Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IllusionMT2[DEDYK][NOWY-MEDIUM]

Illusion.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh... nie umiecie zrobić normalnej prezentacji, żeby dodać w widocznym miejscu linki? Wale nie gram, bo linków nie ma.

Wejdz na stronę główną ta masz 4 Linki do Pobrania i się nie sraj bo nie ma o co ;)

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Linki do clienta macie na stronie głównej w news, a nie w pobieralni.

Zostanie to zmienione na officialu.

Ja chcę link do strony serwera ;]

sygnasz.jpg
Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, wszystko napisane na temat i nie za dużo. Jestem pewna, że większość waszych graczy to wzrokowcy. :) Serwer bardzo mi się spodobał i gdybym nie była w trakcie pobierania Tery to pobrałam bym waszego Clienta. :P Całkiem nie źle się zapowiada. ^^

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, wszystko napisane na temat i nie za dużo. Jestem pewna, że większość waszych graczy to wzrokowcy. :) Serwer bardzo mi się spodobał i gdybym nie była w trakcie pobierania Tery to pobrałam bym waszego Clienta. :P Całkiem nie źle się zapowiada. ^^

Start serwera 20.12.2013 Piątek godz. 17.30 więc zagrasz w Tere i na naszym serwie :D

Opublikowano

Serwer jak wspominałem fajny ,ale brak IS-u to nie jest zła rzecz . Lecz to trochę podejżane :) Mam kilka sugestii co do braku IS-a i chyba wiem co mniej więcej jest grane.

Lecz nie chce wypisywać tu nie potrzebnych rzeczy serwer polecam :) Sam w sobie wydaje się fajny lecz uważam , że dungeony po wyżej 150 poziomu only to przesada ;] Powinno być równomiernie :)

Nawet zwykłe typu : Komnata Smoka , DC , Komnata Pająka itd itp. od 90lv do 200 powinno być . Trochę sprawiedliwości :)

Opublikowano

Serwer jak wspominałem fajny ,ale brak IS-u to nie jest zła rzecz . Lecz to trochę podejżane :) Mam kilka sugestii co do braku IS-a i chyba wiem co mniej więcej jest grane.

Lecz nie chce wypisywać tu nie potrzebnych rzeczy serwer polecam :) Sam w sobie wydaje się fajny lecz uważam , że dungeony po wyżej 150 poziomu only to przesada ;] Powinno być równomiernie :)

Na Dungeonie 150 jest pare bossów z Map do Ekspa więć nie Musimy sie martwić, ze nam ktos sksuje tylko idziemy w grupie i mamy Bossy dla siebie.

A Dungeon 200 lvl są ta wszytkie bossy i 3 Bossy dodadkowe których nie ma na żadnym ekspowisku :D

Nawet zwykłe typu : Komnata Smoka , DC , Komnata Pająka itd itp. od 90lv do 200 powinno być . Trochę sprawiedliwości :)

Na serwerze jest Baronnowa od 80 lvl ;) i DC od 120 lvl :D

Opublikowano

Na Dungeonie 150 jest pare bossów z Map do Ekspa więć nie Musimy sie martwić, ze nam ktos sksuje tylko idziemy w grupie i mamy Bossy dla siebie.

A Dungeon 200 lvl są ta wszytkie bossy i 3 Bossy dodadkowe których nie ma na żadnym ekspowisku :D

Na serwerze jest Baronnowa od 80 lvl ;) i DC od 120 lvl :D

To prezentacja chyba wymaga opisu co się znajduje na serwerze. Jak gracze będą grać to podczas gry mają odkrywać gdzie co jest i gdzie co dropi? No bez przesady od czego są prezki.. Ehh Troche mózgiem ruszyć naprawde .. Serwer ma szasne się rozkręcic tylko o to zadbajcie..

Opublikowano

Śmieszą mnie wypowiedzi ludzi ,którzy mowią ,że padnie po 2 tyg bo nie ma IS .. Serwer był robiony sporo czasu i jest bardzo stabilny, znam większość administracji i wiem ,że warto zagrać. Na becie grałem i wiem ,że to nie jest na 2tyg serwer ....

Pobierać bete i testować !!! W piątek na liczniku musi wybić minimum 500 na starcie !!

Opublikowano

To prezentacja chyba wymaga opisu co się znajduje na serwerze. Jak gracze będą grać to podczas gry mają odkrywać gdzie co jest i gdzie co dropi? No bez przesady od czego są prezki.. Ehh Troche mózgiem ruszyć naprawde .. Serwer ma szasne się rozkręcic tylko o to zadbajcie..

Już nie moglismy dodać Ponieważ Prezka przekroczyła maksymalny limit.

A takie Dungeony jak Baronowa i DC to podstawy na wszystkich serwerach.

ps. Zapraszam na BETA Testy i mozna wszystko zobaczyć.

Opublikowano

Hm....

Nie wbiję ,gdyż nie odpowiada mi jedna rzecz:

Max lvl to 99

I skile odrazu P

Ale dla tych co lubią takie servery ,to mogę polecić

IS NAVIA = ALLEGRO BRYŁKI JAK FUBU

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Hm....

Nie wbiję ,gdyż nie odpowiada mi jedna rzecz:

Max lvl to 99

I skile odrazu P

Ale dla tych co lubią takie servery ,to mogę polecić

IS NAVIA = ALLEGRO BRYŁKI JAK FUBU

Co kurwa ? xD

Max Lvl do 200lvl xD

Jakie Allegro jakie bryłki.

Opublikowano

Fajnie ze bez IS, dużo zbroi tez fajnie bo ciezko jest dropic ulepy wiec bedzie trzeba maniaczyc zeby miec cos dobrego ale jak dla mnie za duzo wierzchowców :/

Opublikowano

Jest możliwość że dacie launchera na czas bety? :)

Może jednak dalibyście is'a, lecz z bardzo tanimi rzeczami, np. max. po 3,4,5 zł.

Opublikowano

Jest możliwość że dacie launchera na czas bety? :)

Może jednak dalibyście is'a, lecz z bardzo tanimi rzeczami, np. max. po 3,4,5 zł.

Na serwerze nie bedzie IS'a ;)

Opublikowano

Serwer wydaje się fajny ale brak is-u jest dziwny i podejrzany na start nie wbije poczekam co bd dalej.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Dlaczego stronka tak mozolnie chodzi ? :P Strasznie laguje, dlugo łączy.

A jakie są ulepszacze? Właśnie pobrałem bete i zaraz wejde do gry, ale w prezentacji nie ma nic wspomnianego o ulepszaczach, tylko to że trudno je zdobyć.. Tzn ? Czy tylko z metinów i bossów ? Bo jeżeli tak to jak będzie ponad 500 osob to nie bedzie jak dropic :D

Opublikowano

Dlaczego stronka tak mozolnie chodzi ? :P Strasznie laguje, dlugo łączy.

A jakie są ulepszacze? Właśnie pobrałem bete i zaraz wejde do gry, ale w prezentacji nie ma nic wspomnianego o ulepszaczach, tylko to że trudno je zdobyć.. Tzn ? Czy tylko z metinów i bossów ? Bo jeżeli tak to jak będzie ponad 500 osob to nie bedzie jak dropic :D

To tak ulepki z na przerobienie nowych Epików dropią z Boss i Metinów ów ale to ich jest potrzebne po 3-4 a ulepki od +6 do +9 dropia z Mobbów :D
Opublikowano

Czyli troche słabo :P Bo zapewne będzie ponad 500 osób to ulepki do epików będą mieli nolify, obłowią się i będą sprzedawać po dużych sumach :D trudno

Opublikowano

Czyli troche słabo :P Bo zapewne będzie ponad 500 osób to ulepki do epików będą mieli nolify, obłowią się i będą sprzedawać po dużych sumach :D trudno

Spokojnie to nie jest serwer na 7 dni tylko na dłuższą Mete są Dunegony do chodzenia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...