Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IllusionMT2[DEDYK][NOWY-MEDIUM]

Illusion.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście mam problem tylko z clientem :) przy każdej próbie teleportacji, zmiany postaci, wywala mnie do panelu logowania i po ponownym zalogowaniu postc zachowuje się jak "zbugowana", czyli znów wywal do panelu logowania i tak ciągle :( Pomaga odpalenie od nowa ;) A to niezbyt przyjemne... Prosiłbym o pomoc :)

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do startu serwera pozostało jeszcze troszkę czasu, jeszcze można wiele zmienić i poprawić.. lecz jest to beta i ten czas, kiedy każdy z Was może wyrazić swoje zdanie i wpłynąć na życie gry.

Zapraszam Wszystkich na forum serwera.

c8f7.png

Opublikowano

Ja osobiście mam problem tylko z clientem :) przy każdej próbie teleportacji, zmiany postaci, wywala mnie do panelu logowania i po ponownym zalogowaniu postc zachowuje się jak "zbugowana", czyli znów wywal do panelu logowania i tak ciągle :( Pomaga odpalenie od nowa ;) A to niezbyt przyjemne... Prosiłbym o pomoc :)

Ten client to jakis syf mam to samo ...

Opublikowano

I jak majstry rozpatrzyliscie ta sprawe z tym dmg mobow zrobcie najlepiej ankiete czy zostawic takie jakie jest czy dac normalne .W koncu jak mowicie serwer od graczy dla graczy

Opublikowano

I jak majstry rozpatrzyliscie ta sprawe z tym dmg mobow zrobcie najlepiej ankiete czy zostawic takie jakie jest czy dac normalne .W koncu jak mowicie serwer od graczy dla graczy

DMG jest właśnie poprawiane ;)

Opublikowano

Ciekawe czy wypali ten serw bo jak widze to same kłopoty;/

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Coz .. Nie wbijam na bete :)

Ale na gotowy z serwer z checia :D

Dawno wsumie nie gralem , bierze mnie ochota :D

Zawitam na serwerze , Jak bedzie stabilny i fajny z checia bede na nim gral :D

Prezentacja naprawde dobrze sie zapowiada :)

EDIT:

Przeczytalem wypowiedzi "Administracji" w tym temacie . Ludzie Dorosli , zawodowcy ktorzy biora sie za ... Tworzenie czegos dla ludzi , Bo nie dla zarobku ( IS nie ma ) kloca sie z jakims gimbusem bo cos tam pomiedzy nimi zaszlo ?

Wedlug mnie zalosne , nie profesjonalne podejscie macie .

Dwa: Powinniscie zapraszac ludzi na serwer , nie ich odpychac - To co zobaczylem na forum serwera mnie ZSZOKOWALO .

Odczulem jakby caly team mial +/- po 16/17 lat , Ze sie nie przyjemnie wyraze , ( Przepraszam bardzo za to ) Niewyzyta banda gimbusow , Ktora zrobila serwer dla "Fazy" Zeby byc "Fajnymi"

Wasze niektore POSTY sa kompletnie nie na miejscu , Wasze wypowiedzi sa poprostu bezsensowne i w zakresach Gimbazy , Wasze klotnie sa ciut zalosne ... naprawde .

Zeby nie bylo zaraz ze KOMPLETNY HEJT .

Nie znam was , nie znalem wsumie nawet o was nie slyszalem . To jest opinia ktora odbieram OD WAS i waszych wypowiedzi . Jezeli jest inaczej ( Wsumie mam taka nadzieje ) i zobacze ze tak jest , Osobiscie przeprosze za bledna uhmn ... "Ocene" .

Na serwerze zawitam , Nie z braku laku . Jest fajny , Przydalyby sie jakies serwerowe szkaty zeby urozmaicic gre , ale tak pozatym mi sie podoba :)

Zycze powodzenia :)

Edited_1.png

Opublikowano

DMG jest właśnie poprawiane ;)

poprawiane w sensie? zrobcie po prostu to po normalnemu i nic nie musicie poprawiac .Wy chyba na sile chcecie to prowadzic

up jak by nie patrzec to mi nie odpowiedziales a na pytanie z czego serwer finansujecie tez sie migacie.Wiec ??;D

Opublikowano

Naszym zadaniem jest odpowiadanie graczom pod prezentacją , jeżeli komuś nie odpiszemy to od razu będzie hejt ,że olewamy graczy etc więc każdemu odpisujemy .

DMG będzie znacznie zmniejszone .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zaraz sie okaże że mooby dmg nie zadają...przynajmniej będzie łach na starcie i szybki reset kont;>

no skusiłem sie na koniec bety ... i faktycznie klienta wywala do pulpitu i to bez żadnego powodu stoisz expisz... czy tańczysz

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

We wcześniejszych postach było już tłumaczone, że serwer finansowany jest z naszych prywatnych pieniędzy, a konkretnie mamy go po znajomości za półdarmo, dlatego możemy pozwolić sobie na brak IS.
Co do klienta to postaramy się go ulepszyć, ale to już w późniejszym czasie.

xxx

Opublikowano

Nie zawitam , mało ludzi się zapowiada . Nic tu nowego nie ma kostiumów nie ma w grze , wierzchowców też. Administracja ma serwer tylko dla szpanu , to co oni wypisuja na forum to sie w pale nie miesci dzis startuje inny serwer zapraszam na niego . Pompa :)

Opublikowano

Nie zawitam , mało ludzi się zapowiada . Nic tu nowego nie ma kostiumów nie ma w grze , wierzchowców też. Administracja ma serwer tylko dla szpanu , to co oni wypisuja na forum to sie w pale nie miesci dzis startuje inny serwer zapraszam na niego . Pompa :)

Nie ma tu nic nowego ? nie ma wierzchowców i kostiumów ty jakiś chory jesteś człowieku na żadnym serwerze nie było tylu wierzchowców i kostiumów co tutaj . Nowości jest bardzo dużo administracja ogarnia. Z czego wyciągasz takie wnioski. Zwykły hejter i nic więcej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fallen chyba prezentacje pomyliłeś , piszesz ,że nie ma nic nowego ani kostiumów ?

może obejrzyj jeszcze raz prezentacje potem się zastanów i skomentuj .

Opublikowano

Rejestrację włączymy o 15 : 00, tak samo damy Clienta, nie powinno z nim być problemów ponieważ damy go na 6 hostingów.

Dajcie wy łate albo dajcie znać czy wczorajszy client będzie śmigał no jak...

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Zapraszamy na stronę lub TS'a tam są wszystkie linki do pobrania clienta , łatek itp .

Przypominam ,że o 15:00 włączamy rejestrację !

Opublikowano

Zapraszamy na stronę lub TS'a tam są wszystkie linki do pobrania clienta , łatek itp .

Przypominam ,że o 15:00 włączamy rejestrację !

Można już tego ze strony pobrać?

Opublikowano

"Rozpoczoł", widze że serwer rzeczywiście zapowiada się "Ciekawie", tylko nie jestem pewien czy w pozytywnym tego słowa znaczeniu... Ale no nic, przekonamy się z czasem, mam nadzieję że wiedzę o stawianiu serwerów macie większą niż o pisowani, pozdrawiam :)

"Politycy wszędzie są tacy sami. Obiecują zbudować most nawet tam, gdzie nie ma rzeki."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...