Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IllusionMT2[DEDYK][NOWY-MEDIUM]

Illusion.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer chodzi bardzo dobrze 0 lagów , 0 bugów , wiele nowości , nie ma IS . Nie rozumiem was . Ludzie nade mną to zwykli hejterzy wchodzą serwer oplują i wychodza porażka z takimi ludzmi a najczęściej nawet na serwer nie weszli ale we wszystkim mają rację...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer naprawdę dobry jest gra około 150 osób ale jak każdy napiszę wypowiedź typu " nie gram bo jest mało osób " to skąd mają być ludzie ? Wbijajcie expijcie a ludzie beda sie gromadzić proste ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szymonek095 <- MegaRocku .. Ile Ci płacą za dobrą opinię wobec serwera?

Wchodząc do prezentacji można zauważyć, że cały czas wypowiadają się te same osoby i są to osoby z team lub ich przydupasy.

Nie ma co tu grać, ponieważ nie gra tu 150 osób, a 30 i są mega lagi, a exp idzie jak krew z nosa.

c8f7.png

Opublikowano

Szymonek095 &amp;lt;- MegaRocku .. Ile Ci płacą za dobrą opinię wobec serwera? Wchodząc do prezentacji można zauważyć, że cały czas wypowiadają się te same osoby i są to osoby z team lub ich przydupasy. Nie ma co tu grać, ponieważ nie gra tu 150 osób, a 30 i są mega lagi, a exp idzie jak krew z nosa.

To może ja sie wypowiem

TrikuTrikuMrauu ---&gt; Kropeczka ---&gt; LadyLans ---&gt; Natalia

Nie wiem dlaczego to zrobiłaś swoje prywatne rozmowy dajesz na MPC? Znaliśmy sie troche. Ale co boli cie, że mamy własny serwer i chcemy ściągnąć na niego graczy ? Każdy dobrze wie, że to jest Polska jeżeli nie masz konta na YT z 10 k subów to nikt na serwer nie wejdzie, albo jeżeli nie dasz komuś kasy żeby zareklamował serwer. Ode mnie tyle...

Pozdrawiam [GM] HappyChetos :)

Pozdrawiam [GM] HappyChetos :)PS. Nikt jeszcze nie skarżył sie na lagi oprócz cb. A tak wogóle ty na serwerze nie grałaś tylko byłaś Modem na Forum i siedziałaś na TS więć co ty możesz wiedzeć co sie dzieje na serwie oprócz opini graczy ;)

Opublikowano

To może ja sie wypowiem

TrikuTrikuMrauu ---> Kropeczka ---> LadyLans ---> Natalia

Nie wiem dlaczego to zrobiłaś swoje prywatne rozmowy dajesz na MPC? Znaliśmy sie troche. Ale co boli cie, że mamy własny serwer i chcemy ściągnąć na niego graczy ? Każdy dobrze wie, że to jest Polska jeżeli nie masz konta na YT z 10 k subów to nikt na serwer nie wejdzie, albo jeżeli nie dasz komuś kasy żeby zareklamował serwer. Ode mnie tyle...

hahahhahahahhahahahah

[GM] HappyChetos hahahahhahahahhahahhaha o kurwa.

To już nawet nie wchodze na strone, bo nie ma po co skoro ten pierdolony debil jest w teamie :D

Tyra na innych serwerach "administracja 15lat" a sam ma tyle i glos jak baba ;) Poza tym skoro ma komendy /i /m to priv zuo dla kumpli i itemki na lewo, za dlugo go znam heh.

Opublikowano

hahahhahahahhahahahah

To już nawet nie wchodze na strone, bo nie ma po co skoro ten pierdolony debil jest w teamie :D

Tyra na innych serwerach "administracja 15lat" a sam ma tyle i glos jak baba ;) Poza tym skoro ma komendy /i /m to priv zuo dla kumpli i itemki na lewo, za dlugo go znam heh.

Ehh.. zobacz sobie na strone serwera kto ile ma Lat ;) Ta masz wszystko o Administarcji :)

hahahhahahahhahahahah

Itemki na lewo dla kolegów ? Wiesz co pomyśl troche ja chce żeby serwer sie utrzymał a nie padł. Byłem GM na GameOver i nikomu nnic nie rozdałem więć Pozdro dla CB ;)

Opublikowano

&nbsp;

To może ja sie wypowiem

TrikuTrikuMrauu ---&gt; Kropeczka ---&gt; LadyLans ---&gt; Natalia

&nbsp;

Sami mnie do tego zmusiliście, jesteś [GM] i nie zaprzeczysz, że na serwerze świecą pustki, nic się nie dzieje, a jak byś dobrze pomyślał, to reklama nic prostszego, ale trzeba mieć mózg i go używać.. Za działanie na niekorzyść innych serwerów, to wasza prezentacja powinna być zamknięta na mpcforum. W tym temacie jest to moja ostatnia odpowiedź, ponieważ nie mam zamiaru Wam nabijać wyświetleń i odpowiedzi, gdyż sami sobie je nabijacie. Lagi na serwerze są i dlatego nie miałam możliwości gry.

Oooo

Serwer GameOver.. oj tam, to się działo. . .

Nawet nie ukrywali się z tym, że rozdają rzeczy, ale teraz będą się wyrzekać, jak żaby błota..

c8f7.png

Opublikowano

&nbsp;

&nbsp;

Sami mnie do tego zmusiliście, jesteś [GM] i nie zaprzeczysz, że na serwerze świecą pustki, nic się nie dzieje, a jak byś dobrze pomyślał, to reklama nic prostszego, ale trzeba mieć mózg i go używać.. Za działanie na niekorzyść innych serwerów, to wasza prezentacja powinna być zamknięta na mpcforum. W tym temacie jest to moja ostatnia odpowiedź, ponieważ nie mam zamiaru Wam nabijać wyświetleń i odpowiedzi, gdyż sami sobie je nabijacie. Lagi na serwerze są i dlatego nie miałam możliwości gry.

Nie masz możliwośći gry na serwie bo są lagi... Na serwie nie ma lagów gracze normalnie grają... A tylko ty mówisz, że wsz lagi więć ;)

Opublikowano

Nie masz możliwośći gry na serwie bo są lagi... Na serwie nie ma lagów gracze normalnie grają... A tylko ty mówisz, że wsz lagi więć ;)

To zaraz bedą skoro ich nie ma.

Opublikowano

Serwer jest bardzo dopracowany wiele nowości , eventów , 0 bugów , lagów wcale nie ma wyżej to zwykłe hejty

Nie jestem żadnym przydupasem tylko zwykłym graczem i ludzie mogą to potwierdzić z którymi gram że serwer naprawde zajebisty tylko trzeba go pobrać i wejść a nie po wypocinach na mpcforum stwierdzać, że nie warto bo jakies gimbusy piszą hejty. Zazdroszczą ludzie że jest to serwer bez IS i nie jest dla zarobku bo inne serwery tylko o kasie myślą porażka i tyle

Zapraszam na serwer nie zawiedziecie się

Nie ma co wnioskować po wypocinach na mpcforum trzeba samemu wejść i zobaczyć

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Faktycznie pfu szymonek tylko ty chwalisz ten serwer:> No innych graczy tam nie mają czy jak^^ jaki masz biznes pochwal sie....

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

innych graczy nie mają ? następny hejter człowieku wejdz na serwer to sie przekonasz bo naprawde szkoda mi was .

Nie tylko ja chwale serwer poczytaj wcześniejsze posty i zobaczysz hejterze

Ludzie którzy weszli na serwer już nie wyszli zostali bo serwer naprawde jest dopracowany tylko wy hejtujecie i powstrzymujecie ludzi od wejścia na serwer

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

innych graczy nie mają ? następny hejter człowieku wejdz na serwer to sie przekonasz bo naprawde szkoda mi was .

Nie tylko ja chwale serwer poczytaj wcześniejsze posty i zobaczysz hejterze

Ludzie którzy weszli na serwer już nie wyszli zostali bo serwer naprawde jest dopracowany tylko wy hejtujecie i powstrzymujecie ludzi od wejścia na serwer

Dokładnie :P ,ebać hejterów

Co do serwera serdecznie zapraszam ,warto :3

kmr3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...