Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Dedyk][Medium\Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jednak pierdole ten serwer w dupe grałem 3 dni zrobiłem all eq 100/115 nikt nie znał moich passow i 5 min temu mnie wyjebali nie mam pojęcia jak....

Opublikowano

Nic nowego , prezentacja słąba za mało setów eq , bugi na mapach . Kasy mało leci .

Wszystko takie same jak na innych serwera .

Administracja nieogarnięta sami nie wiedzą co robią . Serwer postawiony na jakiś słabych plikacch za 5 złz allegro od Niemców !! !

NIE POLECAM SERWERA

Opublikowano

Nic nowego , prezentacja słąba za mało setów eq , bugi na mapach . Kasy mało leci .

Administracja nieogarnięta sami nie wiedzą co robią . Serwer postawiony na jakiś słabych plikacch za 5 złz allegro od Niemców !! !

NIE POLECAM SERWERA

ahahahahhahahahahaahahah KASA SŁABO LECI!! AHAHAHAHAHA nawet na serwer nie wszedłeś, albo wbiłeś 15 lvl i skończyłeś.. beka xD

w kilkanaście min można mieć 1kkk... no ale spoko, kasa słabo leci. Za mało setów eq? Wbiłeś 140 lvl i zrobiłeś full eq? w snach. Będzie update potem np do 160 i nowe eq.. więc w czym problem? nie wiem. Słabe pliki od niemców i to za 5 zł? jej, ale ktoś tu ma neje*.. we łbie. Psychol xD

ps: jakie bugi na mapach? :)

Serwer polecam, gra się przyjemnie. Bokser w miarę wszystko ogarnia. Zapraszam do gry! :)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA

wszedłeś na 5 min. i juz stwierdzasz że serwer chujowy ? , grałem 3 dni ale grało mi sie zajebiście , i nie pierdol że słabo hajs leci ;)

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA

Ja pierdole . prezentacja slaba ? to co w niej ma byc ? Za malo setow eq pewnie nawet eq na 65 lvl nei zdobyles bo w tydzien na Edroi eq nie zrobisz, Kasy malo leci ? co tam 1kkk w 5min to dla ciebie malo ? Administracja nieogarnieta ? a chociarz z nimi rozmawiales ?

Opublikowano

Więc tak, bon na bossy nie działa. Ninją z najlepszym eq nie ubijesz żadnego bossa na nowej mapce... tam tylko mogą bić mentale i ludzie na modzie. Czyli po prostu bossy nie do ubicia ;-) Jedyna rzecz, która mnie wkurza to właśnie te bossy.. zróbcie tak, żeby nie odpychały, to może będzie szansa na ubicie.. ehh.

edit: all off channele i pytanie..

Kiedy będzie zwiększony drop przedmiotów do biologa? aktualnie co z 3 spota mam ks klątw.. serwer easy..

Opublikowano

skonczylem gre bo katowaniu sie 3 godziny aby dropnac kamien po certach do biologa bez skutku moze jak zostanie garstka graczy jak na dreikonie to sie za cos kurww** wezma bo jak narazie to jakas porazka pisali caly dzien ze beda caly dzien przy metku siedziec to zmienili czcionke dmg i to tyle bugow jest wiecej niz graczy lagi cofki naprawde jak znajde czas wypisze wszystko na kartce i pokaze tutaj myslalem ze serwer bedzie robiony dla graczy jednak sie mylilem

serwer na 2 godziny bo jak bokser spac idzie to razem z nim kanaly i serwer off a niby dzisiaj wszystko zrobil

5sc6.jpg

Opublikowano

skonczylem gre bo katowaniu sie 3 godziny aby dropnac kamien po certach do biologa bez skutku moze jak zostanie garstka graczy jak na dreikonie to sie za cos kurww** wezma bo jak narazie to jakas porazka pisali caly dzien ze beda caly dzien przy metku siedziec to zmienili czcionke dmg i to tyle bugow jest wiecej niz graczy lagi cofki naprawde jak znajde czas wypisze wszystko na kartce i pokaze tutaj myslalem ze serwer bedzie robiony dla graczy jednak sie mylilem

serwer na 2 godziny bo jak bokser spac idzie to razem z nim kanaly i serwer off a niby dzisiaj wszystko zrobil

Popieram...

Czekam na poprawę..

Opublikowano

No troszkę Bokser spierniczył sprawę bo chanele miały być naprawione.

RapowaKaczka. Nie dodawaj sobie tam nic. Na serwerze żadnej cofki nie było. Nigdy.

Teraz ja opiszę serwer bo tu ludzie chcą aby jak najszybciej wbić lvl i eq nie męcząc się i piszą, że serwer do du** bo nie mogą jakiejś pierdoły zrobić.

Gram od samego początku na tym serwerze. Było mało osób gdyż start trochę nie wyszedł no i Bokser spierniczył sprawę bo za szybko to wszystko zrobił. Ten start. I za późno dał klienta. Chanele padały 1 dnia i wgl troszkę bugów i lipa.

Lecz szybko zaczęły wchodzić poprawki. Administracja szybko działała i co mogła to naprawiała nawet w święta.

Z administracją jest dobry kontakt a nawet mogę powiedzieć, że bardzo dobry.

Co do serwera. od 90 lvl-a dopiero się zaczyna fajna zabawa i ciekawa gra.

Znam troszkę plany administracji tego serwera i mam nadzieję, że je wprowadzą : )

Czekam również na aktualizacje i myślę, że aktualizacją naprawią swoje błędy ze startem : )

Serwer nie jest taki zły jak piszą. Jedyny ból to ludzi mało. Około 250. Lecz cały czas się poprawia ta liczba : )

Opublikowano

Biolog z tymi zębami zostanie tak jak jest nie chcę teraz zmieniać bo zmieni się u każdego i się zbuguje wtedy będą większe problemy niż teraz są, biolog tylko z zębami orka tak jest więc myślę że przebolejecie jakoś te zęby orka ;/

4069914545198581480131.png

Opublikowano

To dodaj przynajmniej przedmioty biologa do handlarzy.

Serwer fajny ale ten client jest strasznie zepsuty. CIągle się psuje klawiatura, nie widać dmg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...