Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edoria.EU [Dedyk][Medium\Easy]

BokserPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do zmiany profesji dużo liczba osób jest za nie więc chyba nie będziemy tego wprowadzać. Jeżeli będą wątpliwości zrobimy ankietę.

No Chyba to jakiś ,żart dam przykład. Grac od poczatku mentalem? ,metka bd bił półdnia,Bossy to wgl nie ubije.. i Gdzie tu ma być Sprawiedliwość..,To samo z BMEM,Archerem itp .... Włączcie głowy ludzie no ,na każdym prawie serwie jest zmianka. Nie wiem o co wam z nią chodzi... Moim Zdaniem powinna wejść Zmianka Profesji.

Niestety Bez niej nie bd Kontynuował gry.

Opublikowano

No Chyba to jakiś ,żart dam przykład. Grac od poczatku mentalem? ,metka bd bił półdnia,Bossy to wgl nie ubije.. i Gdzie tu ma być Sprawiedliwość..,To samo z BMEM,Archerem itp .... Włączcie głowy ludzie no ,na każdym prawie serwie jest zmianka. Nie wiem o co wam z nią chodzi... Moim Zdaniem powinna wejść Zmianka Profesji.

Niestety Bez niej nie bd Kontynuował gry.

Tak jak napisałem jeżeli będą wątpliwości zrobimy ankietę, i wtedy podejmiemy decyzję :). Spokojnie.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Dentysta to idź sobie na inne serwery ;) Gdyby była od początku to bym nic nie powiedział a jak wejdzie to max do 60lvl przykładowo teraz mam 90 lvl wbijałem od 0 BM a teraz pierwszy lepszy WP zmieni się na BM i co ? gdzie ta twoja sprawiedliwość twoje męki zostaną wynagrodzone powinno być jak na PL ze staruszka

Opublikowano

Dentysta to idź sobie na inne serwery ;) Gdyby była od początku to bym nic nie powiedział a jak wejdzie to max do 60lvl przykładowo teraz mam 90 lvl wbijałem od 0 BM a teraz pierwszy lepszy WP zmieni się na BM i co ? gdzie ta twoja sprawiedliwość twoje męki zostaną wynagrodzone powinno być jak na PL ze staruszka

a Graj sobie BM"em Powodzenia ,żebys ubił chociaż jednego Bossa, dojdziesz do tego to zmienisz zdanie :).. to Tyle Czekamy na Ankiete. :)

A co do tej sprawiedliwośći ,to dodam ,że np jak gracze grają . i np inni się męczą chodzi mi np, o exp i sobie grają z Pd z Isu a inni się mecza bez PD, to to jest to samo co BMEM EXPIC A WP :)

Opublikowano

wiszą mi bossy szukałem własnie takiego serwera bez zmianek profesji ;) nie potrzebuje bić bossów moim głównym motywem było PVP dlatego wybrałem BM

w twoim przypadku pewnie wybrałeś body żeby późnej zmienić się na mentala co to jest za sprawiedliwość ?

Opublikowano

wiszą mi bossy szukałem własnie takiego serwera bez zmianek profesji ;) nie potrzebuje bić bossów moim głównym motywem było PVP dlatego wybrałem BM

w twoim przypadku pewnie wybrałeś body żeby późnej zmienić się na mentala co to jest za sprawiedliwość ?

Nie potrzebujesz bić ,bossów? ,no to ciekaw jestem jak zrobisz EQ haha :)

Opublikowano

Bokser. Misje biologa działaja? Zrobiłem tą misję z zębami i pisała, że dostałem bonus 10% na potwory. Otwieram to okno z bonusami tymi co jest pod X i patrze a na potwory mam tyle samo co przed zrobieniem misjii...

Opublikowano

Zagrałbym ale przepustki na mapy jak dla mnie przekreślają serwer na wejściu ,powodzenia :)

Nawet nie weszles na serwer , przepustki dropia bez problemu a nie ze sie srasz kilka godzin zeby wejsc na mape

Opublikowano

Up

Też tak myślę przepustki dropia praktycznie ze wszystkiego metiny bosy :) i jest tak duży % tego dropu że spokojnie możesz wchodzić i wychodzi z map :)

UWAGA!!!

O GODZINIE 16:30 NA PUSTYNI ( OAZA ) ODBĘDZIE SIĘ EVENT ZUO ( METINY ) ZAPRASZAMY!!!!!!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Ściągnąłeś klienta i wszystkie łatki? ps: odpalaj jako administrator.

Klienta sciągnełem przed chwilą nowego i odpalam włączył się i chciałem zmienić roździelczoś i klapa :(

Luka dzięki lajk :)

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...