Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IllusionMT2[DEDYK][NOWY-MEDIUM]

Illusion.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo zaciekawiły mnie te wasze wypowiedzi co do DMG. A najbardziej z tym Hellerem 9 lvl i na dzikach padasz ?:O No co ty nie powiesz :) Wbiłem 13 lvl i w m2 miotam spoty jak głupi ;)

Nawet na 20 lvl na Orki się wybrałem ;) Nom i niestety stwierdzam że ogarniam 3/4 spota :D

xxx

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To było tworzone przez właścicieli eternity jeśli mówimy o układzie ekwipunku.

Jak często będą się odbywać eventy OX, ZUO itp?

Planujemy eventy co 4 dni ale to jest jeszcze do przemyslenia

Db szkoda mi czasu :) WIdać ogarnięta to ttylko prezentacja jest. Wszyscy admini piszą " dmg już poprawiony, można expić nawet 1 lvl i nie padniesz" a dalej to samo.. Hmm szkoda, fajnie sie zapowiadało dobrze że zachęcali do bety, zobaczyłem i podziękowałem..

Nie polecam serwera, nieogarnięta administracja, za mało YANG leci na ceny KD i tych kolczyków, a za szybko EXP.. A niby to medium :D dziwna sprawa

Słuchaj !!! To jest Medium a nie Easy. Tuu sie osiągniesz wszystkiego w 3-4 dni. Powiedz mi co to za przyjemność z ekspa jak nic sie nie dzieje ? Tylko stoisz i bijesz spacją. Nasz serwer nie ma być Easy tylko Medium jak mówisz, że exp za szybko leci exp to idz na mape 95 + zobaczymy wydrop ulepki zrób eq ;)
Opublikowano

Podstawą dobrej gry jest dobry ekwipunek. Jeżeli ktoś nie daje rady bodziakiem, to myślę, aby jednak zrezygnował z gry w metina, ponieważ w 80% nie potrafi grać. Ja osobiście gram szamanką i nie mam problemu z expem, wystarczy tylko dobrze przygotować się do expa.

c8f7.png

Opublikowano

A po co ktoś tyka i edytuje oryginalne dmg. moobów?Pytam z czystej ciekawości bo nbo nie rozumiem po co ktos dodaje jakieś gówniane kolczyki milion defa .... i podnosi dmg moobów.

Efekt taki że kolczyki tylko zajmują miejsce w eq a expići tak sie nie da albo w njajlepszym wypadku expi sie tak jakby bez kolczykow...dobrze rozumiem?

revenge94 ma racje tutaj na niego nie naskakujcie 400-500 deffa na BO i klade sie spac tylko klamerką spacje łapie bo nic nie powinni zabierać a tutaj 700... WP?!O jakimś słabym eq mówicie to gołym okiem widaćże nie o eq chodzi.

no chyba że przez te eq na "1 LVL" bo to faktycznie wstyd nie zrobić skórzanych kozaków +4 na bo tam sie mogą przydać jak orki z piz... będą strzelać;d

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Wszystkie konta z Bety zostaną usunięte !

Client będzie działać, ale będzie miał poprawkę, pojawi się ona do ściągnięcia 20.12.2013 przed startem.

xxx

Opublikowano

Jedni piszą ,że exp za szybki jak na medium , inny ,że za wolny , jak nie marudzenie na DMG moobków to na co innego .

DMG moobów zostało już poprawione początkowych map . Eventy jak napisał kolega wyżej będą coś tak co 2-3 dni mniej więcej .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wiele osób narzeka na dmg mobow w m2 , BO , v2 itp itd . Wejdziecie na mape 95,115 itp itd bedziecie narzekać na exp ze leci 1.5% za spota na 105 lvlu . Pózniej na 129 lvlu leci 0.10 za spota. Widac ze jest to serwer tylko dla maniaków ludzie ktorzy graja na zwyklych mediumach nie maja tutaj szans zaistnieć, pograć bo musieliby spędzać tutaj non stop przez miesiąc 24h zeby wbic maxymalny lvl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak być czytał poprzednie posty to byś się dowiedział ,że DMG zostało zmniejszone .

I nikt nikomu nie karze od razu max lvl wbijać itp to ma być zabawa i żeby ''zaistnieć '' jak Ty to mówisz to trzeba się troszkę wysilić .

Opublikowano

Garalek nie ogarniam Cię , jest jak byk napisane ,że to beta i na dodatek beta się kończy więc już nie ma co testować , jeżeli takie bugi są to wypisz jakie , a tak dla Twojej wiadomości to nie są żadne pliki Al*ne ani Atlan*sa .

Następnym razem przeczytaj pierw całą prezentację i pomyśl parę razy co piszesz .

Typowy hejter , wejdzie nie przeczyta pohejtuje i happy :)

Opublikowano

Kolejny Bug na Bugu i pliki Grayst połączone z Aline oraz Atlantisa.

Puste m1 nawet po godzinnie 20 .

Nie polecam !

Pliki aline? haha

Pliki są robione od 0 przez nas wiec nie pisz głupot jak gówno wiesz.

Opublikowano

Chwaliłem , chwaliłem serwer... Ale dziś kolega dużo mi opowiedział o serwerze i o Administracji. Zmieniam zdanie nie polecam . Według mnie jak byście znali prawde to to... sami byście nie zagrali :)

Nie polecam ostatnim słowem.

Opublikowano

To może napisz wszystkim jaka jest ''prawda'' nie mamy nic do ukrycia proszę pisać wprost :)

Nie mam zamiaru psuć swej reputacji , wszystko wyjdzie w praniu na starcie. Sami się gracze przekonają :)

Z Ciekawości pobrałem clienta i pograłem na becie . Stwierdziłem , że na serwerze brakuje klimatu oraz rzeczy które urozmaiciły by grę.

Ostatnim słowem mimo nowości , stwierdzam , że serwer będzie polegał na monotonnym zwykłym expieniu , dropie i braniu PvP.

Od 1 do 130 poziomu tylko expilem . Nic mi nie dropało żadne rzeczy nie wiem np. Skrzynie Serwerowe . Tylko yangi i nic więcej .

Ulepszacze nie wiedziałem wgl skąd nabyć za cholere nie wiedziałem jak dostać się na dungeon .

Jeżeli ktoś lubi tego typu serwery to serwer w sam raz dla was.

Ale takich monotonnych serwerów jest już sporo.

Administracjo , na waszym miejscu urozmaiciłbym gre jakims skrzynkami serwerowami , swiatecznym klimatem , skyboxy itd itp .

Niech się dzieje więcej niz tylko exp/drop/pvp.

To tyle z mojej strony ogólnie jeśli chodzi o serwer.

Jeżeli chodzi o administrację to czytajcie od samego początku.

Opublikowano

Dlaczego akurat sobie miałbyś psuć reputację ?

Gra nie będzie polegała tylko na expieniu , będzie sporo eventów , dungeony itp .

Opublikowano

Wyczuwam przekręty na tym serwerze.

Już na ts ktoś mi mówił co się będzie działo

To jak serwer od 0 i beta z bugami ?

To ile robiliście te pliki jak od 0 i byle jak robiliście je ?

yt1f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...