Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Dedyk][Medium\Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie pierdziej glupot jak sa takie akcje na serwerze po 1k expa to nie przybedzie graczy a odejdzie bym widzial 1k expa to juz bym sie wylogowal bo bym myslal ze bedzie cofka.Nie jestem hejterem poniewaz zalezy mi aby bugi naprawili i graczy przybyl;o ale najpeirw musi zostac te 10 osob to albo sie wezma do roboty albo padnie ,jezeli ja odchodze z serwera to naprawde musi byc zle :))

5sc6.jpg

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chanele padają przez to że są ataki ddos :) tego się nie ogarnie (no chyba że się wykupi lepszą maszynę :) )

Serwer jest spoko ale admini nie radzą sobie z tym.

Opublikowano

Stracił byś tylko ten exp ...

Twoja strata.

Tak, wejdź na serwer i zobacz jak GM czy uj wie kto go promuje.. hahaha, dziecinne zachowanie.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ataki mozliwe ale oni maszyny nie wykupia a ci co atakuja to nie odpuszcza poki sie nie rozleci serwer

@AW skad medal na miltara?

CH 1 M1

v6zf.png
to juz chyba znak ze trzeba cos dzialac ?

5sc6.jpg

Opublikowano

Około 200

A ty tego screena to albo zrobiłeś po wejściu na serwer gdy padły channele, albo o 4 w nocy bo na ch4 jest 5x więcej osób :)

Serwer polecam i zapraszam do gry.. ale z tym 1000 expa to ładnie zjebaliście.

PS: Mieliście zbanować tych Najemników bo cała gildia gra na wh, nawet GM pisał na wołaczu że lecą bany dla nich, a potem godzine później sobie cała gildia gra... nom tak trzymać! czyli ja też sobie mogę grać na czitach? ;]

aqu1.jpg
Opublikowano

http://scr.hu/0stn/nu476 Prosze masz ss z teraz na ch1 nie ma tak malo osob co na ss

moze jest te 54 osoby z tego co wyczytalem jednak tam masz spis ze expa z 2krolestw a ja wchodzilem na schinso i tam zrobilem bylo 5-6 graczy w jino masz tam z 15 to niby duzo ?

Jak wchodzilem to byly wszystkie kanaly online i to bylo 10 minut temu

5sc6.jpg

Opublikowano

Około 200

A ty tego screena to albo zrobiłeś po wejściu na serwer gdy padły channele, albo o 4 w nocy bo na ch4 jest 5x więcej osób :)

Serwer polecam i zapraszam do gry.. ale z tym 1000 expa to ładnie zjebaliście.

Tak masz racje 200 graczy dziennie gra a teraz z 150 max , nie wiem czemu na ss jest tak malo osob ale to pewnie w nocy bo napewno nie teraz . Nie wiem po co mowia ze nikt nie gra jak graja .A z tym expem masz racje

moze jest te 54 osoby z tego co wyczytalem jednak tam masz spis ze expa z 2krolestw a ja wchodzilem na schinso i tam zrobilem bylo 5-6 graczy w jino masz tam z 15 to niby duzo ?

tak to jest ch1 2 krolestwa ale jeszcze ch2 ch3 ch4 zostaje po 30-40 osob to to z 200 bedzie

i jest godzina 00.35 to polowa spi

Opublikowano

Ja jeszcze mam takie pytanie.. czy biolog kończy się po certach? bo zrobiłem certy, oddałem kamol, przelogowałem i nic nie ma.. a mam 123 lvl.

Opublikowano

Screna robilem 10minut temu ,jezeli tera polowa spi to wnioskujac powinno byc 400 osob w dzien a ten serwer tyle nie widzial

No nie widzial 400graczy i co w tym złego ? Nigdzie nie pisali ze gra 400osob , zobacz na inne serwery co ruszyly teraz i wtedy napisz ze jest najgorszy

Opublikowano

Ja jeszcze mam takie pytanie.. czy biolog kończy się po certach? bo zrobiłem certy, oddałem kamol, przelogowałem i nic nie ma.. a mam 123 lvl.

Tak konczy sie , bedzie potem dalej

Jak na ch4 teraz jest z 30 osob. w m1

No ale jedni twierdza ze 10 osob ogolnie gra

Opublikowano

Jest bug, że nie mogę ulepszać zbroi na ninje na 130 poziom na +3 chyba :P Buguje mi się wszystko tak, że nawet nie mogę przekładać przedmiotów w eq a ni niczego nie mogę zdjąć ;c

Opublikowano

BS dozwolony?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Po załadowaniu paska ciągle wyskakuje mi Runtime error i wyrzuca gre? Jest na to jakis sposób ? Win 7 32bity

Ściągnij to

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=17851

Jak nie pomoże to tą łatkę

https://mega.co.nz/#!5BQkhLKD!BZdsRQ-LLAk2RCPxEzHuO2sfHcxC2QgkS8v8SHNFQSk

Dziś Gildia Najemnicy zostaną zbanowani dlatego że [GM]JokeR nie ma dostępu by ich zbanować lecz ja już załatwię to <3

4069914545198581480131.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...