Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IllusionMT2[DEDYK][NOWY-MEDIUM]

Illusion.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 329
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie gram Ninja 55lvl w 2,5h byscie podwiekszyli expa bo w v2 pajaki na 55lvl slabo leci ;/ a trzeba chyba expic tam do 75lvll ;/

Opublikowano

75 lvl wbijesz pożniej fajny exp troszke sie przemęczyć nie ma tragedii ;D

No nie wiem mam juz 65 i pol kulki ze spota ;/ a po 75lvl szybko leci czyli jak ?

Opublikowano

Mam pytanie gram Ninja 55lvl w 2,5h byscie podwiekszyli expa bo w v2 pajaki na 55lvl slabo leci ;/ a trzeba chyba expic tam do 75lvll ;/

Jak grasz ninją to się nie dziwię, zagrał byś np WP z buffem to by się wydawało że szybciej leci. tragedii nie ma

Opublikowano

Jak grasz ninją to się nie dziwię, zagrał byś np WP z buffem to by się wydawało że szybciej leci. tragediiTnie ma

To nie ma znaczenia spot rozwalam w 8 sek i pol kulki ....

Opublikowano

Z czasem dojdą spokojnie , kręcimy teraz filmiki z serwera więc tylko gracze będą dochodzić .

ZRÓB REKLAME U KAMERA NA STRONIE BO SERWER NAPRAWDE PRZYCIĄGA, A NA SERWERZE JEST TYLU GRACZY ILU JEST BO 0 REKLAMY BYŁO NA POCZĄTKU

JA NA MPC FORUM EJSTEM CODZIENNIE A DOPIERO DZIS ZOBACZYŁEM ZE TAKI SERWER WOGOLE ISTNIEJE :)

ALE SERWER KOZACKI I BEZ WZGLEDU NA ILOŚĆ GRACZY BEDE GRAL :D

WETERAN METIN2 !

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

[;quote name=Bagadyr -*" post="9601172" timestamp="1388170500]

ZRÓB REKLAME U KAMERA NA STRONIE BO SERWER NAPRAWDE PRZYCIĄGA, A NA SERWERZE JEST TYLU GRACZY ILU JEST BO 0 REKLAMY BYŁO NA POCZĄTKU

JA NA MPC FORUM EJSTEM CODZIENNIE A DOPIERO DZIS ZOBACZYŁEM ZE TAKI SERWER WOGOLE ISTNIEJE :)

ALE SERWER KOZACKI I BEZ WZGLEDU NA ILOŚĆ GRACZY BEDE GRAL :D

WETERAN METIN2 !

Robimy co możemy, żeby rozreklamować serwer.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny godny uwagi. Administracja bardzo pomocna i bardzo szybki kontakt z nią. Jeżeli jakiś GM jest online wystarczy napisać i odrazu pisze na PW z pytaniem o co chodzi. Oby więcej takich serwerów i GM :)

Gram po nickiem

Luckky

Opublikowano

Serwer jeden z najlepszych MEDIUM ale co z tego jak jest bardzo malo graczy :(

Ludzie by grali na serwerze jakby było chociaż 300 osób online

Może niech administracja zrobi np. EVENT 50% EXPA i o danej godzinie niech wszyscy którzy chcieliby zagrać ale nie graja z powodu małej ilości graczy zalogują się wtedy serwer ożyje bo będzie dużo ludzi

Bo jak ktoś wejdzie na serwer i zobaczy ze w M1 pustki to odrazu loga, a jakby weszedl na serwer i zobaczył że w M1 są gracze to by grał

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Bagadyr nie rozumiesz jak ma grać dużo ludzi z takim nastawieniem że mało gra ludzi to ja logam ? to jak mają być ludzie jak każdy tak napiszę muszą ludzie wchodzić zostawać expić i coraz więcej ludzi będzie

Po co wam ludzie w m1 jak macie 1 lvl ? wejdzcie na serwer wbijcie jakies 100 lvle zrobcie eq pvp a ludzi napewno przybedzie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

gdy pobieram klienta wyskakuje mi że ma on wirusa i usuwa. Nie możliwe aby był to błąd, poniewą avast jest dobrym antyvirusem.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Z jakich powodów, można wiedzieć??.

Z tej strony [T]Miszcz i nie wiem dlaczego ja byłem na kilkudniowym urlopie (jestem w trakcie przeprowadzki) a po przyjsciu sie dowiedzialem ze bylo niby malo graczy i [HA]xXx wyłączył all i wyjebał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...