Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Dedyk][Medium\Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne.. tylko 1 gildia ma na serwerze zbroje na 140 lvl, a nikt inny nie może ulepszać.. hmm :) Wyczuwam przekręty. Okazało się, że nie tylko ja nie mogę ulepszać..

Nie polecam, Bokser zaczął olewać serwer a True już olał, woli liczyć kase z Dreikona.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Dziwne.. tylko 1 gildia ma na serwerze zbroje na 140 lvl, a nikt inny nie może ulepszać.. hmm :) Wyczuwam przekręty. Okazało się, że nie tylko ja nie mogę ulepszać..

Nie polecam, Bokser zaczął olewać serwer a True już olał, woli liczyć kase z Dreikona.

Nie olewam serwera, to że nie ma mnie na ts czy w grze to nie znaczy że olewam serwer staram się ogarnąć te chanele :(.

Żadnych przekrętów nie ma :/, tych zbroi nie mogli dostać od admina sprawdzałem ich konta i maja te zbroje wybonowane i w 1-5 maja hp gdyby mieli dostać nie mieli by hp w 1-5 bo wbudowane jest. A panel do tworzenia itemów nie działa u nas na serwerze więc pozdro 600.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Nie olewam serwera, to że nie ma mnie na ts czy w grze to nie znaczy że olewam serwer staram się ogarnąć te chanele :(.

Żadnych przekrętów nie ma :/, tych zbroi nie mogli dostać od admina sprawdzałem ich konta i maja te zbroje wybonowane i w 1-5 maja hp gdyby mieli dostać nie mieli by hp w 1-5 bo wbudowane jest. A panel do tworzenia itemów nie działa u nas na serwerze więc pozdro 600.

No to kurwa zrób tak, żeby inni mogli ulepszać a nie tylko ta wasza Gildia YourMatcher czy jakoś tak.. i tak już się z tym serwerem nie wybijesz, bo sam gówno zrobisz.. Taka jest prawda.

Opublikowano

Witam!

Sprawa wygląda tak :

+ Serwera :

Przyjemny exp , 0 lagów , spoko drop....

- Serwera :

Błąd clienta c++ ale to mało ważne,

Wywalanie ch co 5 minut !

Serwer Off co 6 minut !

Administracja jakieś Dzieci neostrady...

Myślałem , że znalazłem serwer na dalszą chwilę...

a tu okazało się iż jest to totalna KATASTROFA!

Pozdro :

MrDrak0

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, byłem na tej ubojni i tam nic nie ma.. żadnego bossa, nic. Czemu? Ba, na smoku też byłem i smoka nie ma xD

Ja byłam na ubojni to za pierwszym razem też bossa nie było ale jak poszliśmy drugi raz to boss normalnie był.

Zniknęły mi niektóre ulepy, a koledze truta. O co w tym chodzi? xD

Opublikowano

Witam!

Sprawa wygląda tak :

+ Serwera :

Przyjemny exp , 0 lagów , spoko drop....

- Serwera :

Błąd clienta c++ ale to mało ważne,

Wywalanie ch co 5 minut !

Serwer Off co 6 minut !

Administracja jakieś Dzieci neostrady...

Myślałem , że znalazłem serwer na dalszą chwilę...

a tu okazało się iż jest to totalna KATASTROFA!

Pozdro :

MrDrak0

Na C++ jest łatka wystarczy zobaczyć :)

Administracja dzieci tu się zgodzę masz rację bo ja nie ukończyłem jeszcze podstawówki i zaczynam się martwić czy w tym roku skończę ją <3.

Pozdrawiam [HA]BokserPL Wasz ukochany GIMBUSEK <3

Opublikowano

Ja byłam na ubojni to za pierwszym razem też bossa nie było ale jak poszliśmy drugi raz to boss normalnie był.

Zniknęły mi niektóre ulepy, a koledze truta. O co w tym chodzi? xD

Padają channele, bo Bokser sam nie ogarnia.. dlatego znikają przedmioty.

Opublikowano

Haha co ma padanie chaneli do znikania eq? EQ mogło Ci zniknąć gdy prze logowałem w grze baze danych wtedy może zniknąć <3.

Super, że odpisujesz na takie gówniane posty, a bugów nie ogarniasz.. ehh. Przykry serwer. :(

Kolczyki na 135 nie dają szybkości zaklęcia, ale spoko. Tak wgl to nie opłaca się ich robić, bo dają 1k hp więcej.. Gdzie tu sens ulepszania?

Opublikowano

Gdzie masz niby tę łatkę ? bo w pobieralni nic nie widziałem.... lub jestem ślepy

Jeżeli powiesz gdzie ją zdobyc to pogram i zwracam honor Gimbusku

Opublikowano

Pier takie granie ;d ja nadal nie moge ulepszyć zbr na +3 jak każda inna ninja oprócz NieOdpsiuje, nwm jakim cudem on ulepszył zbr na 140.. jak ja i inni nie mogę ulepszyć na
+3 -.-

Opublikowano

Jak mam naprawić ten C++?? Pobrałem łatkę i nadal to samo. A i dlaczego nie widzę swojego DMG? tylko jakieś zamazane kratki...

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Jak mam naprawić ten C++?? Pobrałem łatkę i nadal to samo. A i dlaczego nie widzę swojego DMG? tylko jakieś zamazane kratki...

Łatka na C++

https://mega.co.nz/#!5BQkhLKD!BZdsRQ-LLAk2RCPxEzHuO2sfHcxC2QgkS8v8SHNFQSk

Jak nie pomogło pobierz to

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=17851

Łatkę na DMG musisz znaleźć gdzieś tu podawałem <3

Opublikowano

Mnóstwo bugów jest, w sumie nie ma co tam robić. Niektórych rzeczy nie ulepszysz, na smoka nie pójdziesz bo się buguje i smoka nie ma, raz są trzy, raz dwa, raz jeden. Ubojnia też się buguje. Jakaś wieża lemurów (?) też nie działa, bo na drugim piętrze nic nie ma. CH padają jak chcą. Kamyka po certach nie ma w shopie więc oczywiście trzeba dropić a po certach nic nie jest dodane. Niektóre misję są mega bezsensowne i nie opłaca się ich robić. Niekiedy Ci coś zniknie z konta. 1000% expa bo któryś się pierdolnął o jedno zero i poszedł w chuj. A Bokser nie odpisuje na zadawane tutaj pytania i nie udziela żadnej pomocy a jedynie na hejty odpisuje...

Opublikowano

Łatka na DMG nie działa

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Bo oczywiście channele padły ;)

To już się trochę irytujące robi, ja na miejscu Boksera poszukałbym jakiegoś dobrego GM/GA który zna się na rzeczy i pomógł w ogarnięciu serwera.

aqu1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...