Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IllusionMT2[DEDYK][NOWY-MEDIUM]

Illusion.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powodem było Fajne slowo "wypierdalaj " u mnie to slowo znaczy co innego wiec jak ktoś mnie zna wie o co mi chodzi " wypierdalaj" wiec zawitam na czasie :) co zlego to nie ja , Pozdrawiam

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponieważ niektóre anty virusy wykrywają virusa w kliencie .

PS : Dzisiaj koło godziny 22;00 - 23;00 do godziny 00;00 będzie TS serwerowy OFF-line ponieważ będzie on troszkę edytowany estetycznie by przebywało Wam się na nim lepiej i żebyście chcieli na niego wchodzić ! :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Server wygląda zajebiście chociaż wolał bym by po śmierci wstawać po 10s i z 1 hp.. Czemu? Pojedzie się do obcego królestwa by pozabijać trochę nobków, a oni bd wstawać po 1s z full hp.. ;/ nie ma tutaj zabawy T_T

Zbieram like ;x

Opublikowano

dlaczego jest potrzebny luncher do hamachi jak to dedyk? Nie mozecie zamienic na nowy klient terenza w ktorym nie jest potrzebny?

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

No no serwer naprawde miazga ;]

Tyle nowości to ja dawno w mt2 nie widziałem dosyć , że prezka krótka to tak przyciąga graczy.

Taka mała drobna uwaga z mojej strony , gdyż idą święta i już jest sezon zimowy , polecam zrobić tekstury zimowe oraz jakis evencik dłuższy zimowy. Dla graczy najważniejsza jest atmosfera gry.

Serwer jak najbardziej polecam :)

Opublikowano

Kurcze prezka na prawdę zachęcająca, serwer strasznie się różni i pod względem broni, zbroi, wierzchowców jak i braku IS gdzie bardzo żadko jest to spotykane.

Zawitam na pewno a czy zostanę dłużej to się okaze. :)

@Edit Strona mi okropnie zamula, linki do pobrania nie chcą mi działać wyskakuje wciąż NOT FOUND.

Opublikowano

Co do tekstur oraz eventu świątecznego przemyślimy propozycję , postaramy się coś ogarnąć bo teraz sporo na głowie mamy .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie martw się nie padnie z powodu braku kasy :)

Dedyk to dla nas nie zmarwienie, a skąd to ztrzymamy do siebie.

n stronie macie napisane : serwer nie jest na miesiąc jak inne serwery , moim zdaniem od jest na krócej niż miesiąc dlatego iż co wy macie za system ulepszeń 8 broni do 200lv , porównajcie sobie XenoxMt2 , ten serwer na pewno jest na więcej niż miesiąc ale to góra 2 tyg. Sorry ale nie zagram

Opublikowano

nie no ładna reklama...ładna

o 6i7 nie doczytałem więc chyba nie ma tyo może i wbije jak ...wystartuje

up

Większość broni tam wygląda jak kawałek gówna w ręce (a przez to już wcale sie niczym nie różnią;d) poza tym co za różnica jak wszyscy kończą na tej samej ostatniej +9?Ale fakt faktem zbroje wyglądająjak jakiś koc;d albo kloc.... może jeszcze coś zmienią (no chybaże to ja jestem bezguscie)

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Zagram, zagram, zagram! Mam nadzieję, że szybko nie upadnie. Przeglądając bronie, rozczarowały mnie tylko BM, ALE I TAK POMPA :P

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

n stronie macie napisane : serwer nie jest na miesiąc jak inne serwery , moim zdaniem od jest na krócej niż miesiąc dlatego iż co wy macie za system ulepszeń 8 broni do 200lv , porównajcie sobie XenoxMt2 , ten serwer na pewno jest na więcej niż miesiąc ale to góra 2 tyg. Sorry ale nie zagram

Raport za reklame polecial.

PS. 8 broni powiadasz? zrób chcociaż 2 a nie...

Co ma ilość broni do tego na ile jest serwer?

Brak is'u więc macie wszyscy równe szanse, serwer nie jest łatwy z czym się wiąże dłuzsza gra aby coś osiągnąc...

Opublikowano

Zagrałbym, ale zniechęca mnie fakt że serwer padnie po miesiącu. Bez IS? Jak Wy chcecie zarobić na utrzymanie?

@

świetne kostiumy :)

Opublikowano

Zagrałbym, ale zniechęca mnie fakt że serwer padnie po miesiącu. Bez IS? Jak Wy chcecie zarobić na utrzymanie?

@

świetne kostiumy :)

Czyli Ty już wiesz, że serwer padnie po miesiącu, tak?

Serwer z IS = źle ("nie gram bo serwer dla kasy")

Serwer bez IS = źle ("nie gram, padnie po miesiącu bo nie ma IS")

...

Być może właściciel tego serwera ostatnio wygrał milion w totka?

@aw

Czy bs jest dozwolony?

1373443667-U470250.png

Opublikowano

HMM !

Serwer utrzymujemy z własnych kieszeni i stać nas na to, pracujemy...

I nie placzcie że serwer padnie bo nie ma is'u...

Nie ma is'u ponieważ robimy to dla Was abyście mogli pograć wszyscy uczciwie a nie tak jak na inncyh (nie mówie o wszystkich) że lepszy jest ten kto ma więcej kasy.

I skończcie już z tym że serwer padnie z braku kasy na utrzymywanie...

Pozdrawiam.

[T]Miszcz

Opublikowano

Serwer marzenie jednak jest kilka "ale":

1. Strona strasznie muli - czyżby ataki? :)

2. Ktoś napisał o Xenoxie wyżej... Błagam cię xenox na więcej niż miesiąc? Jak ogarniasz to 250 jest kwestią 2/3 dni potem z tydzień max i masz full eq 250 5/5/5 5/7/9 ;). To, że ty w miesiąc wbiłeś pewnie ze 150 lv. nie znaczy, że każdy jest tak rzadki jak ty ;)

3. Obawiam się trochę o DDoS'y macie odpowiednie zabezpieczenia? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...