowa do twojego rozsądku :)

Zazdrość nie których ludzi nie zna granic...Wiem miśku że Dreikon jest piękny oj wiem :*

To co Bokser robi to jego sprawa,za niego się wypowiadać jak pisałem wcześniej nie będę,lecz odpowiadam na każdy zarzut oraz pytanie skierowane w moją strone na TS3 oraz na Mpcforum,w tym przypadku była to twoja paplanina :)

A TY GŁUPIA TAŃCZ,TAŃCZ,TAŃCZ....

PS:Dziękuje Ci za podbijanie Prezki,mam nadzieję że dzięki temu dojdziemy tutaj do takiej liczby komentarzy jak ma Dreikon :)

Opublikowano

Racja, prawda boli. Zamiast bronić dobrego imienia serwa to bronicie swojego dupska przed takimi wypowiedziami.

Bo zwykły, szary gracz odważył Ci napisać to co myśli, przecież co on może wiedzieć o serwach, życiu prywatnym i byciu kimś więcej niż tylko graczem - żałosne.

Zapomnieliście że to właśnie gracze tworzą serwer, nie wy. I to wy powinniście nam lizać dupy, a nie my wam.

Opublikowano

Jednak nie mi się przyda lekcja j.polskiego jeżeli chodzi o móndrego którego aż podkreśliłem dla Cb z cudzysłowiem ale mniejsza o to :)

To nie hejt,tylko czysta przemowa do twojego rozsądku :)

Zazdrość nie których ludzi nie zna granic...Wiem miśku że Dreikon jest piękny oj wiem :*

To co Bokser robi to jego sprawa,za niego się wypowiadać jak pisałem wcześniej nie będę,lecz odpowiadam na każdy zarzut oraz pytanie skierowane w moją strone na TS3 oraz na Mpcforum,w tym przypadku była to twoja paplanina :)

A TY GŁUPIA TAŃCZ,TAŃCZ,TAŃCZ....

PS:Dziękuje Ci za podbijanie Prezki,mam nadzieję że dzięki temu dojdziemy tutaj do takiej liczby komentarzy jak ma Dreikon :)

Z waszym podejściem do serwera, prędzej ten serwer padnie niż osiągnie taką liczbę jak na Dreikonie, Nie pozdrawiam. :)

Popisuj się dalej. xD

Opublikowano

Z waszym podejściem do serwera, prędzej ten serwer padnie niż osiągnie taką liczbę jak na Dreikonie, Nie pozdrawiam. :)

Popisuj się dalej. xD

Tutaj nie ma co do popisywania się tylko udowadniam twoją głupotę ludziom że piszesz na mnie bezpodstawne oskarżenia i dlatego staram się odpowiadać na twoim poziomie żebyś zrozumiał i też mógł cokolwiek tych swoich wypocin napisać :)

Już nie masz argumentów to nic nie piszesz-proste szybko padłeś :>

Ewentualnie jak chcesz dalej toczyć bój o swoje racje życiowe,a nie chcesz robić mi przyjemności z podbijania prezentacji Edorii wejdź na TS-a Dreikonowego to chętnie pogadam sam na sam i dostosuje się do twoich zarzutów skoro jestem taki zły :)

Pozdrawiam!

[HA]True

Opublikowano

Czy licznik Online na stronie serwera działa dobrze?

Nie, nie zdążyli go naprawić od startu serwera.. bo nie mieli czasu. Na serwerze nigdy nie zagrało + 400 osób.

Opublikowano

Czy licznik Online na stronie serwera działa dobrze?

Niestety "zaciął się"

Nie, nie zdążyli go naprawić od startu serwera.. bo nie mieli czasu. Na serwerze nigdy nie zagrało + 400 osób.

Ten już nie ma co napisać na mnie to nawet na licznik w stronie się spluł hahaha :D

No niewierze!

Mordeczko mam nadzieję że chociaż sylwestra miałeś udanego! :)

Szczęśliwego Nowego Roku 2014!

Opublikowano

Tutaj nie ma co do popisywania się tylko udowadniam twoją głupotę ludziom że piszesz na mnie bezpodstawne oskarżenia i dlatego staram się odpowiadać na twoim poziomie żebyś zrozumiał i też mógł cokolwiek tych swoich wypocin napisać :)

Już nie masz argumentów to nic nie piszesz-proste szybko padłeś :>

Ewentualnie jak chcesz dalej toczyć bój o swoje racje życiowe,a nie chcesz robić mi przyjemności z podbijania prezentacji Edorii wejdź na TS-a Dreikonowego to chętnie pogadam sam na sam i dostosuje się do twoich zarzutów skoro jestem taki zły :)

Pozdrawiam!

[HA]True

Chłopie, do Ciebie nic nie mam a Ty mi nadal odpisujesz, gdzie jest Twój super Technik, co za przeproszeniem gówno robi? Ty jesteś tutaj prawie nikim i nic nie zrobisz, a spinasz się, jak wielki pan i władca. Napisałem w tym temacie tyle bugów / błędów i jeszcze żaden nie został naprawiony.. chyba lubisz wydawać kasę na byle co? Na TS'a nie wejdę, bo zbytnio nie mam czasu i chęci na rozmowę ze SPONSOREM, co nic nie potrafi. Nie odpisuj mi więcej.. czekam na poprawę, której pewnie nie będzie. Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety "zaciął się"

Ten już nie ma co napisać na mnie to nawet na licznik w stronie się spluł hahaha :D

No niewierze!

Skoro ktoś zapytał to grzecznie odpisał na czyjeś pytanie bo przecież na odpowiedź teamu nie można liczyć a większość pomocy udzielają sami GRACZE!

I szkoda, że zaciął się chyba od początku serwa. (;

Mordeczko mam nadzieję że chociaż sylwestra miałeś udanego! :)

Szczęśliwego Nowego Roku 2014!

Nie zachowuj się jak dziecko, któremu rodzice pozwalają się napić w sylwestra.

To drastycznie zaniża jakikolwiek poziom rozmowy z Tobą.

Opublikowano

Skoro ktoś zapytał to grzecznie odpisał na czyjeś pytanie bo przecież na odpowiedź teamu nie można liczyć a większość pomocy udzielają sami GRACZE!

I szkoda, że zaciął się chyba od początku serwa. (;

Nie zachowuj się jak dziecko, któremu rodzice pozwalają się napić w sylwestra.

To drastycznie zaniża jakikolwiek poziom rozmowy z Tobą.

Chłopie, do Ciebie nic nie mam a Ty mi nadal odpisujesz, gdzie jest Twój super Technik, co za przeproszeniem gówno robi? Ty jesteś tutaj prawie nikim i nic nie zrobisz, a spinasz się, jak wielki pan i władca. Napisałem w tym temacie tyle bugów / błędów i jeszcze żaden nie został naprawiony.. chyba lubisz wydawać kasę na byle co? Na TS'a nie wejdę, bo zbytnio nie mam czasu i chęci na rozmowę ze SPONSOREM, co nic nie potrafi. Nie odpisuj mi więcej.. czekam na poprawę, której pewnie nie będzie. Pozdrawiam

Quake rozumiem że kolegów i koleżanki zwołuje do dalszej konwersacji na MPC!-Grubo zaczyna być :)

Skąd Ci się koleżanko tekst z sylwestrem wywalił,tego nie wiem,lecz podejrzewam że alkohol z dzisiejszej nocy jeszcze niektórych trzyma w stanie ciągłej nie trzezwości :)

Ja przecież spiny nie szukam na siłe,sam polecialeś do mnie z pysiuniem że mam serwer "gdzieś",to nie licz teraz że ktoś nagle Ci odpuści z nagonką jeżeli sam ją rozpocząłeś bez żadnego powodu...

Nic nie potrafie?hah :) Dobrze ze mnie na tyle znasz by stwierdzić takie rzeczy lecz obawiam się że osiągnąłem więcej w życiu jak Ty :)

Pan i Władca-Miło że tak mnie postrzegasz,czuje się pozytywnie zaskoczony!

Dobra według twego życzenia już nic nie będę pisał bo tak jak ktoś kiedyś powiedział:

"Nie kłóć się z idiotą,najpierw zniży cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem"

A więc to tyle z mojej strony na temat Ciebie i tak jak mówiłem wszelkie dalsze kłótnie chętnie przedyskutuje na PW/TS3 lub GG jeżeli tak nalegasz bo nic sobie do zarzucenia nie mam :)

Pozdrawiam!

I jeszcze raz Wesołego Nowego Roku 2014 Miśki ! :*

Opublikowano

Mam zamiar tu zagrac

I takie pytania do administracji

Ile w godzinach szczytu jest graczy?

Liczba od startu serwera zmalala czy wzrosla?

Pytania do graczy

Duzo bugow?

Warto grac?

Opublikowano

Mam zamiar tu zagrac

I takie pytania do administracji

Ile w godzinach szczytu jest graczy? ze 150 może

Liczba od startu serwera zmalala czy wzrosla? zmalała i maleje .

Pytania do graczy

Duzo bugow? Dużo.

Warto grac? Nie

Administracja i tak ma Ciebie wylane, to ja odpowiem ( bo grałem )

PS: Każdy normalny gracz może Ci to potwierdzić, że tak jest.

Opublikowano

Administracja i tak ma Ciebie wylane, to ja odpowiem ( bo grałem )

PS: Każdy normalny gracz może Ci to potwierdzić, że tak jest.

Administracja nie ma wylane bo wchodzi

Opublikowano

Bokser podeślij mi łatkę na DMG bo nadal nie działa ;/

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Nie polecam!

Publikacje serwerów takich jak ten powinni usuwać z działu Publikacje, bo administracja kompletnie olała ten serwer. Zero reakcji na bugi, padające channele, event exp buga, waithacki / speedhacki w m1. Serwer zombie.

Opublikowano

Serwer sam w sobie nie był zły ,lecz nie dopracowany i za wcześnie wypuszczony^^

Bokser myślał ,że ogarnął bugi lecz nie do końca...

Więc nie polecam na tą chwile

@AW .Dropne trutke z wodza orków?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...