Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IllusionMT2[DEDYK][NOWY-MEDIUM]

Illusion.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy ile poswięcisz czasu na gre :) Ale szybko eksp leci :)

Droga Administracjo serwera, dlaczego spot Bo ubija bodego 700 deffa na buffach szamana? ;) Czy naprawde, aż tak chcecie zniechęcić ludzi do grania poprzez wyolbrzymionego DMG potworków? Kappa

Opublikowano

Teraz będziecie unikać skarg i pytań na temat tego dmg mobów? ;) Odbije się to na naszej opinii wobec Was. :)

@

skąd kostiumy,pety?

Opublikowano

Lol dedyk i ikonka sury ? :D To ja nawet na hamaku nie mam ikony sury xD

A już nie miałeś sie czego przyczepić? Trzeba spamić na MPC co ?xD

Opublikowano

Teraz będziecie unikać skarg i pytań na temat tego dmg mobów? ;) Odbije się to na naszej opinii wobec Was. :)

@

skąd kostiumy,pety?

Admin na PW napisał mi że zrobili Ninje i testują ten DMG.. Ale przecież podobno już było to testowane i było ok? Tak jak tu wczesniej się już wypowiadał..
Cóż nie wbije chyba na serwer, dziwny klient, ponieważ jak an tak piękną prezentację mało ogarnięty. Więcej czasu powinno sie poswieci serwerowi niż prezentacji.
Drop również jest dziwny, niektóre itemy mają nieprzetłumaczone znaki dziwne, plus dropią rzeczy w ogóle nieprzydatne, siano itd.. po co to komu :D
Opublikowano

Admin na PW napisał mi że zrobili Ninje i testują ten DMG.. Ale przecież podobno już było to testowane i było ok? Tak jak tu wczesniej się już wypowiadał..

Cóż nie wbije chyba na serwer, dziwny klient, ponieważ jak an tak piękną prezentację mało ogarnięty. Więcej czasu powinno sie poswieci serwerowi niż prezentacji.

Drop również jest dziwny, niektóre itemy mają nieprzetłumaczone znaki dziwne, plus dropią rzeczy w ogóle nieprzydatne, siano itd.. po co to komu :D

Słuchaj zrobiłem ninje ponieważ testowaliśmy Bodym i Surą ja ekspiłem ninja na orkach miałem 350 deffa i dawałem rade naucz sie grać postacią a potem sie wypowiadaj.

Opublikowano

Proponuje dodac handlarza na czas bety, zeby znajdowaly sie tam wszystkie ulepszacze, bronie, szkaty z expem, brylki zeby po 1 yang dac..

AW : Skąd bojowy miecz?

Opublikowano

Proponuje dodac handlarza na czas bety, zeby znajdowaly sie tam wszystkie ulepszacze, bronie, szkaty z expem, brylki zeby po 1 yang dac..

AW : Skąd bojowy miecz?

Beta trawa 2 dni więc nie opłaca się już tego robić.

Zostało Zmienione DMG mobów w: M1/M2, Dolina Orków oraz inne mapki...

xxx

Opublikowano

Słuchaj zrobiłem ninje ponieważ testowaliśmy Bodym i Surą ja ekspiłem ninja na orkach miałem 350 deffa i dawałem rade naucz sie grać postacią a potem sie wypowiadaj.

350 deffa to po 2-3 grupki możliwe że i 4 :)

Powiedz mi co muszę zrobić, żeby nauczyć się grać w tą jakże ciężką grę? :) 700 deffa to za mało na spota BO BODYM, jak nie wierzycie to zaraz mogę wejść na konto i pokazać.. No chyba że zmieniliście teraz dmg.. w co wątpię :)

EDIT: Spotkałem gracza Sura WP :) 350 deffa o to co napisał :

http://i.imgur.com/leBWYK7.jpg
Opublikowano

350 deffa to po 2-3 grupki możliwe że i 4 :)

Powiedz mi co muszę zrobić, żeby nauczyć się grać w tą jakże ciężką grę? :) 700 deffa to za mało na spota BO BODYM, jak nie wierzycie to zaraz mogę wejść na konto i pokazać.. No chyba że zmieniliście teraz dmg.. w co wątpię :)

EDIT: Spotkałem gracza Sura WP :) 350 deffa o to co napisał : http://i.imgur.com/leBWYK7.jpg

Mógłbyś już zakończyć spam ^^ to po pierwsze :)

Jakbyś nie zauważył napisałem że dmg zostało zmienione... to po drugie :)

Pisałem z ziomkiem który gra bodziakiem i pisał ze przy 500 defa 55 lvl wbił w 40 minut i jakoś normalnie expił moby mu tyle nie biły ;) to po trzecie ;)

Po czwarte... Na życzenie graczy dmg zostało nieco zmienione a więc myśle że teraz nawet przy 100 defa będziesz mógł helerem expić.

xxx

Opublikowano

Mógłbyś już zakończyć spam ^^ to po pierwsze :)

Jakbyś nie zauważył napisałem że dmg zostało zmienione... to po drugie :)

Pisałem z ziomkiem który gra bodziakiem i pisał ze przy 500 defa 55 lvl wbił w 40 minut i jakoś normalnie expił moby mu tyle nie biły ;) to po trzecie ;)

Po czwarte... Na życzenie graczy dmg zostało nieco zmienione a więc myśle że teraz nawet przy 100 defa będziesz mógł helerem expić.

Słuchaj 55 lvl po 3-4 grupki idzie normalnie wbić. Ale zobacz sam fakt ile trzeba mieć deffa żeby spota wziąć? 1000?

Ok to wstawiam filmik z przed minuty :) Tak się expi 700 deffa 17k hp

http://www.youtube.com/watch?v=SfkTq9KU0jg&feature=youtu.be

Opublikowano

DMG moobów poprawione !

Zapraszam już na Servergowego Team Speak'a który został odświeżony :)

Tak btw , radzę zrobić bransoletę ebonitową pod expa nie na darmo jest dana do NPC sporo daje :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Słuchaj 55 lvl po 3-4 grupki idzie normalnie wbić. Ale zobacz sam fakt ile trzeba mieć deffa żeby spota wziąć? 1000?

Ok to wstawiam filmik z przed minuty :) Tak się expi 700 deffa 17k hp

http://www.youtube.com/watch?v=SfkTq9KU0jg&feature=youtu.be

Hmm... Sam pokazałeś jak potrafisz ogarniać metina ;) Eq 1 lvl ... Prosze cię... To nie jest serwer 4fun na którym w eq na 1 moby będą ci biły po 1dmg.

xxx

Opublikowano

Start serwera 20.12.2013 Piątek godz. 17.30 więc zagrasz w Tere i na naszym serwie :D

Znowu ten 13nasto latek w teamie?

Czyli to jest teraz beta tak?

Opublikowano

Hmm... Sam pokazałeś jak potrafisz ogarniać metina ;) Eq 1 lvl ... Prosze cię... To nie jest serwer 4fun na którym w eq na 1 moby będą ci biły po 1dmg.

Dalej jest taki sam dmg moobów co ludzi w błąd wporwadzacie..?
Eq na 1 lvl, czyli bransoleta, nasior i co tam jeszcze miałem to zrobione body pod HP 3k i orki .. Zrobiłem eq te ebonitowe tak zebym mogl zalozyc na moim lvl.. Nie widzę zmiany dalej bija po ~800 :)
Opublikowano

Hehe faktycznie na 9 lvl pojechaly mnie dziki i psy i wilki :D Gram helerem

1386175744-U112610.png
Opublikowano
Db szkoda mi czasu :) WIdać ogarnięta to ttylko prezentacja jest. Wszyscy admini piszą " dmg już poprawiony, można expić nawet 1 lvl i nie padniesz" a dalej to samo.. Hmm szkoda, fajnie sie zapowiadało dobrze że zachęcali do bety, zobaczyłem i podziękowałem..

Nie polecam serwera, nieogarnięta administracja, za mało YANG leci na ceny KD i tych kolczyków, a za szybko EXP.. A niby to medium :D dziwna sprawa

Opublikowano

Mam pytanie moglibyście dodać taki poziomy wygląd ekwipunku jak jest na eter*ity ? O wiele lepiej się takie coś prezentuje ;>

Opublikowano

Mam pytanie moglibyście dodać taki poziomy wygląd ekwipunku jak jest na eter*ity ? O wiele lepiej się takie coś prezentuje ;>

To było tworzone przez właścicieli eternity jeśli mówimy o układzie ekwipunku.

Jak często będą się odbywać eventy OX, ZUO itp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...