Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Dedyk][Medium\Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmianka skili ,jest na każdym prawie serwie. więc powinna byc, a to ,że się męczysz no to pech ,Inni korzystają z isa wbijają szybko lvl ,a inni sie mecza. prawie to samo.

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz Ty+ Twoja gildia ,to mnie gówno obchodzą ,że coś tam coś tam... , Inni potrzebują zmianki i chca.. Bokser juz napisał ,ze bd więc Będzie ,i Tyle :)

Opublikowano

Dentysta masz racje na innych serwerach są zmianki tylko, że przeważnie do 60LVL mam nadzieje, że będzie tak w tym przypadku .... najlepsza opcją była by ankieta :)

Opublikowano

V3n jakbys przeczytal chociaz co piszą na stronie głownej to bys wiedzial ze licznik nie dziala

Serwer off, 0 info od administracji co sie stalo i kiedy bedzie dzialac, czekamy cierpliwie :)

AW : Skąd truty ?

Opublikowano

V3n jakbys przeczytal chociaz co piszą na stronie głownej to bys wiedzial ze licznik nie dziala

Serwer off, 0 info od administracji co sie stalo i kiedy bedzie dzialac, czekamy cierpliwie :)

AW : Skąd truty ?

truty z metkow z red lasu

Opublikowano

Serwer dość słaby, dużo bugów. Nie chce mi się ich wypisywać, ja kończe gre, a licznik graczy jest śmiesnzy, bo maksymalnie gra z 200 osób.

73685633822473628956.png

Opublikowano

Serwer dość słaby, dużo bugów. Nie chce mi się ich wypisywać, ja kończe gre, a licznik graczy jest śmiesnzy, bo maksymalnie gra z 200 osób.

Dużo bugów powiadasz? Wymień co najmniej 5, które przeszkadzają w rozgrywce.. Licznik śmieszny? Wałkować temat przez 10 stron spamu, napisane wyraźnie nawet na stronce, że nie działa i zawsze pokazuje 403 osoby, nawet jak serwer jest off.. Tak to prawda, że gra jakieś 200 osób i jest lepiej w tyle niż w 500 dzieci, które mają pisać takie bzdury jak Ty, bez żadnej wiedzy na dany temat. Dziękuję za uwagę.

Opublikowano

fakt gralem 2 godziny nie cale ale dopatrzylem sie moze z 10 bugow nie pamietam jakich ale zwoj cofania um u dagera cofa ukłucie strzala chociaz takiego nie ma/kolka od expa na 2 pisze 90 a powinno byc 50/pare bledow z npc bylo mimo tego fajnie sie gra ale strasznie malo osob gra

5sc6.jpg

Opublikowano

Z tą zmianą skilli to też jestem na nie, bezsensu że inni się meczą a teraz ludzie sobie będą zmieniać z wp na bm...

I parę bugów jest..

od 129 do 132 wbiłem w 5 sek ( bug ) lecz nie będę pisał jak bo nie mam zamiaru psuć serwera ;>

Czekamy cierpliwie aż naprawią serwer ;]

aqu1.jpg
Opublikowano

fakt gralem 2 godziny nie cale ale dopatrzylem sie moze z 10 bugow nie pamietam jakich ale zwoj cofania um u dagera cofa ukłucie strzala chociaz takiego nie ma/kolka od expa na 2 pisze 90 a powinno byc 50/pare bledow z npc bylo mimo tego fajnie sie gra ale strasznie malo osob gra

Ninją może nie gram, ale pierwszy raz spotykam się z tym błędem. Wierze, że może być ale to szczegół. Kulka pokazuje 50, lecz ten "daszek" jest trochę przekrzywiony i ktoś bez przyglądania się może stwierdzić, że to 90 (też tak myślałam) Zgadzam się, że bardzo fajnie się gra. Jakieś 200 osób, ale lepsze to niż nic. Jest organizowany konkurs na SM z reklamami. Administratorzy się starają i odpisują. Wszystko jest na jak najlepszej drodze :)

Opublikowano

Jeśli bedzie zwoj cofania um nawet w is to ja koncze gre...

Dokładnie! niejedna osoba skończy przez to gre.

Bokser zastanów się, i bądź fair.

Dla mnie najlepiej będzie jak nie dodasz tego zwoju, ale zrób ankietę to będzie najlepsze rozwiązanie.

aqu1.jpg
Uczeń
Opublikowano

Zadna ankieta... ja osobiscie gram bm i nie idzie az tak jakbym gral WP ze sobie ogarniam spota na lajcie... metki bije 2x szybciej itp...

Opublikowano

Dlaczego serwer nie działa ?

ciezko powiedziec padły kanaly i tyle nie ma dostepu do serwera a przyczyne to musimy sie od administacji dowiedziec

@ 4 kanaly dostepne

5sc6.jpg

Opublikowano

Zapraszamy na serwer :)

Temat dot.Edorii na codzień gra po 200-250online.

Nie jest to liczba wygórowana jak na start serwera,lecz wy sami ją tworzycie :)

My już jutro bierzemy się w obroty i załatwiamy jak najwiekszą ilość Youtuberów oraz ogólna reklame :)

Trzymajcie się z nami a gwarantujemy że zrobimy co możemy abyście chcieli tu zostać!

Pozdrawiamy!

Team Edoria.eu :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...