Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IllusionMT2[DEDYK][NOWY-MEDIUM]

Illusion.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie to nie jest serwer na 7 dni tylko na dłuższą Mete są Dunegony do chodzenia :D

:) Wbiłem na bete, ulepszacze czyli perełki dropią widzę prosto do eq ;) Superowo, póki co wziąłem 3 spoty i 2 niebieskie poleciały. Czyli raczej nie będzie problemów z ulepami.
Fajnie się zapowiada, wraz ze mną pewnie jeszcze 3-4 kumpli wpadnie :) W grupie lepiej sie w metka gra
Opublikowano

:) Wbiłem na bete, ulepszacze czyli perełki dropią widzę prosto do eq ;) Superowo, póki co wziąłem 3 spoty i 2 niebieskie poleciały. Czyli raczej nie będzie problemów z ulepami.
Fajnie się zapowiada, wraz ze mną pewnie jeszcze 3-4 kumpli wpadnie :) W grupie lepiej sie w metka gra

Powiem ci wbilem 63 lvl i mam 1 biala , 3 czerwone i 1 niebieska wiec chyba za dobrze to nie dropia...Z metina na 80 i 85 lvl dropia tylko przywolania bossow , ubilem wodza orkow i ognistego krola i 0 ulepek wiec nie wiem czy tam latwo z ulepszaczami bedzie.

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Powiem ci wbilem 63 lvl i mam 1 biala , 3 czerwone i 1 niebieska wiec chyba za dobrze to nie dropia...Z metina na 80 i 85 lvl dropia tylko przywolania bossow , ubilem wodza orkow i ognistego krola i 0 ulepek wiec nie wiem czy tam latwo z ulepszaczami bedzie.

Ulpeki z Bossów dropia od mapy 95 lvl a perły ładnie dropią w V2 :D

Opublikowano

Hm....

Nie wbiję ,gdyż nie odpowiada mi jedna rzecz:

Max lvl to 99

I skile odrazu P

Ale dla tych co lubią takie servery ,to mogę polecić

IS NAVIA = ALLEGRO BRYŁKI JAK FUBU

Widze ,że ładny troll ! Nie zwracać uwagi na pajaców :>

Opublikowano

Czemu dzikie w m2 biją mnie po 500-600 ? oO mam 10k HP i padam od 4 grupek oO Gram bodym

Nie ma łatwo w Ekspie :) Tak ma być to nie żaden Bug;p

Opublikowano

Tylko ja mam problem z rejestracją? Po kliknięciu "zarejestruj" po 20-30 sekundach wprowadza mnie na stronę główną, a konto nie istnieje.

Opublikowano

Expić nie będzie się łatwo , DMG moobków specjalnie zostało zwiększone , buffek wskazany jest jak najbardziej lub solidne EQ :)

Ps: Przypominam ,że od 21-22 do 00:00 będzie Team speak off ponieważ będziemy go edytować :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Moim zdaniem mogliście zrobić małego is-a np pd i drop ,tyle się napracowaliście dobra i taka zapłata nie? Serwer fajny jak wypali i bd ok na pewno zawitam:)

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Expić nie będzie się łatwo , DMG moobków specjalnie zostało zwiększone , buffek wskazany jest jak najbardziej lub solidne EQ :)

Ps: Przypominam ,że od 21-22 do 00:00 będzie Team speak off ponieważ będziemy go edytować :)

tym właśnie sposobem mnie zniechęciliście do gry. :) Szykowało się nieźle, ale jak zwykle gunwo :x.

Udanego startu,

pozdrawiam.

Nowicjusz
Opublikowano

w sumie racja z tym buffem, ale nie każdym będzie się chciało, aż buff wspomoże i nie każdy gra buffem ;p

@Edit.

Zmniejszczie dmg mobów, to nie jakiś very hard, a medium, gdzie ma się grać, lekko, gładko i przyjemnie.

Opublikowano

Ale taki człowiek nie zrozumie tego :)

Dla chcącego nic trudnego , właśnie testujemy PvP i wyrównujemy DMG postaci na serwerze .

Opublikowano

Aż może ja się wypowiem ;p

Zrobisz serwer Easy/4fun nie dobrze bo nie ma co robić... Zrobisz serwer medium nie dobrze bo ciężki exp i za dużo roboty...

Czy wam kiedykolwiek coś przypasuje ?:>

xxx

Opublikowano

Mam takie pytanie :). Do kiedy będzie trwała beta ? Zagrał bym dzisiaj ale jakoś powoli się pobiera :) wiec zagrał bym jutro.

ddz8gi.png

Opublikowano

Beta jest do 19.12.13r .

Mówię ,że na podstawowych mapach DMG jest zwiększone i u NPC są kolczyki 300 defa jeżeli ktoś nie będzie dawał rady , również kd +5 daje 100 defa oraz można zrobić sobie full bloku i bez buffa również da się radę troszkę trzeba ruszyć mózgiem i pomyśleć co zrobić żeby dać radę .

Opublikowano

Ten DMG moobow wszedzie jest zwiekszony? :/ Bo jesli tak to jak widze po m2 nie ciekawiee bedzie expic po 1-2 grupkach w v2 jak beda bili po 5k ? oO

Na wszystkich mapach zmienialiśmy DMG i patrzylismy i było wsztko dobrze.

Opublikowano

Ściągnąłem clienta ze speedy i nie ma ikonki do włączenia, tylko config i inne.

Antywirus mi nie usuwa, bo jest wyłączony wiec nie rozumiem.

ProszeM o pomoc !

VNp6c2U.png

Opublikowano

Beta jest do 19.12.13r .

Mówię ,że na podstawowych mapach DMG jest zwiększone i u NPC są kolczyki 300 defa jeżeli ktoś nie będzie dawał rady , również kd +5 daje 100 defa oraz można zrobić sobie full bloku i bez buffa również da się radę troszkę trzeba ruszyć mózgiem i pomyśleć co zrobić żeby dać radę .

Na 42 lvl mam 12kk, kupilem 2x zmianki i bony..
Kd deffa +5 kosztuje 5kk wiec jak 2x nie wejdzie to nie ebdzie mnie stac nawet na potki :P
Kolczyki kosztuja 20kk to juz w ogole cena wporządku..
Tak BTW body 400 deffa 42 lvl, buffy szamana 30% = 4 grupki na Bo bo wiecej i padam.. bija po 800-1000.. usuncie pelke bo tylko na psach mozna rzucic :/
Póki co odpycha mnie ten dmg moobów, mogł zostać taki jak na normalnych serwerach
W bloki się nie bawiłem, ale co to da jak wezmiesz full spota to i tak dyntka
EDIT: 700 deffa na tych kolcach i padam na spocie BO :)
Opublikowano

Ściągnąłem clienta ze speedy i nie ma ikonki do włączenia, tylko config i inne.

Antywirus mi nie usuwa, bo jest wyłączony wiec nie rozumiem.

ProszeM o pomoc !

Spróbuj pobrac z innego hosta.

A jak ni bedzie działa to nie wiem.

Napewno ci antywirus nie usunął; ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...