Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IllusionMT2[DEDYK][NOWY-MEDIUM]

Illusion.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego akurat sobie miałbyś psuć reputację ?

Gra nie będzie polegała tylko na expieniu , będzie sporo eventów , dungeony itp .

Eventy? Kurde proszę cię . Gracze od początku swojej przygody z Illusionem mają się dobrze bawic . Dodanie kilku rzeczy dzięki którym gracze będą mieli lepszą atmosfere gry. Przecież to jest najwazniejsze aby gracze dobrze sie czuli na serwerze. Pare h roboty i zadowolicie graczy . Wystarczy ruszyć głową :) Święta tuz tuz a ty piszesz '' ze cos ogarniecie'' brzmi to jak bys mial lekko za przeproszeniem wyjebane. Ciezko wgrac questa swiatecznego na moje doswiadczenie jest to chwila.

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Póki co to są Beta testy nie oficial . Teraz sprawdzamy exp , drop i szukamy bugów kto jest chętny i chce się zapoznać z serverem przed starem to właśnie teraz siedzi i poznaje server :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

1.2 krolestwa??

2.Wyrownane pvp czy system "cos za cos" np. Sura bm dobry w pvp, za to ma gorzej w expie/mniej hp??

3. Duzo ulepszaczy??

4. Serwer na dluzej ?

5. Max lvl i staty??

6. Brak 6/7 b?

7. Jak z atmosferą na becie??

Sorki ze nie czytam prezki, tapatalk jest wolny xD

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

1. Tak

2. PvP są wyrównane , wczoraj testowaliśmy pvp i dopracowaliśmy bardziej .

3. Ulepków jest mało perły , i 7 innych .

4. Zdecydowanie tak .

5. staty 95 , lvl max 200

6. 6/7 nie ma i nie będzie !

7. Beta praktycznie się już kończy bo już w piątek start a klimat jak klimat jak to na metinie jednemu się bardziej podoba a drugi marudzi .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja pierdole Ludzie, ten serwer jest robiony dłużej niż stały te wasze Aline 2 i inne chujstwa. Nie podoba się to wypierdalać ja osobiście polecam i zagram z pewnością . Dzieci 12 letnie co pragnął Xe***x2...................

Polecam serwer , przyjemny exp. Beta udana za 2 dni startuje official wiec wbijać

Opublikowano

no niewiem czy taki udany^^ przy full +9 ekwipunku w m2 moby bija po 250-300 pozniej orki to samo 300-400^^ wiec p[owodzenia z expieniem... Wyobraz teraz sobie ze idziesz do v2 a mobki bija po 600 -,- robienie bufa na medium? NIEEEEEEEEEEEEEE nigdy nie musialem i nie bede robil.... Nie polecam ze wzgledu na przesadzony dmg mobow a tak serwer fajny :)

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Witam !

A więc tak, co do waszych skarg...

DMG mobów zostanie zmniejszone przed startem, powiększymy też

exp na 120lv +

Postaramy sie zwiększyć drop yang aby nie był za duży ani też za mały,

jak to na MEDIUM przystało.

Dziękuje i Pozdrawiam.

MISZCZ

Opublikowano

Nie rozumiem płaczków; / co im szkodzi zrobić buffa ;O 1min roboty jeszcze ze skilla na P odrazu

I bij maxa w party z swoim buffem :)

@ UP w godzine wbijesz z 50 lvl to 100 lvl w jakies 5+ godzin 150 pewnie w pare dni a maxa w 2 tyg

1386175744-U112610.png
Opublikowano

-Przywróćcie dmg mobów, te standardowe.

-Powiększcie drop yang

-Przywróćcie normalną czcionkę zadawanego dmg

-Dajcie większą czcionkę gry

Dodacie to co wyżej, a pewnie zagram :)

Opublikowano

Serwer naprawde fajny . Tylko jak wyzej bylo mowione dodajcie klimat swiateczny bez tego bedzie nuda :) Jakis evencik itd '' Skarpetyyy :D''

Taka mała reklama gdyż forum off.

Zapraszam wszysztkich do gildii !!! Jakiej itd? Reszta info na pw .

Opublikowano

Nwm czy zagram polecić, serwer LeoZawodowca + ChappyChetos i inni, mieli kiedyś serwer gotowiec Rykox Game-Over tak samo bez IS był nudny grało mało osób, potem zhackowali i stronę jak i serwer, gdyż mieli dziurawą. Na razie Neutral ale ten wygląda fajnie serwer.

Opublikowano

Kto jest w administracji o ile można wiedzieć ?

Trzynastolatek z głosem jakby go wykastrowali.

Kostiumy będą dropiły z czego?

Czy kostiumy / fryzury będą dawały bonusy?

Opublikowano

Start w piątek z tego co widzę :) No cóż, wejdziemy i zobaczymy co to jest... tylko śmierdzi mi tu tylko brak Item Shopu. Jako Polak już nauczyłem

się że nic nie ma za darmo w tym kraju i gdzieś haczyk jest :rolleyes: Utrzymywanie dedyka za swój hajs(czyjś) po to by inni sobie pograli ? o.O :rolleyes:

Zobaczymy. Podchodzę z dystansem do tego serwa, ale zobaczyć zobaczę :)

ps.

Opublikowano

Zobaczymy co wyjdzie w praniu jak będzie idealny to z miłą chęcią wbiję na niego z ekipa :).

ddz8gi.png

Opublikowano

Nwm czy zagram polecić, serwer LeoZawodowca + ChappyChetos i inni, mieli kiedyś serwer gotowiec Rykox Game-Over tak samo bez IS był nudny grało mało osób, potem zhackowali i stronę jak i serwer, gdyż mieli dziurawą. Na razie Neutral ale ten wygląda fajnie serwer.

Ja już coś to HappyChetos ;)

GameOver to była inna bajka....

A serwer nie został schakowany tylko zamkneliśmy go poniważ było mało osób bo to pliki rykox ;)

Teraz to jest Serwer Medium a nie 4Fun :)

Trzynastolatek z głosem jakby go wykastrowali.

Kostiumy będą dropiły z czego?

Czy kostiumy / fryzury będą dawały bonusy?

Po pierwsze :NIe mam trzynastu lat ;)

Po drugie : Jaki ty miałeś głos jak miałeś 13 lat ? ;)

Po trzecie : Ludzi nie osądza sie po głosie ani po wieku tylko po zachowaniu ;)

Opublikowano

Słuchaj 55 lvl po 3-4 grupki idzie normalnie wbić. Ale zobacz sam fakt ile trzeba mieć deffa żeby spota wziąć? 1000?

Ok to wstawiam filmik z przed minuty :) Tak się expi 700 deffa 17k hp

http://www.youtube.com/watch?v=SfkTq9KU0jg&feature=youtu.be

Człowieku przy berku na P odpalonym to Ty możesz miec 5k defa i klękniesz, jak Ci juz ktoś z suportu napisał naucz się grać bodym

Opublikowano

Człowieku przy berku na P odpalonym to Ty możesz miec 5k defa i klękniesz, jak Ci juz ktoś z suportu napisał naucz się grać bodym

:) Próby były również bez berka z potkami tak apropo :) Oraz z berkiem na G instrukcjami

Z kolegami sprawdzalismy też dmg na innych postaciach, wiec jeżeli nie grałeś teraz na becie to się ziomuś nie wypowiadaj. Po to jest forum żebym mógł skrytykować to co jest minusem wg mnie, to jest moje zdanie.. Kilku mnie popiera inni nie, trudno ja się z tym pogodziłem że ten serwer nie będzie taki dobry jak się zapowiadał. Nie chce mi się już tu pisać, więc nie odpisujcie na ten post :) Wesołych!

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie sie z 400 defa normalnie na bo sie expi z berkiem na g a tutaj 700 nie wystarcza .Zagrac nie wiem czy zagram odrzuca mnie te DMG mobow i jak ktos wczesniej pisal gdzies tutaj jakis haczyk musi byc. Poczekam i zobacze tydzien po starcie co z tego wyjdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...